Komentari na vest

Vršnjaci, rivali i ubice isto veče na krovu sveta i u penziji, pamtiće se promašaji, a ne 366 golova

S

Saudade

pre preko 1 godinu

Paklen igrac, prava ubojita devetka! Secam se kad je sa 19 godina pokidao Boku Juniors i tada se pisalo po svim novinama o nekakvom decku koji je u derbiju postigao dva gola! Odmah posle toga ga je Real doveo!
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Fantastican tekst, pogodjen u srz. Eh, sta ti je zivot, zajedno “odrasli” u Realu, jedan slavi zlatnu loptu, drugi place na oprostaju zaboravljen od svih!
W

Womax

pre preko 1 godinu

Prosecan igrac Iguain, u rangu Palerma, Kavenagija i Pabla Osvalda. Koliki ce tekst biti kad Benzema ode u penziju, I wonder.
k

koliko

pre preko 1 godinu

samo treba biti ogranicen pa da stavis palerma i kavenagija u situ recenicu
m

milaica shasha

pre preko 1 godinu

Stvarno je ovaj Ronaldo kreten...
A

Aruna Dindane

pre preko 1 godinu

Da je ostao u Napoliju,sada bi ispred verovatno pisali;Najbolji strelac u istoriji Napolija i Serije A...al jbg pare su cudo
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar!!! Imao bi i novac i svu ljubav navijaca ovog kluba, koja se ogleda u tome da bi ga vecno pamtili. A ovako zaborav brzi...
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Uzivao sam dok sam citao tekst... sve pohvale za novinara.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Cuj uzivao, izgubio sam se citajuci tekst, cas o Benzemi, cas o Iguainu. Evo i Pedro, Fabregas, i Ozil su njihova generacija pa nisu pomenuti.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

gost555-to je zato sto ne dobacujes dalje od citanja liste u kladionici druze.....
k

ko mu je kriv

pre preko 1 godinu

sto je u tunguziji zavrsio veliku karijeru, pa on sam i niko do njega samog..uvek malo novca..
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Sjajan tekst. Puno je ovakvih primera. U jednom trenutku Higuain je bio zver za Benzemu. Ali karakter je čudo. Plus treba biti Francuz. Sećamo se Papena i kako je oteo zlatnu loptu ispred Savićevića i Žutog koji su obojica bili duplo bolji igrači.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Ali kad napišu Ronaldo smetao Benzemi, pa šta onda treba da kažemo da je Mesi smetao Etou, Anriju, Zlatanu itd? Naravno da nije nego ko je bio bolji nad njim je sunce sijalo. Ovaj Real nije niti jači bolji od onog pre 5-6 godina. Nego Benzema nije mogao da dođe do ovih brojeva zbog suvih kvaliteta koje je imao u timu. Mi zaboravljamo da su u Realu Hazard i Bale 2 godine popunjavali klupu samo. To su igrači koji da su u formi i želji za fudbalom 2 najbolja krila od Riberija i Robena. Šta sad treba da se napiše da je Karim smetao Haradu od kako je ovaj prešao.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Slabo ti kapiraš poentu Ronaldovog "smetanja".
R

Rio2014

pre preko 1 godinu

Bravo Gligo legendo!!!;)
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Fizički nije bio dorastao savremenom fudbalu jer nikad nije vodio računa o sebi. Dovoljno je videti kako on izgleda sada sa nepunih 35 godina, što nije čak ni toliko puno za današnji fudbal. Ćelav, i sa bar 10 kilograma viška. Ali tehnički je oduvek bio sjajan, pas, prijem, šut, sve. Nažalost imam utisak da nikad nije bio dovoljno posvećen a na to su se nadovezali i ti promašaji sa Argentinom (kao da jedan promašaj može da definiše nečiju karijeru). Ali zbog svega toga on je samo odustao od fudbalu u jednom trenutku, verovatno prerano.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ovaj je codio računa o svom telu kao Luka Jović, što znači kajgana od deset jaja pre futinga, podvarak za doručak, sarma za ručak, 10 palačinaka za užinu, i mešano meso za večeru večeru. Sreća pa je Iguain bar bio vanserijski talenat, za razliku od naše panjine iz Bijeljine
S

Skopje

pre preko 1 godinu

Mozda najbolji tekst ove godine. Svaka cast…tanka je linija izmedju heroja i tragicara, nazalost Pipita je vise otiso na ovoj drugoj strani.
G

Giggs

pre preko 1 godinu

Najiskrenije kažem, iako sam uvek navijao za klubove za koje on nije igrao, on je za moj pojam fudbala najbolji napadac kojeg sam gledao. Brazilca Ronalda sam gledao vrlo malo. Fenomenalan igrač, previse potcenjen, iako je mogao jos mnogo vise. Svaki njegov kontakt, cak i na 50 metara od protivnickog gola je bio magican. Posebno prijem i pas, da li zavrsni ili prenosna lopta, sve je imao kao da je rec o jednom od najboljih veznih igraca. Zavrsnica i sut fantastični, smisao za kombinatoriku jos bolja. Izvinjavam se Benzemi, Suarezu, Zlatanu, Agueru, Kavanij, Levandovskom . Svi su oni sjajni, ali meni je se Iguainov stil igre malo vise svidjao. Nije bio gladan kao oni, ali je bio talentovaniji
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Od pomenutih, jedino nije talentovaniji od Zlatana, za ove ostale je pojam fraze "znati lopte".
M

Mrkalo

pre preko 1 godinu

Ja i sada ne shvatam sta ljudi vide u Levandovskom?
C

Coolio

pre preko 1 godinu

Brazilac Ronaldo da nije imao dve katastrofalne povrede, mislim da se danas uopste ne bi vodila diskusija ko je najbolji igrac svih vremena, da li Pele, Maradona, R9, CR ili Mesi... Covek je bio zver do tih povreda, nesto novo u fudbalu, jak, prebrz, tehnicki do savrsenstva, dribling, sut nestvaran. I posle je bio dobar, ali nije to bilo to. Kada je trebao da vlada fudbalom godinama njega su izdala kolena. A svi ovi igraci navedeni su realno veoma talentovani, neko manje neko vise. Svi su oni ostvarili i uradili velike stvari u fudbalu, neko je mogao vise ali to je sto je.
@

@ Mrkalo

pre preko 1 godinu

Vide 524 gola koja je dosad zabio u karijeri.
I

I

pre preko 1 godinu

Mnogi su u tom periodu i više cenili Iguaina nego Benzemu, ali Real je znao šta radi, bez obzira što je i Gonzalo igračina. 99% da se biralo ko više odgovara Ronaldu. Iguain i Ronaldo su bili klasični gol igrači, dok je Benzema bio kompletniji da asistira i spusti se po loptu. Ronaldo bi imao bar 100 golova manje da je proveo karijeru sa Iguainom. Jednostavno sa Benzemom je bilo logičnije.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Nisu "oni" iz Reala ništa hteli, nego dečko nije hteo da deli minutažu. To je kao da sad dele minutažu Haland i Mbape. Ni jedan ne bi pristao na to.
I

I

pre preko 1 godinu

Hohoho, itekako se tu Real pitao, ne budi smesan.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ne, apsolutno se Real ništa nije pitao. Lupaš gluposti.
I

I

pre preko 1 godinu

Sam si napisao da nije hteo da deli minutažu. Dakle, Real mu je mogao izaći u susret, prodati Benzemu i onda bi ostao. Dakle, kako se onda Real nije ništa pitao? Nekad treba malo razmisliti pre nego što se nešto napiše.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Moraš prvo da kapiraš neke stvari da bi imao mišljenje o nečemu. Očigledno ne shvataš da Real, ni bilo koji klub ne može naterati igrača na transfer ukoliko on ne želi da ide. Može ga oterati iz kluba raskidom ugovora što ovde nije slučaj. Sve najbolje.
U

UO

pre preko 1 godinu

Kakva je to sad zamena teza? Nisam napisao da su ga oterali, već da mu nisu dali ulogu koju je tražio i onda je odlučio da ode. Dakle ipak su se pitali, to je poenta. Takođe.
d

djole89

pre preko 1 godinu

@ ljubanac, toliko si tvrdoglav da pravis budalu od sebe, lepo ti lik objasnjava ali ne vredi
Ч

Чакарита

pre preko 1 godinu

Тешко да је икада ико коштао Аргентину колико је овај лузер. У свим клубовима у којима је играо желе да га забораве, репрезентацију је сахранио у три пута, али је зато доказао да и са 100 кг можеш постати мултимилионер. Ретко гадан лик.
k

kakaka

pre preko 1 godinu

Retko nesrecan covek si ti!
m

madrtidr

pre preko 1 godinu

Unistio je i Real protiv Liona 2010, protiv Dortmunda 2013.
Q

Q

pre preko 1 godinu

Za koga ste vas dvoje igrali ? Za Malu Mostanicu ? Pravite se pametni,a niste.Koliko puta su Penaldo i Messi promasili prilike i unistili akcije ? Messi sa Iquainom je bio u 3 finala,a messi sa Aguerom bio u 6 finala i jednom osvojio.Toliko o tome.Verovatno ste fanovi Penalda i Messija.
g

gost#09

pre preko 1 godinu

I da je dao taj gol protiv nemacke mozda bi izgubili 1-3 lupam, palasio je promasio isto mrtvu na toj utakmici,gluposti
U

UO

pre preko 1 godinu

Bravo za tekst, bravo! Žao mi je što se i jedan Anri oprostio u Americi kao potpuno nebitan, a glavu dajem da je sa onim znanjem mogao biti špic Arsenala do četrdesete jer u ovo vreme atletičara, znanje je pola posla, primer je upravo Benzema.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Nije brate nikako isto.. Anri je zavrsio u Americi, ali su ga navijaci Arsenala smatrali za bozanstvo. Odmah dobio statuu i svaku mogucu pohvalu i privelegiju. Obozavaju ga u Francuskoj, a izuzetno cijene u Barseloni. Malo li je.. Upravo je to i poenta teksta, GI zavrsio u Americi, ne vole ga u Napoliju, ne vole u Juveu, ne vole u Argentini, Milan i Celsi ga zaboravili, a eto u Realu bio uvijek drugi izbor. To je i poenta price, da covjek koji je manje vise svugdje odradjivao posao nigdje nije dobrodosao i niko ga dovoljno ne cijeni. Anrija cijeni citav svijet.
U

UO

pre preko 1 godinu

Slazem se sa svime sto si napisao, ali si skroz promasio poentu mog komentara. Naravno da je Anri postaoni ostao legenda u odnosu na Iguaina jer je pre svega duplo bolji igrac. Ja sam napisao samo da nije imao kraj kakav dolikuje i da je bez problema mogao da igra na daleko visem nivou pred kraj karijere jer je i tehnicki i fizicki i dalje bio u top stanju. I sad izgleda kao atleta dan danas.
P

Pipita

pre preko 1 godinu

Odličan fudbaler kojeg su nažalost sažvakali egomanijaci Kristijano i Mesi
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Mesi ne, ali Ronaldo apsolutno jeste, kao što je unazadio i Kaku, Bejla, i Benzemu u najboljim godinama.
C

Coolio

pre preko 1 godinu

Bas glup komentar. Nisu ga ni Mesi ni Ronaldo unazadili, kao ni Ronaldo ostale igrace. Svakako su Mesi i Ronaldo glavni u svojim klubovima i reprezentacijama, star players takoreci, i normalno je da ce se oko njih vrteti projekti, posebno u tim godinama. Benzema i Bejl su uz Ronalda uzeli 4LS u 5 godina, vezali 3 zaredom. Taj Real iz tih godina je jedan od najboljih timova svih vremena, zasigurno u Top 5. To sto je Bejl posustao, nije kriv Ronaldo, Benzema je i tada igrao super, malo drugaciju poziciju ali opet veoma koristan. Kaka je sam kriv kao i Azar. Gleda se tim, ne igraci. Real se naosvajao tih godina trofeja. Realno, Ronaldo i Benzema su bili strasan tadnem, kao Dzordan i Pipen, dopunjavali jedan drugog.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

@coolio, samo da preformulišem, treneri su zbog Ronalda unazadili pomenute igrače, ali to đu dodje na isto. Da portugalske primadone nije bilo u timu, svi ostali bi igrali mnogo bolje i dali veći doprinos. Sigurno ne bi stagnirali i nazadovali. Azar je druga priča, on je baš preslikani Iguain što se profesionalizma tiče. Kad god je imao lošu ili osrednju sezonu u Čelziju, to je bilo jer fizički nespreman, i sa dosta kila viška. Kad je spreman, u top 5 na svetu bez dileme. Tako i Iguain, kad je debeo opet on daje neke golove ali ga je muka gledati, a kad je spreman, ne možeš mu ništa, nezaustavljiv.
C

Coolio

pre preko 1 godinu

Brate, Kaka se ili nije uklapao ili se nije zalagao dovoljno(uzgred jedna od mana brazilaca). Sigurno je i to da mnoge igrace pojede Madrid. Ali opet kazem, Real se naosvajao trofeja tih godina, tako da imaju treneri svo pravo sto su postupali tako kako jesu. Gleda se krajnji rezultat. A kako su Modric i Kros tolke godine nezamenjivi? Bejl je u svim tim trofejima imao svoj doprinos, i to u nekim i ne bas mali doprinos. Otis'o je Ronaldo, znaci mnogo veci prostor za njega, on propao kao zeton. Isko je tim trofejima isto bio uglavnom starter, a posle nista. Znaci vise je do igraca, njihove zelje, a mozda i jedistavno ne mogu vise, prezasicenje. Jednostavno, Kaka se nije pokazao i to je to. Kao ni Roben i Snajder pre toga, koji su otisli u druge klubove i postali jedni od najboljih na svojim pozicijama.
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Odlican tekst... Jos jedan juzno amerikanac koji je mogao mnogo vise... Uglavnom brazilci ali evo i argetinci koji dodju do nekog zenita a onda u najboljim godinama krece pad, provodi, visak kilograma.... Voleo sam da ga gledam u Realu, u Napulju je bio zver i onda pad krece u Juventusu....
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Jedina greška mu je prelazak u Juve. Napoli je bio preblizu tituli (pa su izgoreli ) i Juveu se baš drmao presto. Odlična ekipa, isto lep fudbal, dao je brdo golova i tamo. Da je Napoliju vratio skudeto, gledali bi ga kao boga. Sve posle Napolija je pad. Na vreme je otišao iz Reala.
S

Sinod

pre preko 1 godinu

Bravo Pipita za sve...Odličan fudbaler.