(©AFP)
(©AFP)

Zakuvava se oko Sadika: Sosijedad ponudio Almeriji 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 17:14

Crveno-beli tražili deset miliona više, ali bliži se kraj „pijace“

Malo je još ostalo do kraja letnjeg prelaznog roka, odbrojavanje traje, ali deluje, po običaju, da se tek sada sve zahuktava.

Takva je situacija i oko Umara Sadika, oko kojeg se celo leto nešto dešavalo, pominjalo se koji su klubovi zainteresovani za njega, koji su u kontaktu sa Almerijom, ali ništa se konkrentno nije desilo.

Izabrane vesti

E, sada se i to dogodilo. Kako javlja radio Kadena Ser, a on ne greši kada su transferi u pitanju, niti baca neke besmislene „bombe“, Real Sosijedad je poslao Almeriji zvaničnu ponudu za nigerijskog napadača. I to u visini od 20.000.000 evra.

Iako su danas doveli norveškog golgetera Aleksandera Serlota na pozajmici iz Red Bul Lajpciga, plavo-beli žele da ga upare u špicu sa brzonogim Umarom Sadikom, koji je, inače, u internoj anketi navijača Sosijedada, koga bi voleli da vide u timu, potukao konkurenciju i dobio čak 50 odsto glasova!

Pitanje je samo da li će tih 20 miliona biti Sosijedadu dovoljno da dovede Umara, jer je Almerija tokom celog leta držala cenu od 30.000.000 više. Međutim, kako se letnja „pijaca“ bliži kraju, a toliko moćne ponude nema, moguće je da će se dva kluba naći na sredini. Pogotovo što je i Sadik „u glavi“ već spakovao kofere i spreman je za odlazak u jaču sredinu.

Sve to njemu ne smeta da igra odlično na početku sezone u Primeri, pošto je u poslednjem kolu bio strelac za pobedu Almerije protiv Sevilje (2:1), a postigao je gol i kolo pre toga protiv Elčea (1:1).

Ono što posebno zanima navijače Partizana je da bi crno-belima trebalo da pripadne deset odsto od Sadikovog transfera iz Almerije.

 


tagovi

Umar SadikAlmerijaReal Sosijedad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara