Fudbaleri Barselone (Reuters)
Fudbaleri Barselone (Reuters)

Vratili su se!

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.03.22. | 23:31

Veterani Pike i Buskets sada uživaju

Barselona se vratila!

To je suština večerašnje rapsodije Katalonaca u Madridu. Ovo nije mogla da bude slučajnost, ovakav fudbal ne može da igra ekipa koja nema takvu esenciju kvaliteta u sebi. Biće još uspona i padova, ekipa je pretumbana pre samo četiri i po meseca, izmenjena joj je fizionomija i biće potrebno vremena da ovo večeras postane konstanta. A postaće. U to više niko ne sumnja

Izabrane vesti

“We are back”, tvitnuo je oduševljeni Đerar Pike posle meča.

Potvrdio je ono što je večeras bilo na usnama celoj fudbalskoj planeti dok se Barsa poigravala sa Realom i bombardovala Kurtou.

Drugi veteran u Barsinom timu je bio nešto umereniji. Kapiten Serđo Buskets je posle meča objasnio kako je njegov tim odigrao ovakvu partiju.

“Ovo je i bio cilj. Nismo gledali koji je rezultat već kako da vodimo igru. To radimo i na svim ostalim utakmicama u poslednje vreme. Gledamo kako da primenimo ono što radimo na treninzima. Da pritiskamo i da ukrademo loptu protivniku što pre. Znali smo da ovako nešto može da se dogodi ako dobro odradimo neke stvari. U prošlom derbiju su nam naneli dosta štete preko kontranapada i danas smo to dobro iskontrolisali. Mogli smo da damo i još koji gol. Ako imamo i najmanju šansu da se umešamo u trku za titulu, uradićemo to. Znamo da oni imaju veliku prednost ali bićemo u pripravnosti ako počnu da prosipaju bodove. Idemo korak po korak. Prvo moramo da uzmemo Sevilji drugo mesto”, rekao je Buskets.


tagovi

Serhio BusketsĐerar Pike

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara