Komentari na vest

Vreme je da Gvardiola razbije prokletstvo četvrtfinala

07.08.16

pre oko 3 godine

Dortmund deluje kao razvojni tim,takticki neuravnotezeni,igra bez balansa,akcenat iskljicivo na ofanzivu,da idejom forsiranja mladih radi kasnije prodaje.Ovom timu treba meso u vezi,misici,masa,iskusni ,kvalitetni provereni igraci u vezi,trebaju im kvalitetni stoperi.Ovako,deluju kao razvonji tim,kojeg trofeji ni ne zanimaju.Vrlo su sizofreni kao tim.Gube od Kelna,Majnca,Arminije.Stutgart ih petardira na Vestfalenu,a onda su ustanju da u prvih 15 minuta spakuju bajernu dva komaa. Kad se ocekuje poraz,oni dobiju u gostima Lajpcig.U LS,naidju na Sevilju,koja je favorit,iu boljoj formi,BVB dobije na gostovanju,a o u revansu vode,i zamalo ispadnu.Nemaju oni sansu ovde,Siti bolji u svakom aspektu,bice pobeda u hendikepu sigurno.
g

gost133

pre oko 3 godine

BvB ce izbaciti City! Vrijeme ce pokazati! Znam da ovo zvuci suludo kad se u obzir uzmu forma, kvaliteta, postotak posjeda i ne znam sta sve ne ali BvB ce proci!
O

Ovaj put

pre oko 3 godine

Idemo do kraja.Napred Pep
B

Brko

pre oko 3 godine

Nema Dortmund šta da traži. Ekipa bez odbrane, bez sistemske igre. Divlji fudbal na kvalitet jednog ili dva igrača. Bekovi loši, stoperi još gori. Sredina terena ne može ni Kelnu nametnuti tempo igre. Napad solidan kad su svi zdravi. Ali večeras nema Sanča. 3:0 za City sa pola snage
M

Madridistaaa

pre oko 3 godine

pregazice ih kao plitak potok