Komentari na vest

Vujošević pozvao Vučelića da podnese ostavku: Pristali su da budu ikebane, Ostoja Mijailović je uspešniji

G

Gosti

pre preko 1 godinu

trebalo bi da ides u Crnu Goru da savwtujes tamosnje klubove
D

Dervish i Smrt

pre preko 1 godinu

Da vidimo ciji su bitovi jaci. Milovi ili Ostojini.
J

Jovo Salamica

pre preko 1 godinu

Daj mu Ostoja neku funkciju vidis kako lepo zbori. Sve ga milina neka slusati. Nahvalio te.
B

Borky10

pre preko 1 godinu

Pa sjajno ovaj covjek me svaki put odusevi koliki je materijalista bez stava! Koji su to uspjesi Ostoje pa je uspjesniji od ovih koji su ipak uzeli 3x kup i prvenstvo i igrali pristojno u europi za razliku od kosarkaskog kluba koji se brukao svake sezone od kad je Ostoja u klubu?! Na kraju krajeva pa ovaj isti je Vucelica oredlozio za predsednika SD a tada je pljuvao ovog "opozicionara" Ostoju! Strasno da se covjek i dalje prodaje u ovim godinama. Sramota!
D

Demokrate

pre preko 1 godinu

KOLIKO SI OSVOJIO NA IZBORIMA ZAJEDNO SA TVOJIM STRANACKIM KOLEGOM IZ DS-A TADICEM? JESTE PRESLI CENZUS..😆
T

Tirole

pre preko 1 godinu

Fotelja i moć su jako opasne stvari. Vrlo lako iskompromituju coveka. Od velikog opozicionara, generala, samog protiv svih do nutkanja, preporucivanja i podizalzenja i to preko medija. Sve se daje za fotelju. Sve.
p

pfc

pre preko 1 godinu

kralj
n

nemam pojma

pre preko 1 godinu

Bravo Dule! Ali posebno me obradovao Božo Koprivica! PRAVI PARTIZANOVAC! Hrabar, pošten, beskompromisan!
E

Emperador

pre preko 1 godinu

Preletac
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Није станоје ко ти, он није рекао да су Срби криви за све ратове на просторима бивше СФРЈ...
i

istina

pre preko 1 godinu

Šta bi svinjo, nije se prešao cenzus pa je sad ostoja super. Ološu jedan ogavni

B9

pre preko 1 godinu

Ne verujem prosto kolike posledice ostavlja vaše uništeno detinjstvo od strane Duleta.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Dule i Kapicic. Crnogorci koji blate Srbiju, a Srbija im dala sve.
v

vtv

pre preko 1 godinu

Bozo Koprivica isto.
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Hteo da ih tuzi, sad kad su mu legle pare iz drzavnog budzeta seta se po areni u ovoj Monkler jakni i daje podrsku.
z

zasto

pre preko 1 godinu

Svi pljuju po igracima i trenerima koji samo hoce svoje pare koje su zaradili... Mogu oni do neba da vole svoj klub , al od ljubavi se lebac ne kupuje.... Svako od nas hoce na kraju meseca svoje novce od firme gde radi. I svako od nas bi svoju firmu tuzio kad ti ne bi placali 6meseci...
G

Gost75

pre preko 1 godinu

Genijalni drug Ostoja 5 godina u Kk Partizan 1 finale aba lige 0 titula dug prešao 10m
S

Sada...

pre preko 1 godinu

...Dule smenjuješ Vučelića, a hvalio si ga kada vam je FK dao 250.000 eura za pojačanje! E kako se lako gubi obraz...
@

@sada

pre preko 1 godinu

A kada ga je Vujosevic pa imao...
B

Babejic gorski car Homolja

pre preko 1 godinu

Ma šta mi napriča, sigurno je Vučelić izvadio iz svog džepa i pozjmio KK Partizan, pričaš gluposti, Vučelić nije dao ni 5% SD Partizu u odnosu na osnovu Vujoševića.
S

Sada...

pre preko 1 godinu

...pa nisam ni rekao da mu je Vučelić dao iz svog džepa, već da je FK tada dao pare za pojačanje!
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Kad procitam Dulo,Dalo,Salo,prestajem sa citanjem. Deca do 12 godina
b

bgcz

pre preko 1 godinu

uspešniji Ostoja sa ukupno 0 trofeja. A ako FK uspe da uđe u lš sa drugog mesta i isto bez trofeja?
f

fkkkkk

pre preko 1 godinu

Ima titulu iz 2017
0

011.014

pre preko 1 godinu

Ima 3-4 trofeja, par kupova i super kup.Nema bas potrebe da se laze.
s

sssssssss

pre preko 1 godinu

veciti opozicionar cuveni hahaha, sve ce se jednom lane zvati ispade, covek jos malo pa clan snsa kako je krenuo.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Dejan Radonjić bio je trener KK Crvena zvezda nepunih 7 godina. Za to vreme osvojio je nebrojeno trofeja, nebrojeno puta pobedio u derbijima ili izbacio Partizan u plej-ofu i u njegovoj biografiji ne postoji niti jedan jedini incident, da je nekoga ružno pogledao, a kamoli rekao ili uradio. Bio je košarkaški trener i bavio se košarkom. Sa druge strane, ovaj čovek iz naslova, "otac" je svega najgrđeg u domaćoj košarci, otrov koji je on zasejao neće moći da pomire ni naredne generacije, toliko incidenata, toliko mitomanije, toliko ružnih reči, uvreda, ostrašćenosti, mržnje, mešanja politike, izjava na račun sopstvenog naroda, to niti je zabeleženo, niti će biti zabeleženo ikada više. A sve to je radio i radi samo za pare, nikada nije imao ni principe ni emocije. Ko mu da pare - njega će da voli i obožava, ko mu ne da, na njega će bacati drvlje i kamenje, i tako oduvek. Sramota od čoveka, čudim se kako uopšte postoje Partizanovci koji o njemu imaju dobro mišljenje.
z

zvazdan

pre preko 1 godinu

promasili ste, Radonjic to nije radio jer je to radio drugi, mali, covek...dalje sve sto ste napisali za DV, ustvari ste opisali tog covketa, a trofeje je osvojio NAJVECI navijac.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Радоња је у задњој Дуловој сезони успео да га победи 10 пута, од тога 7 пута у финалима. Какав је тим имао Дуло, најбоље говори да је имао стартера из НБА финала конференције. Радоња је имао играче из ФМП и Радничког из КГ.
a

armija

pre preko 1 godinu

Sve si do reci lepo napisao, samo pola toga ne bi radio da nije imao slicnog preko puta sebe, doduse taj je branio klub za koji je ovaj iz brloga otvoreno rekao da treba ugasiti... Tu je velika razlika, sto bi rekao Covke, videlo se uostalom i kako je prosao na izborima i ko ga je kandidovao...
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Svasta,poredjenje Duleta i zecica.Imate vi legendu koja visi po tv i nastavlja da seje mrznju a Duleta nema dugo
G

Gost225

pre preko 1 godinu

armija Ne lupaj leba ti Dule je to radio celih 10 godina pre nego sto je Covic preuzeo Zvezdu... da naravno Covic je isti kao i on sto se toga tice,samo sa malom razlikom sto je Covic bivsi Politicar i na mestu Perdsednika CZ a Dule je u to vreme kada je to pocelo bio samo Trener...

Istina

pre preko 1 godinu

Koja gomila neistine u cemu je problem sta Dule posejao mrznju njega nema ovde vec 7 godina Covic mora sa nekim biti u sukobu takav je. Kad mu se zaljulja malo tron odma izadje na TV i neskida se nedelju dana.Sto se tice timova Dule je sa najmladjim timom uzeo Aba ligu sa tim igracim sledece godine Bogdanom ,Bertom ,Lovernjom ponovo pobedio duplo skuplju Zvezdu onda su zbog nesrecnog ispadanja dobro poznate trojke Smita ovi nosioci otisli .Dok se Zvezda za to vreme pojacala nasim reprezentativcima vicesampionima sveta i Nemackim reprezentativcem pored dopingovanog Vilijamsa ,za to vreme u Partizanu igrao Pavlovic koji u 2 navrata bio po par meseci izmedju toga nije imao klub on je bio najzvucnije ime ostali mahom mladi i anonimusi tada vam nije smetalo sto Zvezda ima mnogo vise para i godinama kasnije to je neka vasa pravda bila.
k

kolko znam

pre preko 1 godinu

Vucela ima jednu titulu a ostoja uz sve upumpane igrace i trenera 0...a da on je vratio partizan u evroligu samo razmislite da li je prava rec vratio...pre ce biti da mu je neko drugi kupio.Ne pravdam vucelica zato sto je tragican u svakom smislu nego kazem da je sve to ista sorta i da svi treba da budu zajedno out
Б

Братина

pre preko 1 godinu

У реду, нека буде да је истина. Нека неко наброји Остојине успехе. Да упоредимо са Вучелом и закључимо ко је бољи.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Вујошевић зна дуг фк а не зна колико дугује кк. Чак је по њему смањио дигове. Према држави се повећао.
i

igor78

pre preko 1 godinu

Ha ha, dobar vic! Da Vučelić podnese ostavku? Pa jesi li ti Dule izlapeo, čoveče, kada je i jedan grebatorski funkcioner dao ostavku na biko koju funkciju, osim ako mu nije zaprećeno “odozgo” ili nekim jakim dokazima o korupciji/kriminalu?! Taj lik je pijavica i grebator, takvi su nas i doveli dovde, u blato gde se sve raspada.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

42 komentara,ne verujem da ima vise od 5 pravih grobara, ostalo samo ovi sto im Dule upropastio detinjstvo
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Теби је Радоња уништио детињство.
1

1234567890

pre preko 1 godinu

Dule uvek isti samo pare ga zanimaju ,Vucela ako ga zove danas i ponudi lovu ,Ostoja limar i pRiislonice bice popljuvan...
G

Gosthahahahahaha

pre preko 1 godinu

"uneo je u kosarku i svije privatne pare" ipak cu poslusati Duska Vujosevica iz vremena kad su "takve" pare bile u Zvezdi, dakle nesto vam se ne slaze. samo vas treba slusati iz vremena kad vam nije islo.
g

gosttttt

pre preko 1 godinu

Evo vujosevicu reci mi bar koliko trofeja ne ostoja osvojio i po cemu je to uspesniji? Ovi mucenici iz fka bar imaju 1 titulu 1 kup …a mucenici iz kk 0 za vreme koliko si na celu
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Ne volim Partizane ali najiskrenije, znate li sta su Ivan Golac i Miroslav Berić za Dula, Ostoju, Vucelu, Ostojinu pudlu, pumu... Ova dvojica gore srcem vole Partizan, ovi dole vole ga zbog para. Sa ovim su se složili...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Dobro je da postoji ovakvo vecinsko misljenje.Sad jos samo da se dogovorimo da napunimo istok protiv Vojvodine pa da porucimo i Vucelicu i Ostoji sta mislimo o njima i o onome ko ih je doveo u Partizan.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Колко лешинара.... добро да партизанка још постоји....
A

Archie

pre preko 1 godinu

Nisam navijač Partizana i ne želim previše da ulazim u ove sukobe i podele, ali dvojac koji trenutno vodi Partizan je zaista dno dna i velika sramota za klub. Ljudi su im apelovali da pokrenu neku akciju za Radovana, a oni ništa. FK Miljakovac i bivši igrači Partizana su uradili koliko su mogli, ali ne dovoljno. I juče na društvenim mrežama Partizan kao klub žali za pokojnim Radovanom, a ništa nisu učinili za njega. Ovaj iz Kule je nedodirljiv. 30 godina sedi na raznim foteljama, kao da je Bogom dan i ne želi da ode. Bruka!
F

Frog

pre preko 1 godinu

Nije on iz Kule, on je iz Crvenke.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Kakvo je vase misljenje o Dusku Vujosevicu i kakvo je bilo pre odnosi se i na Grobare i na Delije?
D

Daki...

pre preko 1 godinu

mozda je ovakav ili onakav ali je uvek radio,izjavljivao i borio se za dobrobit Partizana...meni vise ne treba
G

Gost6577

pre preko 1 godinu

U svakom slučaju je Mijailović pozitivniji, uneo je u košarku i svoje privatne pare“, podvukao je Vujošević. Hahahah ovo je hit, svi politicari kradu jedino Ostoja posteni daje svoje privatne pare, obogatio se sa svojim postenim radom
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Dule politicar, iako je u Rumuniji vodi bugarsku politiku. Do juce pljuvao Ostoju, sad Vucelica...
A

Asad

pre preko 1 godinu

Kako li je duleti i tegeltiji kad velikim borcima protiv SNS-a kad moraju da al ćute i ....
b

bez stida

pre preko 1 godinu

Vujoševiću, tebe niko više ne shvata za ozbiljno. Prvo si bio trener Partizana pa kad si se zamerio sa njima trenirao si Zvezdu. I posle se vratio u Partizan, držao časove ljubavi, pljuvao strance koji su tužili klub zbog neisplaćenih dugova.. a posle i ti tužio taj isti klub. To ti stoji u cv-u kada pričamo o sportu, a ovo oko politike bolje i da ne komentarišem. Lažni moralista si, licemer i imaš dvostruke aršine. Ali ti i dalje prodaješ priču bez imalo stida. E Duško, Duško...
C

Cirkusijada...

pre preko 1 godinu

A nekada je sve najgore pricao o Ostoji a sada vidi...kakva licemercina... Pazi molim te njegove privatne pare... U cemu je razlika izmedju tih para i direktno iz budzeta Srbije?????
D

Dzoniiiii

pre preko 1 godinu

Da li je Ostoja postao bogat pre politike ili ulaskom u politiku, posto spominje Ostojine privatne pare.Mora da su posteno zaradjene
A

AR

pre preko 1 godinu

Nikome se Dule nije zgadio. Dule je najomiljenija licnost svakog navijaca Partizana. Ali razumem sto se jezis kad god procitas ime DULE VUJOŠEVI
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Dule = Laza Ristovski, gde treba on daje podrsku... U Bosni kada je bio znamo sta je pricao... Ostoja je bio najgori dok ga nije isplatio, sada moze i podrska jer treba nesto da se dogovore... Ko je samo Vucelu predlozio za predsednika.... Dule, Dule......
3

3333

pre preko 1 godinu

Trener bez rominga otiso u cska dobio otkaz za 20 dana.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Toliko nezaposlenih psihijatara u ovoj zemlji, a posla koliko hoćeš...
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

И једни и други да напусте Партизан! Што се тиче Вујошевића....... одавно изгубио компас.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Dule taj stadion koji spominješ pripada vojsci
1

149

pre preko 1 godinu

Ne pripada. Predat je JSD Partizan.
G

Gost....

pre preko 1 godinu

pripadao nekad, pripada partizanu.....a ako ciljas na nekadašnjeg vlasnika, vojska, onda verovatno znas da je država pravila i vas stadion....pa sto bi ga vi dobili u vlasnistvo a partizan ne
D

DS1989

pre preko 1 godinu

@Gost.... U pravu si samo jos da priznas da je drzava vama dala Zemunelo i sportski centar teleoptik a evo i posle vise od 20 godina drzava to zadovoljstvo nije pruzila Zvezdi... Pa nam objasni kako je moguce to...
G

Gost za ....

pre preko 1 godinu

Pravili smo ga i mi obični ljudi,a vaš je napravila država kompletno.Lažete kako ste ulagali u njega,a istina je da ste ga doterali do toga da izgleda kao srušena šupa.
O

Oteto - prokleto

pre preko 1 godinu

To je oteto BSK-u, kakva crna vojska zumbule.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Stadion pripada vojsci a vojska ga je otela OFK Beogradu
Č

Čudoo

pre preko 1 godinu

"uneo svoje privatne pare" reče ovaj... Verovatno prodao njivu kod Subotice..
N

NN3

pre preko 1 godinu

24.3.2018. Duško Vujošević o neisplaćenim zaradama od strane Mijailovića: Ono što sam zaradio meni je potrebno za život, izdržavanje familije, za zdravlje. Neću novac za presađivanje kose. Pošto obraz Vujoševiću??
f

frey

pre preko 1 godinu

A sta je sporno u ovom komentaru? Lepo je, kao i ssvaki normalan covek sto treba, pitao za SVOJE ZARADJENE PARE. Stvarno je ovaj narod postao toliko glup da je to neverovatno.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Sporno je jer se u partizanu igra za kikiriki
9

987

pre preko 1 godinu

On predložio Vučelića, sad ga poziva da ode. Čuvena poštenjačina, Duško Vujošević, on se i većini grobara zgadio, kako dune vetar, tako i on bira stranu. Sad mu je Ostoja najbolji na svetu, Bože ima li te.
b

bvb

pre preko 1 godinu

Prvp je pricao da je AV veliki politicar, onda je pljunuo na to. Onda je pljuvao Ostoju koji mu je sad ipak dobar...
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Dule politicar, iako je u Rumuniji vodi bugarsku politiku. Do juce pljuvao Ostoju, sad Vucelica...
5

56789

pre preko 1 godinu

VUCELIC I MIJAILOVIC PLACE MI SE KAD VIDIM SVU TU NJIHOVU LJUBAV PREMA PARTIZANU
Š

Šta uradi to Nolane Smithe na??!

pre preko 1 godinu

Od kako ga je Ostoja isplatio sad ga hvali, a sećamo se izjave kako "Ostoja pacovskim kanalima zaobilazi da mu isplati pošteno zaradjen novac" to su izgleda ti časovi ljubavi ...
a

ahahahaha

pre preko 1 godinu

Znači Dule kao prava opozicija nahvalio Ostoju SNS-ovca.
J

Janko 74

pre preko 1 godinu

Čekaj sad, Ostoja nije ikebana? On je sad kao čovek od integriteta i sa kičmom. Smejurija.
S

Stara Raska

pre preko 1 godinu

Namirisao Dulo kes😀
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Pop Dukljo u narodu poznatiji kao Ivicin mali.
R

Realno_

pre preko 1 godinu

Ali covek zvani "casovi ljubavi" u svakoj corbi mora da ga ima..
H

Hhh

pre preko 1 godinu

Pa jeste uspešniji, ima jedan kup više. 🤣🤣🤣
p

protiv Dukljanina

pre preko 1 godinu

Ko bre više ovog pita išta? Grobar sam ali od kada je dao onu izjavu da su Srbi krivi za gradjanski rat i sve posle toga, on za mene ne postoji. Sto bi njegovi tamo dole rekli - splačina od čoveka. Po čemu je taj Mijailović "uspešniji"? ista go...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Hahahaha kakva je ovo papazjanija...:))))