Grizman (© AFP)
Grizman (© AFP)

Vreme je da se Grizman preseli na klupu

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 16:28

Protiv Milana počinje Korea

Strpljenje polako izdaje Dijega Simeonea. Verovao je Antoanu Grizmanu, davao mu šanse, ali kako sve u životu, kamoli sportu, ima granice, tako će se povratnik u Atletiko preseliti na klupu i sa nje početi meč drugog kola Lige šampiona, na gostovanju Milanu u utorak veče.

Nije zvanično, međutim, španski mediji uveravaju da je argentinski stručnjak prelomio da Francuza skloni iz prvih 11, jer od potpisa poslednjeg dana prelaznog roka nije uspeo da doprinese rezultatima Jorgandžija. Odigrao je pet utakmica i na na jednoj se nije upisao u listu strelaca. Štaviše, ostao je bez asistencije, a poražavujući učinak dobija na značaju ako se zna da za 305 minuta nije ušao ni u jednu šansu, nijednom golmanu nije zapretio udarcem u okvir gola.

Izabrane vesti

Prema informacijama Asa i Marke, partner neprikosnovenom Luisu Suarezu na San Siru biće Anhel Korea, što ima smisla ako se zna da je Argentinac u prva dva kola Primere postigao tri gola. Kasnije nije bio tako učinkovit, ali svakako je ostavio bolji utisak od Grizmana. Mada, valja znati da saigrači veruju Antoanu.

Ne brinem zbog njega. Nije sam na terenu, svi igramo i svi moramo da budemo na najvišem mogućem nivou da bismo se takmičili kao prošle sezone. Počeće Grizman da daje golove, jer je kvalitetan špic i uživa poverenje svakog od nas. Antoan nije problem. Moramo da ostanemo ujedinjeni. Sam Grizman nije tip koji će po svaku cenu pucati, njemu je ekipa iznad svega“, opominje kapiten Koke.

Podsetimo, za meč sa Rosonerima Atletiko ne može da računa na Stefana Savića, crnogorski štoper je isključen protiv Čelsija u prošloj sezoni, i dalje služi kaznu, zbog čega Simeone razmatra da li da igra u standardnoj postavci sa četiri defanzivca ili da proba varijantu sa trojicom u poslednjoj liniji.

 


tagovi

Antoan GrizmanAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara