Nuno Espirito Santo (Reuters)
Nuno Espirito Santo (Reuters)

Zaneo se Espirito Santo, posle Evertonove, isparila i klupa Kristal Palasa

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.06.21. | 11:23

Serijom nerealnih zahteva Portugalac uticao na Orlove da prekinu pregovore

Sinoć je bio viđen kao novi trener Kristal Palasa, jutros je klub odlučio da prekine pregovore sa Nunom Espiritom Santom. Dakle, portugalskom stručnjak su se za nedelju dana izjalovila dva posla zbog njegovih, za predstavnike Evertona i Palasa, nerealnih zahteva. Od Kramela je tražio da na Gudison sa sobom dovede nekolicinu pomoćnika posle čega su pregovori propali, a iako nema zvanične potvrde šta je ovoga puta zahtevao, na Selherst parku dobio je identičan odgovor.

(1,27) Portugal (5,80) Izrael (10,5)

Izabrane vesti

Prema pisanju britanskih medija, sa Espirito Santove strane došla je serija zahteva, a ma koliko dobar posao napravio sa Vulvehemtonom poslednjih godina, nije baš Gvardiola pa da stabilni premijerligaši ispunjavaju sve što zamisli. Ipak je reč o čoveku čiji su Vulvsi u minuloj sezoni osvojili samo bod više od Kristal Palasa.

Čelnici Palasa su pre deset dana obavestili Santa da da žele da on bude zamenik Roja Hodžosna koji se penzionisao krajem sezone. Orlovi su se nadali konačnom odgovoru u prethodna dva dana, a kada su čuli šta Portualac ima da kaže, odlučili da nastave potragu na drugim mestima. Sada su u prvi plan iskočila imena Svonsijevog Stiva Kupera, odnosno Šona Dajša.

Tokom pregovora 47-godišnji stručnjak je bio vrlo euforičan predstavljenim projektom Palas, mada je rukovodstvo londonskog kluba strahovalo da bi Everton mogao da mu pokvari posao. Izgleda da nije bilo razloga za strah, jer su na kraju sami odustali.


tagovi

Nuno Espirito SantoKristal Palas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara