Komentari na vest

Voždovac smenio trenera, sutra stiže novi

b

batistuta

pre preko 2 godine

Vozdovac je bio jedan ozbiljan Beogradski klub dok se nije pojavio jedan Uske.......
T

Taras

pre preko 2 godine

U poslednjoj utakmici prethodne sezone Vozdovcu je trebala pobeda kod kuce da ne bi zavisio od drugih rezultata. Nisu uspeli za 90 minuta da sutnu na gol Javora. Ostali su u ligi jer je decak na golu Spartaka odbranio penal, isto kao i Radnicki iz Nisa. Nije Rogan obezbedio nikakav opstanak Vozdovcu, nije imao nikakvu komunikaciju sa timom i igrali su dekadentan fudbal. Aleksandar Linta je logican izbor. Kao trener omladinaca Vozdovca usao u kvalitetnu ligu, kao asistent Stolici bio u najuspesnijem periodu kluba, doveo Kragujevac do Superlige. Vozdovac doveo trenera za nekoliko sezona, dobar posao.
G

Goust

pre preko 2 godine

Ako partizani ne pobede Mladost, a velika je verovatnoca da nece jer sami sebe destabilizuju, Stanoje podnosi ostavku. Cujemo se sutra posle meca.
F

Fan

pre preko 2 godine

Nije sve kao što izgleda,ali gde dima ima i vatre ima,…!!! Napr. jedan od mogućih scenarija : Veceras,Stanojević napušta Partizan,odlazi u Tursku.S.Ilić preuzima Partizan,Rogan stiže u Čukarički. To je jedan od mogući scenarija,..da li naučne fantastike ili zaista nečega ima,..vreme buduće vrlo brzo će nam dati odgovor.
G

Gostza

pre preko 2 godine

E da su znali cigani pa da ne odlazu utakmicu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

sta reci, koju poruku poslati kome? saljem poruku onima koji vide a ne cuju ,saljem poruku ....
A

Anon

pre preko 2 godine

Hasta Luego