Foto: MN PRESS
Foto: MN PRESS

Zablistao novi biser Lučana: Mlađi kadeti maksimalni u tri provere, Sremčević svaku ukrasio golom

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.05.22. | 19:33

Napadač Mladosti postigao pobedničke golove na prva dva susreta, na trećem overio slavlje.

Mlađa kadetska selekcija Srbije završila je Razvojni turnir UEFA uz maksimalan učinak pošto je nakon trijumfa protiv Mađarske (2:1) i Slovačke (2:1) upisala pobedu i u susretu sa Finskom (3:0).

Izabranici Aleksandra Lukovića ostavili su odličan utisak u sve tri utakmice, a posebnu pažnju privukao je Uroš Sremčević koji je pogađao mrežu svakog od tri rivala.

Izabrane vesti

Talentovani napadač Mladosti iz Lučana pobedonosnim pogocima protiv Mađarske i Slovačke potvrdio je da je budućnost superligaša, ali i srpskog fudbala, a sjajna izdanja upotpunio je golom protiv Finske za konačnih 3:0.

Orlići su niz uspešnih provera u Staroj Pazovi počeli protiv Mađarske. Autogolom Ubiščeka naši biseri su stigli do prednosti, međutim gosti su odgovorili preko Vidnjanskog u 74. minutu. Već u narednom napadu Sremčević je postigao gol vredan pobede.

Sličan scenario viđen je i protiv Slovačke, te je posle vodećeg gola Alilovića iz jedanaesterca i izjednačenja koje je režirao Dikoš, još jednom pobedu potpisao talenat Lučanaca.

Konačno, u trećoj utakmici izabranici Aleksandra Lukovića upisali su ujedno i najubedljiviju pobedu. Petrović je načeo protivnika, Subotić udvostručio prednost, a Sremčević stavio tačku na duel i turnir.

Kadet Mladosti igrama u reprezentativnom dresu nastavio je niz dobrih igara u klubu te je na deset pogodaka u Kadetskoj ligi Srbije, dopisao i tri u državnom timu.


tagovi

Mladost Lučanikadetska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara