Za Maksu pitaju iz Turske

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 10:18

Konkretno, u akciji je Emre Belezoglu, sportski direktor Fenera...

Srpski internacionalac Nikola Maksimović (29) nema značajnu ulogu kod Đenara Gatuza u Napoliju. Njegova potraživanja prevelika su da bi ih Italijani prihvatili i produžili ugovor, pa je odlazak izvesna i realna opcija. Pitanje je samo da li ovog januara, ili na kraju sezone bez obeštećenja.

Ranije ovog meseca pominjala se navodna zainteresovanost nekoliko engleskih klubova, među kojima su bili Liverpul i Totenhem, međutim Maksimovićeve agente zovu i iz Turske. Tako makar piše tamošnji Hurijet, koji doduše ume debelo da omaši. U prevodu, nije najpouzdaniji...

Izabrane vesti

U svakom slučaju, ako je verovati Turcima, Fenerbahče planira da nastavi s angažovanjem "jakih" imena, pa nakon Mesuta Ozila razmatra mogućnost da napadne pomenutog Maksimovića i Musu Maregu iz Porta. Obojica su u sličnoj poziciji, pošto im ugovori ističu na leto.

Detalja za sada nema. Hurijet samo navodi da je tržišna vrednost srpskog štopera 15.000.000 evra, da ga je Napoli platio 21.000.000, te da na te ili slične sume sigurno ne može da računa.

Nikola Maksimović ima malu minutažu u Napulju. Ove sezone odigrao je manje od 600 minuta u Seriji A, a na nekim od prethodnih utakmica nije se ni proslavio. Sve bi to u konačnici moglo da utiče na cenu...


tagovi

Nikola MaksimovićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara