Komentari na vest

Zamena za Rubežića stigla iz Egipta: Plavi dragulj sa Nila zove se Omar Fajed

enes1988np@gmail.com

pre 9 meseci

Jel tačno da pazar pregovara sa trenerom balzom viskovićem?
C

Cirkus➔Medrano

pre 9 meseci

Pazarci pazare TraLalatovića...🤡 Neša će da dojaše, na dvoglavoj aždaji, BRRREEEEEEEEE! 👹👻👽🤡👺
K

KOSMODROM

pre 9 meseci

Čim nije stigao letećim tanjirem, nema leba od njega... 🤖
?

??

pre 9 meseci

99,9 % (moguce je i 100%) gradjana Novog Pazara navija za fk Novi Pazar.Vojvodina je mozda imala pre 35,40 god. vise navijaca od Novog Pazara ,-jer je tada Novi pazar duplo manje imao stanovnika.gradjani(tj.klinci) N.Sada(vojvodine)zadnjih 30 godin masovno pocinju da navijaju za Zvezdu i Partizan(sto je za mene van svake pameti).U Novi Pazaru se zadjih 30 god. povecavao broj stanovnika tj.broj navijaca.nebitno je koju ligu igras ili koje si mesto na tabeli ako volis svoj gradski klub.Pazar je bio i 3 liga pa je imao publike 🙂.vojvodina je igrala evropu pa nije imala ni 6 hilj.,a da je Pazar igrao mali bi stadion bio od 20 hilj. sedecih mesta🙂pogledaj na Youtube 'Novi pazar vs ofk beograd bakljada '(utakmica za opstanak u 1 lig).
o

ofk beograd

pre 9 meseci

NOVI PAZAR JE 10 hilj . navijaca(igrao k'o gost u beogradu) imao u beogradu protiv ofk beograd jos u 2 ligi.🙂nije bilo nikakvo finale.znaju to stariji ljubitelji fudbala u Srbiji da je Novi Pazar u 2 ligi imao vise navijaca od svih prvoligasa u Srbiji tad(osim zvezde i partizana zbog derbija i evropskih utakmica).Novi Pazar nije veci klub (u smislu finansija,organizacije, istorije kluba,itd..)od vojvodine,ali fk Novi Pazar ima nesto sto nijedan grad nema u srbij- to je ljubav prema lokalnom klubu(to je deceniska tradicija).primer Adem Ljajic koji je mogao da igra za veliki nivac u kini,belgiji,rusiji,itd...ali je izabrao N.Pazar da igra za DZ.🙂Zato sto je uvek sanjao da zaigra za svoj voljeni grad / klub(kao i sto svi novopazarci gde god da se nalaze'gde god da igraju, uvek ce im biti san da zaigraju za svoj voljeni klub).
Г

Гocт 1914

pre 9 meseci

Ал се овај налупета,види ,немаш ти везе кoликo Вoша има навијача,ајд бре не јављај се више-да не кажем неку гoру реч !

enes1988np@gmail.com

pre 9 meseci

Vala od vojvodine imamo više navijača samo na jednoj utakmici dodje po 8000 pa ti vidi
v

verni

pre 9 meseci

Voša ima vise navijaca na drustvenim mrezama od Novog Pazara .i na tribinama naravno ima vise slobodnih sedista🙂.to je grad koji ima blizu 500 hilj.(Vojvodina kao pokrajna blizu 2 mil),a Novi Pazar 100 hilj. (Sa okolinom max 130 hilj)🙂.k'o vole svoj klub ? a ta ljubav i vernost prema voljenom klubu je ocita kada im gostuje Crvena Zvezda i partizan🙂,80% tih vernih navijacau vojvodine u tom slucaju navijaju za vecite tj. protiv svog voljenog kluba(ako se mogu nazvati navijacima vojvodine )🤷‍♂️.u Novom Pazaru kada gostuju veciti(ili bilo koji klub) ceo grada i okoline navija za fk Novi Pazar🙂*e to su pravi i verni navijaci.
@

@verni

pre 9 meseci

Novosađani gledanje pozorišnih predstava preferiraju, mahom u Srpskom narodnom pozorištu... tako, da je, odlazak na stadion u navedenim slučajevima, totalno obesmislen, ili ti deplasiran. ☮
k

krenuce

pre 9 meseci

Mi sto se vise pojacavamo sve losije igramo😃nadamo se od sledece kola boljim rezultatima💪💙NP🤍
n

nadamo se

pre 9 meseci

Mi sto se vise pojacavamo sve losije igramo😃nadamo se da ce od sledece kola krenuti sa dobrim rezultatima💙NP🤍
е

еењ

pre 9 meseci

Пазар ради добру ствар за наш фудбал али и за себе. Они имају више навијача далеко од Војводине. Ово ће бити подстицај многим другим навијачима из других градова да почну да навијају за локалне клубове а не само за близанце.
N

Ne loži se

pre 9 meseci

Voša je jedne godine na finallu kupa u Beogradu pratilo 10 000 + navijača, daleko više Pazaraci bi došlo samo ako ih vidiš trostruko-četvorostruko.
?

??

pre 9 meseci

Pa za pazar navija 80% grada, ali opet ne znam dal imaju vise navijaca od vojvodine. Vojvodina ima staru gradu navijaca koji ne idu vise na utakmice. Kad bi vosa opravdavala ocekivanja svojih navijaca i recimo igrala finale kupa, grupnu fazu lk aktiviralo bi se mnogo ljudi. Karadjordje bi bio mali da primi sve navijace. Dok je za pazar uspeh 5.mesto u ligi i to zadovoljava navijace, gledaju na to kao uspeh, samim tim su tu i podrzavaju igrace sa tribina.
R

Roman888

pre 9 meseci

Pazarci džaba se trudite,sve se već unapred zna...
k

ko nekada

pre 9 meseci

Ranko Rubežić i Jusa Bulić...
s

sta?

pre 9 meseci

Beogradski Dač Šulc..