Vuletić i Vazura (©Starsport)
Vuletić i Vazura (©Starsport)

Vuletić o navijačima u loži, Terziću, sudijama...

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.20. | 14:59

Ne može derbi bez saopštenja

Kakav bi to bio večiti derbi bez saopštenja dan kasnije!? Tradicija nije izneverena ni ovog puta.

Prvi je “potegao” Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, koji je u pismenoj formi objašnjavao ko su navijači u svečanoj loži, te napao generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i sudije 163. derbija.

Izabrane vesti

Tabloidi su odmah posle derbija pisali da su vođe navijača Partizana iz svečane lože vređale i pretile Zvezdinim fudbalerima, a Vuletić na to kaže:

Sinoć su u svečanoj loži našeg stadiona sedeli i predstavnici članovi Skupštine kluba iz redova navijača, koji imaju statutarne predstavnike u Skupštini. Dakle, oba predstavnika navijača koji su sinoć utakmicu posmatrali iz centralne lože Partizanovog stadiona su predstavnici članova najvišeg klupskog upravnog organa i tu su se našli u skladu sa Statutom FK Partizan”, piše Vuletić.

U prepoznatljivom maniru potpredsednik crno-belih je isprozivao generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i upitao kada će njemu biti zakazano ročište za suđenje, koje se ne zakazuje duže od tri godine.

Bez prozivke nisu prošle ni sudije. Sudiju Novaka Simovića čelnik Partizana je nazvao Elvisom, koji je u drugom poluvremenu “zaplesao svoj rokenrol”.


tagovi

Vladimir VuletićFK PartizanVečiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara