Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vulić i Riberi ronili, Disciplinska komisija ih kaznila

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 14:28

Srbin i Francuz moraće da plate po 2.000 evra zbog simuliranja

Prvi žuti karton u Seriji A Miloš Vulić nije dobio zbog nekog naročito oštrog prekršaja. Sankcionisan je u petom minutu duela sa Torinom (završio ga kao igrač utakmice) jer je glavni sudija Frančesko Furno prepoznao njegovu nameru da iznudi penal gde ga nije bilo. Dva dana kasnije reagovala je i Disciplinska komisija Serije A kaznivši bivšeg fudbalera Crvene zvezde sa 2.000 evra.

Nije srpski ofanzivni vezista jedini koji se zbog simuliranja, ili popularnog “ronjenja”, našao na meti ovog tela koje sprovodi pravdu po fudbalskim takmičenjima širom Apeninskog poluostrva. Sličan potez napravio je i prekaljeni fudbalski lisac Frank Riberi na Enio Tardiniju, samo što ovoga puta nije prošlo. Fjorentina je ostala bez jedanaesterca, a dva dana posle remija bez golova sa Parmom i bez trenera Bepea Jakinija, umesto kojeg je drugi put na klupu Viole došao Čezare Prandeli.

Izabrane vesti

Što se Vulića tiče, za 40 utakmica koliko je odigrao u crveno-belom dresu, dobio je tri žuta i jedan crveni karton, a nije ostavio utisak fudbalera koji ne birajući sredstva želi da pošto-poto donosi nepostojeće penale svom timu.


tagovi

Miloš VulićFrank Riberi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara