Komentari na vest

Zajednica Superlige: Smena Lazovića je presedan, tražimo izmenu sistema takmičenja za naredne tri godine

K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Nema ni volje ni želje od onog gore da normalni ljudi rade na ovim funkcijama,njemu odgovaraju poslušnici i beskičmenjaci.U kući fudbala se privode prijateljice noći,piju najskuplja vina,piše tompusi...Svaka uprava svakog kluba je uslovljeljena da daje bodove državnoj mezimici ovo zna apsolutno svaki sportski radnik i igrač u Srbiji,niko čak to ni ne negira,e tu leži najveći problem.Tim igračima i trenerima od kojih neki navijaju za zvezdu im se toliko zgadio taj klub da ga pljuju svuda.
j

jica

pre gotovo 3 godine

Sram vas bre bilo,imate li malo savesti vi matorci koji unistavate fudbal godinama. Bezite bre odavde nakrali ste se imate, pustite normalne i strucne ljude da rade.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Напред Пантела, мајсторе!
B

Banca

pre gotovo 3 godine

Sve ovo za par godina očekuje i košarku
N

Nenad

pre gotovo 3 godine

Odlazite metuzalemi , odlazite za boljitak naseg fudbala…godinama ste tu i sta ste dobro doneli? Jedno veliko nista, unakazili ste fudbal…zato, mrš bagro…
G

Gost$

pre gotovo 3 godine

A keramicar mirno cuti, a on zas.... sve
Z

Zvlat BG

pre gotovo 3 godine

Ceo problem je u tome što je 1 klub ispao!
W

Winn

pre gotovo 3 godine

Ali dobro je u ovoj izjavi što Lazović priznaje da je njegov predlog o proširenju lige nelegitiman jer se tiče ove sezone. Liga neće biti proširena, manite se komentara jer je nelegitimno i previše se prašine diglo. E sad da li je Lazović trebao biti smenjen ili je on poštenjačina to pojma nemam, nama najbitnije je da se liga neće širiti.
C

Cipirili LE2

pre gotovo 3 godine

Jasno je da ce Vuciceva struja Lazovic,Bjekovic,Karadzic da pobedi i da ce Javor i Rad da ostanu u ligi jer imaju podrsku tuzne tribine koju vodi Velja radovac a njegov najbolji drug Danilo je na celu Rada

Nula_Golova__x4

pre gotovo 3 godine

Jel to pricas o onome sto lebdi iznad direktorske fotelje lica sa Interpolove poternice?