Za 15 godina 18 klubova - na redu je Australija

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.23. | 11:14

Stefan Šćepović ima novi angažman

Marko je u ponedeljak predstavljen kao novi napadač španskog drugoligaša Luga, a dan kasnije obelodanjeno je da i Stefan Šćepović ima novi klub. Posle Srbije, Italije, Belgije, Izraela, Španije, Škotske, Mađarske, Poljske, Japana i Kipra igraće i u Australiji, za Brizbejn Ror.

Iskusni napadač potpisao je ugovor do kraja australijske sezone, koja je trenutno na polovini, a njegov novi klub bori se za plasman u plej-of.

Izabrane vesti

Pokušaće 33-godišnji Šćepović da pomogne golovima.

"Radujem se novom izazovu. Probaću da doprinesem koliko god budem mogao i bilo bi sjajno da zajedno napravimo uspeh. Svaki napadač želi golove, a oni pomažu ekipi da pobeđuje, ali moramo da radimo kao tim, da zajedno napadamo i zajedno se branimo jer samo tako možemo do uspeha", izjavio je nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana, Hetafea, Sporting Hihona, Sampdorije, Malage, Briža, AEL Limasola...

Mnogo je klubova promenio Stefan Šćepović u svojoj karijeri, čak 18 za 15 godina, a po dolasku u Brizbejn ističe da je zadovoljan uslovima.

"Prvi utisak je da su svi veoma dobri, lepo sam dočekan u klubu i sada sam koncentrisan na to da privedemo sezonu kraju na željeni način".

U Australiju je Šćepović stigao kao slobodan igrač posle rastanka sa AEL-om.


tagovi

Stefan ŠćepovićBrizbejn RorAustralija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara