Za kreativnog vezistu nije bilo mesta na Marakani, TSC daje šansu Milosaviću

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.06.22. | 17:04

Fudbaler rođen 2004. godine kao slobodan igrač napustio Ljutice Bogdana, u novoj sredini se već predstavio golom

Mihajlo Milosavić, najbolji strelac omladinaca Crvene zvezde na putu do nedavno odbranjene šampionske krune, napustio je klub iz Ljutice Bogdana i kao slobodan igrač zadužio opremu TSC-a.

Talentovanom centralnom vezisti iz Bačkog Jarka istekao je ugovor sa crveno-belima, te nakon što nije došlo do realizacije produžetka saradnje priključio se superligašu iz Bačke Topole.

Izabrane vesti

Fudbalski plejmejker se u juniorskoj konkurenciji afirmisao kao igrač sa izvandednim prekidom kako među vršnjacima tako i u školi iza juga Marakane.

Iako je uspeo da se istakne u juniorskoj konkurenciji Milosavić se poput brojnih prethodnika na kraju omladinskog staža suočio sa sve češćim problemom mladih igrača crveno-belih koji su nedovoljno stasali za šansu u prvom timu.

Oštra konkurencija na poziciji bonusa u Zvezdi između ostalog urticala je da biseri godinu ili dve stariji od kreativnog veziste minute potraže na pozajmicama te je Andrej Đurić nedavno prosleđen u Domžale, dok je Ilija Babić ustupljen novosadskoj Mladosti.

Zamisao crveno-belih da upravo na Milosavićevoj poziciji veću šansu u narednom periodu ukažu Petru Staniću, kao i da velike nade ulaže u plejmejkere iz klase 05 Jovana Šljivića i Mateju Radonjića, bila je dovoljan povod za rastanak.

Milosavić je tokom nedavno okončane prvenstvene trke omladinaca postigao 11 pogodaka, a pažnju je privukao i u dvomeču Lige šampiona za omladince protiv Sent Patriksa u kojem je upisao gol i asistenciju.

Iako talentovani fudbaler još nije promovisan u Bačkoj Topoli, za TSC je već upisao minute u kontrolnom duelu sa Voždovcem u kojem je postigao gol za konačnih 3:0. Prethodno je sa dva pogotka trijumf nad Zmajevima trasirao Mihajlo Banjac.


tagovi

Mihajlo MilosavićTSC Bačka TopolaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara