Luka Jović (Real Madrid, ©Reuters)
Luka Jović (Real Madrid, ©Reuters)

Vreme je za poslednju rundu: Da li će madridski derbi odlučiti ko je najbolji prognozzer?

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 13:12

Poslednje, 12. kolo prve faze Prognozzera počinje u subotu u 15.30 utakmicom Lajpcig - Menhengladbah

Sve do kraja poslednje utakmice 11. kola Braga - Crvena zvezda bilo je neizvesno ko će biti najbolji prognozzer te runde i osvojiti RedMi NOTE 10 i 10.000 dinara u vodu bonusa za igru na sajtu mozzartbet. Na kraju, zahvaljujući rezultatu 1:1, najbolji je bio „Aleksandar Micić“, a pobedio je samo zahvaljujući tome što je pogodio čak pet tačnih rezultata u kolu, za razliku od „acasao“ koji je četiri puta pogodio u centar mete, a imao je isti broj bodova kao pobednik. On će morati da se zadovolji bonusom za igru u iznosu od 5.000 dinara.

I sada ulazimo u sam finiš: do subote u 15.30 možete prognozzirati mečeve poslednje, 12. runde Prognozzera, među kojima se izdvaja madridski derbi Real - Atletiko (nedelja, 21.00, ODIGRAJ ODMAH). Možda baš duel dva španska velikana i odluči ko će biti ukupni pobednik i odneti sa talona premium Mi telefon i 20.000 dinara kroz bonus za igru. Trenutno je na prvoj poziciji „markosa“ sa 1.148 poena, a drugi „Zombi“ sa 1.397. Nije u pitanju nenadoknadiva razlika…

Izabrane vesti

Lepota Prognozzera je u tome što sve i da dosad niste učestvovali u poslednjem kolu imate priliku da osvojite nagrade. Sve što je potrebno da se besplatno registrujete na sajt mozzartsport.com i prognozzirate tačne rezultate na ponuđenih 10 mečeva.

Od prve „sezone“ Prognozzera definitivno ćemo se oprostiti utakmicom Zvezda - Radnik koja se igra u ponedeljak u 18.00, a onda se ponovo družiti na proleće s novim izazovima.

Prognozziraj. Budi pobednik.


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara