Nikolo Zaniolo (Reuters)
Nikolo Zaniolo (Reuters)

Zaniolo pristao na transfer, čeka na dogovor klubova

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.02.23. | 21:46

Italijan bi ipak mogao da napusti Romu ove zime

Iako je prelazni rok u italijanskoj Seriji A završen, transfer saga oko Nikola Zaniola nije.

Kontroverzni Italijan je na transfer listi Rome, Murinjo ne računa na njega i spas u poslednji čas bi mogao da bude transfer u Galatasaraj jer prelazni rok u Turskoj još traje.

Izabrane vesti

Podsetimo, između Zaniola i Rome je puklo sredinom januara, određena je cena od 30.000.000 evra i očekivao se transfer. Iako su se Vest Hem i Totenhem raspitivali za njega, na kraju nisu poslali ponudu. Ali zato jeste Bornmut koji je ponudio traženih 30.000.000 evra i odmah dobio Romino zeleno svetlo. Međutim, igrač je odbio Bornmut želeži u Milan sa kojim se dogovorio. Rosoneri nisu imali novac da ga kupe i nudili su samo pozajmicu što je Roma kategorički odbila. Potom se Zaniolo predomislio, prihvatio da ide u Bornmut ali tada engleski klub nije hteo.

Tako su Roma i Zaniolo ostali zaglavljeni jedno sa drugim u braku bez ljubavi.

A onda se pojavio Galatasaraj i raspalio maštu svojih navijača. Kako su dani prolazili, tako je turski klub bio sve ozbiljniji i prešao na konkretne poteze.

Sa Zaniolom je večeras dogovorio detalje ugovora poput godišnje plate od 3.000.000 evra. Pričao je i sa igračima poput Mertensa, Toreire i Ikardija koji su već u Galati i rekli su sve najbolje o klubu. Ostaje da se dogovore i oko visine otkupne klauzule u slučaju njegovog dolaska. Galatasaraj insistira da ona bude 35.000.000 evra, Zaniolo i agenti da bude manja. Ali to ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka...

Veći problem za Galatu je kako da se dogovori sa Romom. Ponuda truskog kluba je 22.000.000 evra sa uključenim bonusima koji su lako ostvarivi. Roma je na potezu. Prihvatiti ili nastaviti pregovore i pokušati da se izboksuje veća cena. Prelazni rok u Turskoj se zatvara u sredu. Vremena nema mnogo...


tagovi

Zimski prelazni rok 2023Nikolo Zaniolo

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara