Predrag Rogan (@MN Press)
Predrag Rogan (@MN Press)

Voždovac smenio trenera, sutra stiže novi

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.09.21. | 22:32

Zmajevi se razišli sa Predragom Roganom

Fudbalski klub Voždovac doneo je odluku da sporazumno raskine ugovor sa Predragom Roganom i sa njegovim stručnim štabom.

Rogan je na klupi Voždovca sedeo nešto više od pet meseci. Tim je preuzeo prošle sezone u veoma delikatnom momentu i uz četiri pobede, dva poraza i remijem u poslednjem kolu izborio opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Izabrane vesti

U tekućoj sezoni na devet utakmica upisao je četiri pobede i pet poraza.

Generalni direktor Zmajeva Miloš Mirković zahvalio se 47-godišnjem stručnjaku na saradnji i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

“Rogan je preuzeo ulogu šefa struke u veoma nezgodnom trenutku, prihvatio je veliki izazov tada i na tome smo mu veoma zahvalni. Iako smo na startu nove sezone imali težak raspored, stanje na tabeli nije toliko alarmantno. Međutim, shvatili smo da nam stavovi u vezi sa strukom i dugoročnom vizijom i planovima nisu usaglašeni, te smo sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje. Roganu i njegovim saradnicima kao klub želimo mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera“, poručio je Mirković.

Voždovac će u toku sutrašnjeg dana zvanično predstaviti novog trenera, kao i stručni štab koji će u nastavku sezone predvoditi Zmajeve.


tagovi

Predrag Rogan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara