©MN Press
©MN Press

Zaobilaznim putem do prave šanse: Vladimir Lučić ide na pripreme sa Zvezdom, nakon toga Bahar odlučuje

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.05.23. | 09:49

Mladi fudbaler maksimalno iskoristio pozajmicu na Banovom brdu, pa će dobiti zasluženu priliku da se nametne novom šefu struke srpskog šampiona

Ofanzivni vezista Čukaričkog na pozajmici iz Crvene zvezde, Vladimir Lučić, maksimalno je iskoristio ovu sezonu na Banovom brdu, pošto se čini da je definitivno kupio kartu za povratak na stadion Rajko Mitić. Kako saznaje Mozzart Sport, jedan od najbolje ocenjenih igrača Mozzart Bet Superlige, narednog leta će otići na pripreme sa Crvenom zvezdom i pokušati da se izbori za svoje mesto u rotaciji kod novog šefa struke Baraka Bahara.

Dete srpskog šampiona neće imati nimalo lagan zadatak, pošto je konkurencija na oba krila, a posebno na levom, koje mu više leži, izuzetno jaka. U ovom trenutku tu su Aleksandar Katai i Stefan Mitrović, dok je već ugovoren dolazak Pitera Olajinke.

Izabrane vesti

Lučiću bi vrata u Zvezdinom timu naredne sezone mogla da otvori eventualna prodaja Stefana Mitrovića. Pozitivnu stvar za Lučića je to što ima 21 godinu i može da ispuni mesto bonus igrača. Mladi fudbaler je maksimalno iskoristio odlaske na pozajmice u prethodnom periodu. Iako u omladincima nije bio u gro planu, Vladimir Lučić je imao ozbiljan skok u karijeri čim se susreo sa seniorskim fudbalom. Blistao je na terenima Prve Mozzart Bet Lige Srbije, gde je nosio dres IMT-a. Predvodio je Traktoriste do plej-ofa za ulazak u Mozzart Bet Superligu, postigao 15 golova u sezoni.

Iako je po opštem mišljenju zaslužio da dobije šansu u Crvenoj zvezdi, ali je zbog motorike i fizičkih predispozicija izbor pao na Ibrahima Mustafu, pa je još jednom za zaobilaznim putem morao da traži povratak na stadion Rajko Mitić. Ipak, boravak na Banovom brdu je maksimalno iskoristio, imao je veliki uticaj na rezultate ekipe Dušana Kerkeza, pa se apsolutno može reći da je Čukarički predstavljao ozbiljan iskorak u aktuelnom trenutku njegove karijere, kada su od ogromne važnosti pravi minuti u nogama.

Okupljanje ekipe Baraka Bahara zakazano za 19. jun, dan kasnije sledi odlazak na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema. Prva faza traje do 30. juna, posle čega sledi povratak u Beograd. Od 2. do 12. jula Crvena zvezda će boraviti u Sankt Peterburgu. Tamo će biti odigrani pomenuti mečevi sa Zenitom i Fenerbahčeom, a u planu je odigravanje još jednog meča. Krunu pripremnog perioda trebalo bi da predstavlja generalna proba na stadionu Rajko Mitić, 15. jula, kada bi trebalo da bude odigran meč sa Olimpijakosom.


tagovi

Vladimir Lučić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara