Komentari na vest

Vučić o mogućnosti da ruski klubovi igraju u Srbiji: Garantujemo bezbednost, svima smo dobri domaćini

R

Raša P

pre oko 2 godine

Bravo Aco Srbine!!!!!!
a

alfa i omega

pre oko 2 godine

ovaj umislio da odlucuje o svemu. sto je najgore neki i dalje ne kapiraju koliko je to nenormalno. 3. aprila cao
B

Borjanove mošnje se vuku do Malmea

pre oko 2 godine

Ja bih voleo da neko iz redakcije odgovori na komentar. Ako možete da mi objasnite poentu da od vesti za dve do tri rečenice napravite beznačajan tekst(jedan od mnogih) koji nema veze sa sportom. A i predsednik kojeg citirate ne bi trebao da se pojavljuje u sportskim vestima ili tekstovima sem kad prima sportiste i deli nacionle penzije, stanove i zahvale za neizmeran doprinos srpskom sportu. Isto ovo bih rekao i da je ovo izjavila "druga Srbija"(druga strana iste medalje). Unapred se zahvaljujem.
S

Ssssss

pre oko 2 godine

Spartak ce imati podrsku pune Marakane ako bude igrao ovde.
D

Delije Kž

pre oko 2 godine

Neće moći da igra na Mari jer igra Zvezda. Jedino ako pomere meč. Ili na jna.
R

Rusija Srbija

pre oko 2 godine

BUDES LI UVEO SANKCIJE NASOJ BRACI IZ RUSIJE OSTACES UPAMCEN KAO NAJGORI U ISTORIJI SRBIJE!
G

Gostasd

pre oko 2 godine

vec je najgori, a imali smo jednog slobodana i jednog josipa
d

darkobg

pre oko 2 godine

Sloba je gori. Za vreme tog istog Josipa sve ti je bilo besplatno a kod ovih posle sve plaćaš a dug po svakoj republici je duplo veći od duga Josipa. A sportski neću ni da pominjem kada je bilo bolje. Onda ili sada
а

армата

pre oko 2 godine

Председниче, Република Српска је уз тебе. Никад сви не могу бити задовољни а да има помака то види, онај ко хоће да види. Имамо историјску шансу за клубове из Србије, уложити још новца који ће се сигурно вратити.
p

pitaj te zlatana

pre oko 2 godine

Ibra like this
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Vucicu, ulozi u Vojvodinu, Radnicki Nis, Proleter i Napredak. Zvezda i Partizan imaju dovoljno od drzave, a TSC, Vozdovac i Cuka su privatizovani, pa neka uloze jos malo. 9 klubova, 8 puta po 4 susreta, 32 kola i to je to. Za dve sezone nam treba jos neko ko ce da udje u Ligu Konfederacije, pored prvoplasiranog i drugoplasiranog (verovatno Zvezda i Partizan) koji ce ograti LS ili kvalifikacije. Ako nam ne pomognu ostali klubovi, opet padamo za par godina na listi. Ulozi bre novac u klubove.
G

Gostasdasdasd

pre oko 2 godine

ma ko je on da ulaze u nesto!?!? privatni investitor ili predsednik ove drzave?? sta sve moze da se procita . . .. . . .