Komentari na vest

Vučinić: Rekao sam direktoru Lečea da Krstovića plati i 10.000.000 ako treba, Vlahović može da postane najbolji na svetu

V

Veljko9

pre 7 meseci

Vlahovic je doktor samo malo da smiri glavu i da ode Alegri, i da ne budu prvi bice top4 i igrace LS sledece sez pa ce dobiti prava pojacanja, umesto Pogbe koji je zamena za Dibalu igraju neka deca ..
B

Brban1908.

pre 7 meseci

Bilo je preko 80% negativnih komentara kada je bio u Zvezdi na ovog mčadog momka. Ja sam i tada govorio da pored borbenosti mladi momak ima i njuh za gol, zagradi se ostavi loptu i zelju da se nadigrava. Nisam ga gledao od Zvezde, samo naprijed treniraj sto vise!!
I

Immobile

pre 7 meseci

Smešan kao bioskop. Spor, nikakav tehničar,šut mu je lutrija, samo zna da se pozicionira, a i to je diskutabilno u jednoj ovakvoj ligi. Ko gleda Seriju A, video je njegove golove i koliko je to smešno. Videćete u narednih par kola, šta radi skauting i kako se lako zatvara ovaj previkani igrač. Zna se kako se ovaj transfer završio, nikakav Mirko Vučinić nije imao zadnju reč, možda je i rekao koju lepi reč kao što i sada priča zbog ljudi koji su njega doveli u taj Leće, a to je Brano. Ali je Mirko bio potkrepljen neverovatnim kvalitetom, da je bio za trunku veći radnik i da je imao malo manje povreda bio bi najbolji špic ikada sa ovih prostora i sigurno jedan od najboljih u Evropi. Zna se dobro ko je ovaj transfer završio i ko ga je pogurao. Menadžer Nikole Krstovića je Radojica Božović koji je i bio na promociji u Lećeu, čovek DBa i bivši pripadnik crvenih beretki. Zahvaljujući njemu Krstović je i dobio šansu u Crvenoj zvezdi, jer Zvezdan mora da ispuni svaku želju Radojici. Tako je u klubu kao skaut zapošljen i bivši igrač Crvene zvezde i Radojice Božovića Milenko Rašković. U Partizan je doveo Škuletića i bio je dogovor da prilikom sledećeg transfera on i Partizan podele obeštećenje. Škuletić je prešao u Lokomotivu, u Partizanu su se pravili ludi. Pa nek ispriča Dragan Đurić kako je prošao. Čovek je naoružan ulazio na stadione u Srbiji i ako je državljanin druge zemlje. Da se razumemo, nemam ništa protiv Krstovića, od samog starta sam znao kako je došao u Crvemu zvezdu i dobio šansu kao starter u jako bitnoj utakmici protiv Šerifa gde je naravno bio totalno zaustavljen, znao sam i kako je došao u Leće, a kada sam video sliku sa predstavljanja. Sve mi je bilo jasno.
V

Vučkoo

pre 7 meseci

ANASTASIJA VREDI VIŠE
C

Cg gost

pre 7 meseci

Na plazi u Dubai u dresu vucinica, crtam krmacu, nije moja licna..
n

ne znamm

pre 7 meseci

Cemu dislajkovi od mene veliki lajk,ja.evo crtam krmacu doduse kuci i nisam u dresu vucinica u gacama sam
j

jdjd

pre 7 meseci

Ima nas bato. Pozdrav iz Barse
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 7 meseci

Neka si ziv i zdrav Bog ti dao srecu ali mi je i dalje drago sto si otisao iz Zvezde.
D

Dakara

pre 7 meseci

Mi ga se odrekli za tepsiju riba, a mali hara u Seriji A. Koliko u upravi nemaju strpljenja za mlade igrače to je strašno. Bukvalno traže od tinejdžere da odmah budu nivo Embape, Haland i njima slični da bi eventualno dobili neku šansu da pokažu šta znaju. Koliko samo proćardanih talenata je prošlo kroz klub, a nije se zaradilo od nikoga. Platiš za Nemanju Motiku oko 2,5 milione evra i pustiš nakon jedne sezone dečka niz vodu, bez da je dobio iole pravu šansu da pokaže talenat, pritom ne da nisi zaradio na njemu, nego si u čistom gubitku na transferu tog momka. Uprava na čelu sa Terzićem i Mrkelom od kad su u klubu je u 80% slučajeva dolasci/odlasci promašila sa transferima, a ovamo mažu oči sa domaćim trofejima u nikakvoj konkurenciji.
P

Pancev

pre 7 meseci

Taman im treba strucnjak za transfere evo predlazem da tebe uzmu!!!

MILAN1989

pre 7 meseci

Morate da shvatite da ovaj decko nije nista pokazao u Zvezdi osim borbenosti.
Z

Zvezdasnbgd

pre 7 meseci

Pa za Krstovića su najmanje strpljenja pokazali navijači a ne uprava i trener Stanković koji mu je tada davao minute. Vrati komentare od tada gde ga pola navijača naziva crnogorskom menadžerskom kombinacijom.
G

Gost13

pre 7 meseci

Mali je dijabola, mani me toga hara u Seriji A. Dao 3 gola odmah u zvezde kovanje. Slažem se sa jednim samo, da bih između njega i Pešića dao njemu prednost jer je Pešić ogavan.
V

Vidi

pre 7 meseci

@Gost13 imaj u vidu da Pešić čita komentare i da će se potresti :D
J

Joo

pre 7 meseci

Krstovica je krenulo u startu ali vreme ce brzo pokazati njegove kvalitete predvidjam mu ekspresno vracanje u Slovacku ligu!!!
@

@Joo

pre 7 meseci

Svaka ti cast kako si zavidan, delujes kao dobar covek!
J

Joo

pre 7 meseci

Samo realna procena od coveka koji 40 godina prati fudbal!!!
Г

ГостГост

pre 7 meseci

Крстовић се јесте доказао у словакој лиги, колико је то могуће. Ово у серии А може бити почетак једне добре каријере, али и почетничка срећа јер је непознаница за већину екипа па га можда нису узимали за озбиљно што је он искористио. Треба сачекати крај сезоне и сумирати утиске
T

Tite

pre 7 meseci

Vučiniću sta pricas? Vlahovic nikada neće postati najbolji čak ni u top 10 sveta.
c

cccpeki1312

pre 7 meseci

Vlahovic je cist sreckovic decko nema veze sa zivotom moze da ide u aziju!!!!
R

Razum i osećajnost

pre 7 meseci

Gledao sam Juventus protiv Sasuola i Vlahović veći deo meča neprimećen.. Vlahović je igrač koji zavisi od ostalih igrača i ako oni zakažu raspad sistema. Isoostavlja se da je grešku karijere napravio odbijanjem da predje u Arsenal koji je prvi dao ponudu Fiorentini,dosta pre Juventusa.U Arsenalu bi imao upravo ono sto nema u Juventusu, raspoložene saigrače gde bi sigurno i on došao do izražaja.