Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vreme je za Gabigolov povratak u Evropu, naredna destinacija Ostrvo

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.01.22. | 20:04

Četiri premijerligaša zainteresovana za brazilskog napadača, ali je ipak najkonkretniji Vest Hem koji je ušao u pregovore sa Barbosom

Prvi dolazak u Evropu završio se neslavno po Gabrijela Barbosu, ali je brazilski napadač, bogatiji za iskustvo iz Intera, rešen da popravi utisak koji je ostavio na Starom kontinentu. Priliku da to i učini nudi mu Vest Hem. Naime, britanski Skaj tvrdi da su Čekićari ušli u pregovore sa popularnim Gabigolom.

Prema navodima pomenutog izvora, Barbosa je jedan od kandidata londonskog tima za pojačanje u napadu. Međutim, ukoliko je Dejvid Mojes procenio da je 25-godišnji napadač onaj pravi, moraće brzo da reaguje, jer fudbaler Flamenga je na radaru još tri premijerligaška kluba.

Izabrane vesti

Barbosa je posle neuspele epizode u Interu karijeru pokušao da rehabilituje u Flamengu. Godinu dana je proveo na pozajmici u Flamengu, nakon čega ga je klub iz Rio de Žaneira u januaru 2020. godine otkupio za 17.500.000 evra. Bio je to odlična odluka za obe strane. Rubrinegri su dobili gol-mašinu, a Barbosa sa 84 gola i 26 asistencija na 124 utakmice u prethodne tri godine ponovo skrenuo pažnju evropskih klubova na sebe. Samim tim zaradio i povratak u reprezentaciju Brazila.

Ipak, Gabigol veruje da je Premijer liga idealno mesto na kojem bi mogao da zacementira svoje mesto kod selektora Titea do početka Mundijala u Kataru krajem godine.

Mojesu je potreban još jedan napadač, od špiceva u timu ima samo Majkla Antonija, zbog čega je u odsustvu fudbalera sa Jamajke bio primoran da igra bez centralnog napadača.


tagovi

Gabrijel Barbosa GabigolVest HemZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara