Welcome, Strahinja: Naš si pet godina

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.01.20. | 10:16

Monako potvrdio kupovinu Partizanovog štopera

Papiri su potpisani pre nekoliko sedmica, samo se čekalo zvanično otvaranje zimske pijace da klubovi potvrde transfer. Monako je to učinio jutros i preko zvaničnih kanala obavestio javnost da je klupio Strahinju Pavlovića.

Francuski klub je u kratkom saopštenju naveo da je ugovor potpisan na pet godina, s tim da će početnih šest meseci talentovani štoper provesti na pozajmici u Partizanu. Na taj način ostaće u ritmu i spremiti se za izazove koji ga od leta očekuju na stadionu „Luj Drugi“, pod komandom novog trenera Kneževa, Roberta Morena. Ako Španac na trusnom fudbalskom području preživi dotad.

Izabrane vesti

Strahinja Pavlović i Oleg Petrov, potpredsednik Monaka

Strahinju to svakako ne bi trebalo da zanima, jer je budućnost vezao za Monako. Papirima je predviđeno da to zadovoljstvo klub iz Monte Karla plati 10.000.000 evra odmah osvajaču Kupa Srbije, dodatna 2.000.000 ukoliko u prvoj sezoni odigrao najmanje 20 utakmica, a 1.000.000 pride pod uslovom da izbori plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Na sve to, crno-belima sleduje i 10 odsto od naredne prodaje Pavlovića, a pojedini stručnjaci predviđaju da bi onda trebalo da nadmašu sumu od 50.000.000 evra i da će mu posle dokazivanja u Ligi 1 naredna destinacija biti Premijer liga.

Otom-potom. Zasad je sigurno da su i Partizan i Strahinja Pavlović napravili izvanredan posao, jer je dete iz škole, posle samo devet meseci igranja za seniore, osigurao ličnu i klupsku budućnost.

(FOTO: www.asmonaco.com/strahinja-pavlovic-officiellement-monegasque/)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara