Vučelić šaljivo: Imamo spor unutar stručnog štaba, idemo na 80, a u Evropi na 100 odsto

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.01.20. | 10:34

"Ništa ne obećavam", poručuje Savo Milošević

Biće Partizan još bolji. To je jedinstvena poruka iz Sportskog centra "Zemunelo" posle prvog treninga crno-belih u 2020. godini. Iza Parnog valjak je jesen protkana oscilacijama, a proleće bi trebalo da donese stabilizaciju forme, ponajviše usled činjenice da je igrački kadar sačuvan.

Potencirali su taj podatak rukovodioci i članovi stručnog štaba, uvereni u iskorak, kako na individualnom, tako i kolektivnom planu.
"Mnogo je praznika u ovo vreme, ali meni je jedan od najznačajnih datuma onaj kad počinju pripreme. Za nas partizanovce, velika svačanost, praćena velikim očekivanjima i lepim željama. Želje koje predočavamo našim najbližima pridružijem i one koje su vezane za predstojeće uspehe Partizana", istakao je Milorad Vučelić.

Izabrane vesti

Krenuo Partizan, Milošević u Tursku vodi 31 igrača, otpala šestorica, čeka se Suma

Predsednik kluba nada se da će tim izgledati bolje nego u drugoj polovini 2019.
"Nadam se da ste se odmorili posle sjajnih igara, ali i varljivih rezultata Partizana. Sve je pokriveno vašom odličnom igrom, jer je Partizan igrao najbolji fudbal. Želim vam da to nastavite u predstojećim utakmicama u 2020".

Logika nalaže da bi crno-beli trebalo da budu uverljivi, jer su sačuvali tim. Pritom, nemaju evropsko opterećenje, a na sve to svi igrači će proći pripreme prvi put zajedno pod palicom Save Miloševića, jer su letos stranci (Sadik, Natho, Asano), došli tek posle odlaska u Sloveniju.
"Postoji spor unutar stručnog štaba da li ste na 60 ili 65 odsto mogućnosti", obratio se Vučelić igračima. "Taj spor, koji je sladak, trebalo bi da razrešite. Posle ovih priprema, bitnih za prikupljanje snage i za uigravanje, želeo bih da trener Milošević opet bude u pravu, da igra bude na 80 odsto vaših mogućnosti tokom proleća, a da 100 odsto sačuvate za evropska takmičenja".

Obraćanje prvotimcima, koji u ponedeljak jutro odlaze u Tursku, prvi čovek Partizana završio je pogledom u blisku budućnost.
"Naši ciljevi ostaju isti: borba na više frontova, sa željom da pobeđujemo. Posebno mi je drago što imamo na pripremama između 10 i 15 igrača poniklih u našoj omladinskoj školi. To je najveći ponos Partizana, jer daje dosta srpskom fudbalu. Želim vam srećno prvenstvo i borbu za kup, kao i evropska takmičenja", dodao je Milorad Vučelić.

Šef stručnog štaba Savo Milošević u kratkim crtama saopštio je šta očekuje u susret prolećnom delu sezone.
"Iza nas je turbulentnih i teških šest meseci, mislim da smo svima pokazali da smo pre svega ozbiljan tim, a ja i moj stručni štab verujemo da ekipa može mnogo više. Možda najveći plus u odnosu na prethodne godine i ranije prelazne rokove jer što je 95 odsto ekipe ostalo na okupu, nije bilo osipanja. To nam je najveći dobitak. Bićemo u prlici da podignemo nivou igre. Pametni ljudi su mi objasnili da ne obećavam ništa, osim da smo svi dužni da pružimo maksimum, svaki dan na treningu, od danas do juna, etapu po etapu", pojasno je Milošević.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara