Komentari na vest

Voždovac se pojačao mladim cenfarforom Crvene zvezde

M

Mackoni XY

pre 4 meseca

Momak je bio strelac u ligi šampiona za mlade u Mančesteru...
?

??

pre 4 meseca

Dobro po njega, dobro po vozdovac. Zvezda je losa za mlade igrace. Evo tek ove sezone 2 igraca da su u zizi javnosti.
Č

Čovek VUK

pre 4 meseca

Bravo za Bubnja,samo napred,pravo pojačanje za Zmajeve!!!
P

Popsi

pre 4 meseca

Čudna odluka. Ima tu nečeg između redova.
G

Gostgost@Nenad1246

pre 4 meseca

@Nenad1246 – drug Nenad nas je spustio na zemlju! Kaže za mlade igrače Zvezde: “Ako valjaš isplivaš”! Ovo su činjenice koje će zauvek promeniti našu percepciju događaja! Miris stvarnosti prodire do svakog navijača Zvezde! Eto, zašto su uspeli u Zvezdi takvi velemajstori poput Nedaje, Đige, Olanjike, Krasoa! Odgovor je već dao drug Nenad: “Ako valjaš isplivaš”! U ovoj prostoproširenoj rečenici je sakupljena sva mudrost ovog sveta! Druže Nenade, molim te da nam ubuduće daš što više ovakvih mudrih komentara na stranicama Mocartsporta! Unapred hvala!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Nema na čemu. Istorija nas je tome naučila više puta. Ako valjaš nemoguće je da karijeru provedeš po Voždovcima i Ofijima i da niko neprimeti novog Ronalda.
P

Podrska za Upravu

pre 4 meseca

Ajmo sad botovi napad odmah u rojevima na Terzica,Zvezdu,Upravu..itd itd kako je ovaj Bubanj drugi Mesi i Ronaldi,kako ce Zvezda "propasti" sto je otisao itd itd ajmo spineri krenite da spinujete jer to je jedino sto znate da radite i nista vise,hejteri i nolajferi klasicni!
D

Don Vito Corleone@Podrška za upravu

pre 4 meseca

@Podrška za upravu - širiš propagandu i internet botovanje, kao deo hibridnog rata protiv promocije mladih srpskih igrača! Ubuduće kada zagrizeš sendvič, pazi da ne uhvatiš prste jer teško je danas ostvariti odštetu zbog povrede na radu!
A

Aco CZ

pre 4 meseca

Ovaj Voždovac ce da ispadne iz lige.
P

Popunjavaju se

pre 4 meseca

Rupe po svim timovima-za nastavak prvebstva-SMEHOVIZIJA
T

TuNeki

pre 4 meseca

Daje gol Zvezdani sig Kako unistavaju deci karijere Sljivicu, Nikola sevic,petrovicu, avdicu, Miladinovic i mnogim drugima
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ako valjaš isplivaš.
P

Popsi

pre 4 meseca

Kako Šljiviću majke ti?
l

lol12

pre 4 meseca

Kako je moguce da se tako lako odricu nekih klinaca koji su bili jako dobri u omladincima i omladinski su reprezentativci?Zasto taj momak ne bi makar proveo u Grafičaru neku sezonu ili na pozajmici negde pa da onda kazes da nije on za nas.
z

zterzic

pre 4 meseca

Nije hteo menadzer da da lovu
к

кикоман

pre 4 meseca

буквално је на слици у дресу графичара...ко има таленат, добије шансу у звезди и успе, рајковић, ераковић, грујић, ристић, рачић...не може да се каже да нису направили какве такве каријере...сад што се неко проманекенише чим оде из звезде то је друго...
N

Nenad1246@lol12

pre 4 meseca

Kako ne znaš, pa tu su sjajni galaktikosi Nedaje i Olanjika!
r

ragazzi di belgrado!

pre 4 meseca

Vožd ima jako zanimljivu politiku a to je dovodjenje igraca iz Zvezde i Partizana koji nisu uspeli da se izbore za prvi tim, i gotovo da su sa svakim od njih pogodili, i ti mladi igraci prepoznaju da je Vozdovac prava prilika za njih, otuda i ne cudi podatak da je ekipa sa Dusanovca najmladji tim u evropi ako se uzima u obzir 20 najjacih liga na starom kontinentu... Tesko da ce oni ikada biti u top 3 ekipe u ligi ali oni su zadovoljni ovim sto postizu, uvek su u plej ofu, zive od prodaje igraca, ali opet bolje i tako nego da srljaju bez plana kao Radnicki Nis koji je pojeo para i para, dobio skoro ceo nov stadion pre samo 10 godina i doveo ga u stanje da se urušava vec...
Z

Zvezda2005

pre 4 meseca

Unistili ga ucenjivanjem i uslovljavanjem. Izgubio sest meseci fudbala zbog mesetarenja drugih, kao i golman Marinkovic.
T

Tubeki

pre 4 meseca

Sano ove godine sklonjeni su i Avdci, Petrovic i mnogi drugi
P

Proci

pre 4 meseca

ce i on kao burmaz,srecno mali ....
c

ciki123

pre 4 meseca

Sjajan potez Voždovca i pravovremen odlazak iz zvezde. Sada dobija priliku na najvećoj sceni da se pokaže i da napravi lepu fudbalsku karijeru. Na primeru Burmaza koji je pre nekoliko nedelja napravio lep transfer i iskorak u karijeri. Trenutno jedna od najboljih sredina za razvoj mlađih fudbalera u Srbiji, pre svega zbog dobre struke i sjajnog trenera Savića, koji je uz Neđića trenutno najinteresantniji mladi trener u ligi i trebalo bi i zvezda o njima da razmišlja na duže staze, jer se i treneri prave, ne samo fudbaleri. Ovoj ekipi je trenutno nakon izvesnog odlaska Damjanovića potreban još samo jedan iskusan štoper koji bi komandovao ekipom, ako bi imao volje za to da školuje mlade štopere i da ne ide ponovo u inostranstvo nego privede karijeru kraju u Srbiji, a taj na koga mislim je Nemanja Milunović kojem ističe ugovor sa zvezdom za 6 meseci.
n

nikola1992

pre 4 meseca

Sta se desilo sa ovim momkom? Koliko se secam, on je predstavljan kao jedan od vecih talenata.
3

32632643263

pre 4 meseca

Centarfor iz Crvene Zvezde ali one iz MML-a
d

dolazi na svoje

pre 4 meseca

sećam se da su Mijatovica sklanjali zbog Bubnja dok je trener bio Nikolic jer su imali kombinaciju sa menadzerom. al eto bog sve vidi. Neko u mancester neko u vozdovac
a

amnezija

pre 4 meseca

lose se secas, da ne kazemo da izmisljas.
3

33355566

pre 4 meseca

Mijatovic je tad bio povredjen kolko sam upoznat operisao je koleno
z

zanimljivost

pre 4 meseca

pitaj mijata ko mu je menadzer
b

bojanm

pre 4 meseca

Mijatovicka Mijatovicka bas si vragolasta
d

dragance iz nis

pre 4 meseca

Terza voli vragolaste