Komentari na vest

Za tri dana Nikoli Miličiću se promenio život

G

GostRadan

pre 4 meseca

Otisao je Ilic, koji je zajedno sa Markovicem cinio najgori stoperski par u istoriji Partizana. Tako da , ako ih ovaj prevazidje,ima sansu da udje u legendu. Partizanu trebaju iskusni centarhalfovi, brzi, jaki, dobri u skoku, ali pre svega, treba mu uprava i trener.
G

Grobar sa juga

pre 4 meseca

Imate vanserijskog stopera u omladincima Andreja Popovica,Ilic je za njega mala beba...
B

Blokovi BATE

pre 4 meseca

nema pravog GROBARA iz KGa
M

Mek

pre 4 meseca

Dečko koji se još uvek nije oporavio, koji tek počinje da trči se dovodi kao zamena za Ilića. Van svake pameti. Niko nam neće doći u pomoć, Saničanin će igrati...
@

@mek

pre 4 meseca

Imate i Medinu, verujem da je popravio kondiciju a i ima iskustva... Realno bolji je od Sanicanina
V

VeljkovicS

pre 4 meseca

Cekaj , stani. Mi prodamo Ilica u Bolonju za 5.5 miliona. Stoper, igra solidno, 20 godina.... A Radnicki ne moze da proda ovog decka koji je godinu dana mladji i isto ima SUperligasko iskustvo, Nemaju ponudu ni za 1.5 ili za 1 milion nego ga daje nama za pola. Ili oni znaju nesto sto mi ne znamo ili smo mnogo pametniji i sposobniji od njih? Cak se ni komsinica nije zaletela a Cukaricki pregovarao pa odustao. Sta vi mislite?
n

nnmmnmnbnn

pre 4 meseca

Pa znaju da je imao istegnuće ligamenata i nije igrao od septembra. Nije ni Radnički s te strane bio baš u situaciji za zateže mnogo za cenu, ali su ubacili procente.
n

no name_

pre 4 meseca

Pa ako bolje pogledaš, samo dve pozicije mogu da se prodaju napadač i golman. Mada škola golmana nam i nije nešto posle Vladimira Stojkovica, prodati su Vanja Milenkovic- Savić i Rajković. Osim Čukaričkog koji se naprodavo igrača od dolaska ove vlasti i dugo su bili treći klub. Kad ovo napišem mislim van blizanaca, reputacija čini nešto. I Partizan je uglavnom prodavao prošlih godina napadače, ali eto sada i igrače odbrane. A ostali klubovi samo su samo uspešno podavali napadače, ove godine poplava TSC koji se ustalio u zadnjih par godina a igra Ebropu prodao je samo napadača, za sada+ okej plus Banjac, mada u Rusiju.Znaci ako oduzmeš blizance + Čukarički samo napadači...
n

no name_

pre 4 meseca

Pa ako bolje pogledaš, samo dve pozicije mogu da se prodaju napadač i golman. Mada škola golmana nam i nije nešto posle Vladimira Stojkovica, prodati su Vanja Milenkovic- Savić i Rajković. Osim Čukaričkog koji se naprodavo igrača od dolaska ove vlasti i dugo su bili treći klub. Kad ovo napišem mislim van blizanaca, reputacija čini nešto. I Partizan je uglavnom prodavao prošlih godina napadače, ali eto sada i igrače odbrane. A ostali klubovi samo su samo uspešno podavali napadače, ove godine poplava TSC koji se ustalio u zadnjih par godina a igra Evropu prodao je samo napadača, za sada+ okej plus Banjac, mada u Rusiju.Znaci ako oduzmeš blizance + Čukarički samo napadači...
V

VeljkovicS

pre 4 meseca

Momak ima ozbiljnu povredu. Daj Boze da do kraja sezone odigra vise od 3 utakmice. Neko se u ovom transferu lepo opario od Partizanovih para. Opet su nasli nacin da izvuku i ono malo bede sto uzesmo za Ilketa.
K

Kipar

pre 4 meseca

U pravu si bio brate. Momak se vratio u Srbiju.
V

VeljkovicS

pre 4 meseca

I sta cemo sad? Hoce li Radnicki da vrati pare Partizanu? Ili je vec pola vratio ali ne drugu adresu? Ipak su ostali znali nesto sto Partizanovi vrhunski menadzeri nisu.
S

Skauttt

pre 4 meseca

Kako ih Duljaj resava i nista ne pita ljude iz kluba, sam dovodi kako on hoce a iz kluba niko nije saglasan za dolazak...cirkus
K

Karlo Veliki

pre 4 meseca

Duljaj se nista ne pita... Upozoren je da je mnogo pricao i iz straha da ostane bez jezika i trenerskog mesta igra kako Vucela svira...Milicic je preplacen, verovatno zato sto se tu krije 40% za nekoga.. U ovakvim kilavim vremenima nista nije slucajno.
R

Rfc

pre 4 meseca

Sledi primer perovicha, samo u blizance prelazite.
K

KG 034

pre 4 meseca

Moj komšija, do juče okoreli Zvezdaš, a od danas daj šta daš; želim mu srećnu i uspešnu karijeru!

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Misliš na Balšu Popovića? Dečko iz Partizana koji je rado dolazio na sve utakmice Partizana u Areni????
@

@kg

pre 4 meseca

Kod njih je to najbolja preporuka, da je ili igrao u Zvezdi ili da je do juce navijao za nju... Oni to najvise vole! Ima sve predispozicije da postane legenda manjeg kluba sa Topcidera!
@

@Bibras

pre 4 meseca

Ne, misli na golmane Stojkovica, Stevanovica i Kljajica... na Djurdjevica, Djurickovica, Antica, Danka Lazovica...

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Izmišljaj još malo, ajde molim te....🙏
@

@@Bibras

pre 4 meseca

Ne zaboravi ni Ostojića ni obojicu Miletića
F

FacuCo

pre 4 meseca

Dečko je profesionalac,nema veze za koga navija.70% Srbije navija za Zvezdu tako da,ima još Zvezdaša u Partizanu samo ne smeju da se izjašnjavaju.U svakom slučaju želim malom sve najbolje i ako može da uprska u derbiju!
@

@Bibras

pre 4 meseca

To su cinjenice, ne znam sto te pogadja istina... Usput, to se moze proveriti, a mozda ti slabo pratis fudbal...a tripujes da si kompetentan i veliki poznavalac te igre.
H

Host

pre 4 meseca

Svaku domacu kupovinu podrzavam, bilo da je Partizan ili Zvezda. Samo je pitanje da li ce dobijati minute. Mnogo klinaca su kupovali a retko koji dobijao sansu.
M

Miloš Vazura

pre 4 meseca

I posle kažu da sam ja lopov, a ovamo im dovodim perspektivnog štopera. Sad lepo da mi se izvine svi grobari koji su me pljuvali, inače ode Saldanja u Trnavu za 500k i kilo krompira !!!
T

TerzicLjuticeBogdana

pre 4 meseca

Kad kazes 500k mislis vi to dajete da ode el’ tako?
@

@TerzicLjuticeBogdana

pre 4 meseca

Asano, Dijabate i Jović se ne bi složili sa tobom :)))
x

xyzet

pre 4 meseca

Hajde, sa srećom. Ilić je otišao, pa otišao. Tu si sad sa nama i pokaži se. Sve je na tebi.
G

Gost999

pre 4 meseca

Deluje normalno momak. Mora da nije navijač Partizana. E sad, videćemo u šta će da ga pretvore svojom metodom ispiranja mozga.
1

123хоп

pre 4 meseca

Па кад видимо Кебу, оног Ивана Маринкова и остале пајаце на вашим утакмицама и боље да смо ненормални...
M

Miloš Vazura

pre 4 meseca

I posle mene grobari pljujete kako sam ja lopov, a doveo sam ovog igrača koji je zalog za budućnost. Sada lepo da mi se izvinite :)))
Д

ДушанннП

pre 4 meseca

Добро нам дошао и да убрзо и ти завршиш у лиге петица па у репрезентацију🇷🇸🦾
G

Gost999

pre 4 meseca

Naravno, ko god zaigra za Partizan automatski ide u reprezentaciju
Д

ДушаннннП

pre 4 meseca

Наравно, озбиљна школа фудбала чији играчи носе репрезентацију, такође и Војводина има исту.
G

Gost999

pre 4 meseca

Mora da nam zato ovako dobro ide sa reprezentacijom već decenijama.