Komentari na vest

Žao mi je što Milovanović ide, ali kada se pojavi ozbiljna ponuda...

M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Tesko je zadrzati nekog mladog igraca kada ga menadzer forsira da ide i da ucenjuje klub da nema produzenja ugovora i sve to... uplasio sam se da ce biti gore ali ako stvarno uzmemo ovoliko za njega a on je prosle godine za 778 minuta dao 3 gola, naravno ove god bi bilo bolje posebno sto ti minuti nisu bili u kontinuitetu ali generalno vise to kazem da se vidi koliko je doprineo svemu a to nije mnogo tako da nema potrebe da placemo za njim sada i pricamo da smo izgubili mnogo. Generalno svako ko je gledao mladje kategorije pre moze da kaze da je Bazdar talentovaniji ali definitivno nam treba jos neko u napadu ili mozda dva igraca cak a da se Bazdar prebaci na ofanzivnog veznog jer bi tu mozda mogao vise da dodje do izrazaja njegov pas u prostor i kreativnost. Pitanje je sada koji to domaci igrac ima da valja na poziciji napadaca i jednostavno ih nema ima nekih mladjih koji su talentovani na poziciji krila ili iza napadaca kao sto su Mitrovic, Jovanovic, Pantovic i Cirkovic npr koji nisu menjali klub ove sezone pa bi mozda sada mogli.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Steta. Ove sezone bi imao vise priliku da igra, i cifra bi bila znatno veca. Ali sta ces, voli nasa uprava da mulja sa Almerijom. Klupa nam je katastrofalno tanka. Na papiru prva postava deluje bas jako. Posebno sredina i napad. Trougao Fejsa - Natho - Andrade. Ispred njih krila Mening i Diabate, a spic Rikardo. Dodaju se po potrebi bekovi Filipovic i Urosevic, koji znaju da napadnu. Tu je i eksplozivnost i tehnika, kakvu nisu mogli da prikazu Markovic, Jojic, Miljkovic, itd. Jevtovic je otisao, valjda nece prodati Zdjelara, jer onda smo bez zamena na sredini. Ni mladi igraci ne mogu sami da iznesu celu sezonu, a kamoli Fejsa i Natho, koji su u godinama. Potreban je jos jedan stoper, centralni vezni, i rezervni napadac, eventualno krilo, ako se daju cisti papiri Lutovacu i Holenderu, jer nisu za Partizan, vec za tim sredine tabele Superlige. Jovic i Terzic stagniraju, Mihajlo Petrovic deluje kao buduca bomba. Fantasticna kontrola, sut, drskost. Bice mali zver, ako ga ne uguse.
P

Perkoo

pre gotovo 2 godine

Sad uzemete lovu od nase dece i usmerite na sve polovne strance...e tako vi radite a onda ce Iglica da prica kako nikad bolji tim nismo imale...znaci osvajamo titulu i LS
T

Treci kos Radeta Zagorca

pre gotovo 2 godine

Recite lepo da mali nije hteo da produzi ugovor, da ga je tata lepo usmerio da uzme pare i poslusao ga je. Neka ide
M

Milan Galic

pre gotovo 2 godine

Moje mišljenje je da Partizan ukine sve mladje kategorije.Danas svi žive od gotovih igrača.Dok ti njih dovedes u red ti izgubiš milione.Ko je bogat kao naprimer zvezda to je Ok.Partizan nije.Ona generacija 1962g to je nešto drugo u to vreme.Danas je sve u žurbi.
V

Varela

pre gotovo 2 godine

Gde je rezervni spic nesposobnjakovici?
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Vlahovic,Mitrovic,Nastasic,Sulejmani... Posle zasto nema para Evo zasto
m

micura

pre gotovo 2 godine

lopovi , lopovi , sede nam u upravi
M

Mija1

pre gotovo 2 godine

samo odlaze .. titanik na vidiku
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Drzavne pare je tesko odbiti, razumemo 😁
B

Bob.f

pre gotovo 2 godine

Strasno ..Pa vi prodajeta najboljeg igraca!!! Taj momak je ozbiljan potencijal da ce sig za 3 god vredeti 20 mil..Ali vas nije briga sto unistavate nas PARTIZAN!!!!
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Pa kako da ostanu kad se dovode afrikanci, ili 5 igraca po poziciji u veciti klubovima
N

Nije bas

pre gotovo 2 godine

Pre ce biti da su deca zajedno sa roditeljima alava i cim ih neko proglasi talentima odmah zele avione i kamione, velike ugovore, cice i vestice, a, ili u potpunosti zaborave na teren, ili se pocnu ponasati bahato i ucenjivacki prema maticnim klubovima kao ovaj mali. Neka mu je sa srecom, a nazad ne treba da se vraca kad nije bio spreman da malo saceka. Koliki god da je neko talenat, mora da radi i bude profesionalan. Setite se samo Jovetica... E, to je pravi primer profesionalca i ja bih ga rado docekao nazad u Partizan!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Evo cist pokazatelj da se unistava Partizan, tako sto ce se dovesti zamena koja je 5 puta slabija od ove!
u

uf

pre gotovo 2 godine

a ovaj je inace mesi, osim sto je fizicki dominantan , trenutno nema nista posebno. mozda se vremenom razvija, za par godina, uz dobar rad,i postane vrhunski spic, al trenutno nista posebno
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Ne unistava se Partizan vec su duzni i ruzni,banku nemaju. One starinske ormare iz svlacionice i prskaklicu bi prodali kada bi neko hteo da kupi
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Uf U svakom.slucaju je bolji od Tedica