Jovan Nišić (©Starsport)
Jovan Nišić (©Starsport)

Voždovac ostao bez kapitena, Jovan Nišić traži klub u inostranstvu

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.06.21. | 14:09

Sa čistim papirima

Isprva je bio „tviter zvezda“, u međuvremenu je postao ozbiljan fudbaler, mladi reprezentativac i kapiten Voždovca. A sada je došlo vreme da Jovan Nišić napravi i sledeći korak i oproba se u inostranstvu. Voždovac je danas objavio da je 23-godišnjem fudbaleru istekao ugovor sa Zmajevima i da je on sada slobodan u izboru nove sredine.

Prema informacijama Mozzart Sporta ideja je da se pronađe angažman u inostranstvu, sada sa čistim papirima.

Izabrane vesti

Došlo je vreme za rastanak sa mojim Zmajevima, posle tri prelepe godine. Boravak u Voždovcu ne bih menjao ni za šta, iskustvo koje sam stekao i ljude koje ću zauvek nositi u svom srcu. Kao u svakom poslu, bilo je i mnogo teških momenata, ali sa sobom ću nositi i pamtiti samo one lepe i nasmejane kojih je bilo neuporedivo više. Za kraj, želeo bih da se zavalim svakom saigraču, treneru, funkcioneru, svakom zaposlenom u klubu koji je bio tu za mene i koji čini Voždovac onim što jeste”, rekao je Nišić na oproštaju od kluba.

Generalni direktor Miloš Mirković takođe je imao samo reči hvale posle trogodišnje saradnje.

Biti kapiten Voždovca velika je privilegija, ali imati u klubu igrače kao što je Jovan Nišić podjednako je vredno. Želimo mu svu sreću u izboru nove sredine, kao i da pokaže ono zbog čega je godinama bio uzdanica Zmajeva”.



tagovi

Jovan Nišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara