Komentari na vest

Za Milojevića nastavak pripremnog perioda, za Delije i Zvezdinu decu spektakl

D

Driver 8

pre 3 meseca

Nikada me manje nije interesovalo.

Fear The Beard

pre 3 meseca

Zato si potrcao da ostavis komentar......
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Sećam se da je na pripremama rečeno da je Ivanić počeo da trenira sa ekipom, a da je Glazer osetio manji problem sa ložom čini mi se, i da je iz predostrožnosti ostavljen na klupi. Evo Ivanić i dalje nije ni blizu da igra, a kod Glazera ispade da je više od predostrožnosti. I otkud sad da i Nedeljkovića nema? Šta je sa njim? Kako god okrenete, iz uprave nas lažu. Ili su povrede ozbiljnije nego što jesu, ili pomenuti idu na Ohi metod.
F

Figueroa

pre 3 meseca

Aj kume da se kladimo u sto evrica ,da Zvezdina djeca nece cestito omirisat travu nase Mare...sem onog bonusa sto se mora...
B

Briga Pazar

pre 3 meseca

Ja se najviše plasim pazara,sreca nasa sto neće biti publike,(realno tamo nemamo podrsku navijaca kao na drugim gostovanjima),Ali ipak oni igraju kuc dobro i bez publike😠sve ovo ostalo bi trebali pobediti lageno .

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Samo da se pedantni stručnjak ne oklizne danas..

Fear The Beard

pre 3 meseca

Pedantni strucnjak nabio komplekse u prvom mandatu(lagane titule,prolaz kroz kvalifikacije za LS,bodovi u LS),a sa nabijanjem kompleksa se nastavlja,i to od danas.
V

Vreme je za

pre 3 meseca

Sudijsko prolece u reziji Tvorzana
M

MNM

pre 3 meseca

Gazi lomi Zvezdooo!!:))
A

Ako sudije

pre 3 meseca

ne budu 12. Igrac cigancice dobijanovo vozdovac
D

Delijaxxx

pre 3 meseca

Glazer je sklonjen iz kluba njemu ništa ne fali. Već smo navikli kako u Czv sklanjaju igrače. Ol...s ...i
N

Nije izdrzao ni polusezonu nigde

pre 3 meseca

"Ne bih imao problem da bilo ko od njih i startuje. U mom prvom mandatu nismo imali toliku plejadu mladih, kvalitetnih igrača. Oni su veliko blago i dobijaće šansu kad god bude prilika" :ubaci dva mlada igraca u 88-om minutu:

Fear The Beard

pre 3 meseca

Verujem u Milojevica,njegov rad,sistem.Mozda nemamo ozbiljan tim za evro domete kakve zelimo,ali za nasu ligu smo prejaki.Milojevic ce sve da utegne,i bice Dupla kruna.Ono sto me brine je sledece....Tim za evropu,a nas cekaju kvalifikacije za LS,se pravi na zimu,a ne na leto.Mi smo u situaciji da tu evropu nece igrati Nedeljkovic,Rodic definitivno ne treba da bude starter na leto u Evropi,nemamo jasnu situaciju sa stoperima.Dakle,ide nam desni bek,trazicemo novog,bas kao i levog beka,a sto se stopera tice,Degenek nije ozbiljna opcija,verovatno opet ide,Milun ide u penziju,Djiga je samo pozajmljen,a Dragovicu se ne ostaje.Dakle,jedino Spajic ostaje za leto,ako se ne povredi po navici.Sve u svemu,u odbrani(ne racunajuci ostale linije tima),nama za leto i sledecu sezonu trebaju 3-4 igraca minimum,samo za odbranu,da bi to na nesto licilo.Desni i levi bek,i dva stopera.A nemamo niti jednog od pobrojanih da budu tu za prolece,da se uigravaju itd,osete klub.Vec cemo ih sve dovoditi pred kvalifikacije.Do tad,kroz prolece ce starteri biti Kosta,Rodic i Dragovic,a niti jedan nece biti tu na leto.Dakle,to me vise brine.Za nasu ligu nemam briga,igracki smo najjaci,a sad imamo i ozbiljnog trenera,ciji rezultati u Zvezdi govore dovoljno.
g

gost77

pre 3 meseca

najbitnije si zaboravio nemamo zadnjeg veznog sem mijailovica i fali napadac tako da treba pola tima
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Da se nosimo i mi i bekovi.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Dokle više to "Zvezdina deca" Dokle više zaludjivanje Zvezdaške javnosti sa "Zvezdinom decom" Dokle??? Dokle ćete nam ispirati mozak sa "Zvezdinom decom" Šta ste napisali u tekstu, da neki novi klinci krenu putem Nedeljkovića i Mijatovića. I šta mi navijači imamo od toga kada takve super talente klince nećemo gledati u Zvezdi duže od godinu dana. Jel to pravi put, čim neki klinac odigra dobro pola sezone, odmah prodaj. Zašto se ti milioni i milioni evra koji se ulažu u strance sumnjivog kvaliteta (čast izuzecima) ne ulože u te i takve klince da ostanu bar do 21 godine u Zvezdi. Prodaće se oni i u 21 godini. Nikada Zvezda neće biti ozbiljan Evropski klub dok god kostur ekipe ne budu ovakvi super talenti koji će igrati u Zvezdi bar da 21 godine, uz 3-4 stranca koji stvarno prave razliku. Nikada Zvezda neće biti ozbiljan Evropski klub dok god ne bude u stanju da živi bez prodaje klinaca. Svi na Marakanu, idemo po 7 titulu u nizu. "Igra Zvezda danas pravi lom, za nas ona već je šampion, mnoge bitke zbog nje prošli smo, na staze slave da je vratimo"
G

GABI GO.

pre 3 meseca

IDEMO MILOJE
T

Traze se urednik i lektor!

pre 3 meseca

Ovi tekstovi na Mozzartu su sve gori i gori. Katastrofalna, pausana analiza, u kojoj stoperi nisu ni spomenuti. Redakcija bez urednika, bez lektora, sta mi citamo i gde mi gubimo vreme....
T

Trulex

pre 3 meseca

Namestena utakmica
к

ко и све

pre 3 meseca

српског Замалека...
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Kakav dan napolju, besplatan ulaz, prvo kolo, Miloje je opet tu, korteo do stadiona... Sad nisam mali i polako se stari, al srce jos za tebe ludo udara!
3

352tgweegbe

pre 3 meseca

Zazo, it sit

Zvezda ispred svih!

pre 3 meseca

Samo se nadam da u nastavku prvenstva nece biti-Mladi igraci sto ste igrali, igrali ste...
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Jel ce to opet terzin gang da juri sudije posle utakmice?😂😂😂😂
D

Daj faul

pre 3 meseca

Dobro je poznato svima ko je postao poznat po gepekovanju sudija, otimanju igraca…
G

Grajkula

pre 3 meseca

Danas uspavanka na Marakani, Milojević style.
m

misu

pre 3 meseca

Idi gledaj svoj partizan
G

Grajkula

pre 3 meseca

Ne, brate, danas sam na Vozdovcu..
p

pancevac992

pre 3 meseca

Milojevic u dve sezone 190 golova u ligi,bas je taj stil sto si napisao,strucnjace
r

rsczz

pre 3 meseca

Samo zadrzite Olajinku,Krasoa i Bukarija i dovedite stopera, lijevog beka i centarfora da vidimo sta moze Miloje opet a vjerujem da moze da napravi odlican rezultat u Evropi!
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

Srecno Miloje