Mitić (Star sport)
Mitić (Star sport)

Voždovac jedini bez boda u 2024: Ne znamo kad, ali će rezultat doći

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 14:00

Trener Nikola Mitić uverava da je tim mentalno spreman za gostovanje Novom Pazaru

Samo dva tima nisu pobedila u 2024, ali samo jedan zna isključivo za poraze. U pitanju je Voždovac, koji će lošu seriju u kalendarskoj godini probati da prekine na jednom na najzahtevnijih gostovanja u ovdašnjem fudbalu, u Novom Pazaru.

Zmajevi su izgubili od Crvene zvezde, Napretka, Mladosti, Spartaka i minulog vikenda Vojvodine, zbog čega su iz gornjeg domać pali u drugu polovinu tabele. Svesni su da plaćaju danak zimskim promenama igračkog i stručnog kadra.

Izabrane vesti

Nikola Mitić, koji je seo na klupu usled iznenadnog odlaska Marka Savića, ubeđen je da će ekipa proraditi.

Oseća se da nam fali pobeda i smatram da smo zaslužili od početka ovog dela sezone da uzmemo neki bod. Rezultat nije pratio nivo igre, ali nemamo pritisak rezultata. Ono što imamo, jeste odgovornost da budemo bolji nego što smo bili, da se konstantno unapređujemo. Na kraju će rezultat doći. Ne znam kad, ali ako se i igrači veruju u to i veruju da je to ispravan put“, pojasnio je Mitić.

Ni Novi Pazar nije baš uverljivom otvorio ovaj deo prvnestva, tek pre nekoliko dana je zabeležio prvu pobedu i to u Subotici, što ga, ipak, stavlja u ulogu favorita pred duel zakazan za utorak od 16 časova.

Idemo na teško gostovanje. Novi Pazar je prethodnu utakmicu pobedio golom u samom finišu, što sa psihološke strane pomaže samopouzdanju. Izuzetno je važan faktor i to što Pazarci igraju pred svojim navijačima i to im daje veliki vetar u leđa. Kada uzmemo u obzir našu igru na gostovanjima pred mnogo gostujućih navijača, posebno protiv Crvene zvezde i Vojvodine, bila je na visokom nivou. Mentalno smo spremni za te uslove i momci su se već adaptirali uprkos tome što su veoma mladi. U Novom Sadu energija, voljni momenat i ženja su bili fenomenalni. Bilo je nekih drugih stvari za ispravljanje, ali tome služe treninzi koje imamo pre odlaska u Novi Pazar“, dodao je trener Voždovca.



tagovi

fk voždovacNikola MitićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara