Komentari na vest

Zapata je ubica Juventusa: Atalanta slavila u Torinu posle 32 godine! (VIDEO)

Y

Yala

pre preko 2 godine

Jedna scena mi ostala u ocima, formacija juventusa u jednom momentu 424, gdje 2 vezna jedan od drugog stoje 30m i ovaj prima loptu nema lik kome da doda , tu sam znao da su pukli i da neće izjednačiti nikad, alegri je bas izgubio kompas , čudi me od njega, ali sa ovim drvima dobro ista ima, zaslužili su da budu 12 a 8 na tabeli . Moratu neću komentarisati , lik je propao totalno. Sve u svemu blagi užas . I ne nazire se kraj potonuću !
N

Nesto razmisljam

pre preko 2 godine

Da nije bilo onih poklon standardnih kalcopoli penala bili bi tik izmad zone ispadanja.kako ce im se neko u ls obradovati
G

Gost111

pre preko 2 godine

Kvota da Vlahovic prelazi u Juve 900.
9

951357

pre preko 2 godine

Sve je to zbog Ronalda... Oh, wait...

La Joya

pre preko 2 godine

Vi iz redakcije priznajte da ste jedva cekali da uzmete Juve u usta i da i u ovoj temi vezanoj za odigran mec opet iznesete sve atribute protiv nas. Morali ste ponovo da pominjete onih 50miliona, da opisujete nekog igraca malene atalante kao "ubicu" stare dame, da pumpate vesti ponovo protiv nas. Pominjite malo i ostale klubove sa njihovim prljavim poslovima u vezi finansija, npr. pomenite kako je proslu celu sezonu Inter izbegavao da uruci plate igracima iliti kako je te 2004god. pored Juvea i Milan muljao i kako je spasio guzicu i ostao u ligi a Juve ispao... Pustite nas malo na miru, imamo problem, resicemo ga, ne staje nam na muku, ne solite so na ranu... ;)
I

Inter

pre preko 2 godine

La Joya@ uh al te boli Inter. Pa ovi sa Mozzart Sporta malo-malo pa rasprodaju pola tima Interu. Vidim komentarises ove komentatore sa Arene, pa ti isti su prosle godine prodali i spremacicu sa Djuzepe Meace, a da ne pricam o igracima. Inter je kasnio sa platama, ali kao sto vidis igraci su ginuli na terenu, borili se, osvojili Skudeto, a niko nista lose nije rekao, nigde nisi mogao da procitas da neko iz tog razloga u Interu negoduje, a to sto je Inter kasnio ne znaci da je krsio neke propise, Inter je svoje obaveze ispunio u skladu sa propisima i rokovima. A za Calciopoli se mozes samo tesiti, Anjeli i Berluskoni su daleko uticajniji od Moratija, da je bilo nesto protiv Intera to bi se i dokazalo, pomirite se sa realnoscu, ili navijajte za neki drugi, posteniji klub, da se ne morate crveniti kad kazete da navijate za Juventus koji je simbol svi znamo cega.
I

Iaquinta

pre preko 2 godine

Nije ni cudo kad Juve ima puno nepoznatih igraca. Ko su Pinsoglio, De Vinter, Kaio Jorge, Kean, Mekeni, Chiesa, Lokateli, Kulusevski... To su sve igraci za Mesinu, Pordenone i Ternanu.
V

Vicenzo

pre preko 2 godine

Druze, ne bih se slozio za Kjezu .
B

Bodibond

pre preko 2 godine

A u te 32 godine, Atalanta barem 15 godina nije bila u istoj ligi sa Juventusom.
0

0211

pre preko 2 godine

Kako bi Mitar lego Atalanta
9

951357

pre preko 2 godine

Totalno. Još kad bi mogao da trči kao što se trči u Atalanti...
J

Juven

pre preko 2 godine

Nema Alegri materijal, odbrana busna sa neznalicama Alex Sandro, Danilo, De Ligt, de Sciglio i naravno onaj poljski glupan na golu, vezni red smesan sa Bentancur, Rabiot, Ramsey, McKennie, Arthur a u napadu kilavi Morata. Toliko losih igraca su doveli da je to katastrofa, treba da se smanji broj stranaca u Juventusu, Juventus je najbolji kada vecinu cine italiani. Remont ekipe neminovan, dosta stranaca oterati i dovesti italianske talente.
C

CL16

pre preko 2 godine

zalim za tim danima, da juve bude sto je bio 100 godina! :)
x

xxy

pre preko 2 godine

Del Nerijev Juve je svemirski brod bio za ovaj Juve sa najodvratnijim fudbalom!Morata im igra u napadu ,sve jasno.Od golmana nadalje sve panjine
r

recenzija

pre preko 2 godine

Pa kako ce igrati dobro kad Kvardada drze u timu i on se cenka za neki ugovor. Pogledajte Ekvador, nije 5 utakmica dao gol, to su ljudi koji samo mogu trcati a fudbalska inteligencija 0. Da ne pominjem Moratu koji oslikava ceo spanski fudbal, gde je umetnost ako na utakmici padne 2 gola gde igraju njihove prosecne ekipe. Dibala i Morata, ne zna se ko vise moze promasiti, to je kao u nasoj reprezentaciji da igraju Kezman i Pantelic u napadu. Ne razumem te ekipe koje se iscrpe do maksimuma 3 utakmice da odigraju 0:0 ili 1:1, umesto da jednu dobiju 2 izgube isto im se pise. Treneri poput Emerija u Viljarealu, upropaste svaku ekipu gde odu. Unistavaju mlade igrace sa njihovim defanzivnim postavkama, Viljareal je njegova sledeca zrtva. Isto tako onaj portugalac koji je bio u Volverhemptonu, cim su u Totehnemu videli koja je to fudbalska filozofija, odma su ga oterali glavom bez obzira. Nisu ludi da im unistava igrace svojom retardiranom filozofijom.
T

Titel

pre preko 2 godine

Jel si dobro ?
K

KenetAnderson

pre preko 2 godine

Pazi sad ovo, Kvadrado je Kolumbijac, a Ekvador dobija sve redom i uskoro će i matematički obezbediti plasman na svetsko.
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Pa lepo sam napisao prošlo kolo. Juventus može pobediti samo ako mu poznati stručnjak Maurizio Sarri pusti. Jako me podsećaju na još jednog poznatog stručnjaka Stanoja.
A

Anangaranga

pre preko 2 godine

Ja znam za strucnjaka Stankelu koji ne moze da pobedi Surdulicu ( ej Surdulicu ), Omoniju i Serif. Ne bi pobedio ni Vosu i Mladost da ovi nisu morali da ih puste.
B

BSi

pre preko 2 godine

Jel to onaj Šerif što igra LŠ?
А

Александар032

pre preko 2 godine

Последњи пут када је Аталанта победила у Торину стрелац је био легендарни Клаудио Каниђа. Чисто један податак који показује колико дуго времена су чекали на победу у гостима.
N

NijeMiJasno

pre preko 2 godine

Meni nije jasno kako je ovaj Allegri i dalje na klupi Juventusa? Pogledajte im samo broj izgubljenih poena od pocetka sezone u Seriji A.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Dok su imali novac doveli su samo Ronalda, a pored njega prosjecne i ispod prosjecne igrace. Juventus ne vidim u prva 4, a bude li tako vrlo je moguce da ce igraci poput Dibale i Kejze napustiti klub.
j

juve

pre preko 2 godine

Osim Dybale sve ispod nivoa u juventusu. P.S. cist penal za Juventus na kraju. Navijam za juventus ali posle gledanja utakmice Liverpula ovo je riza, daleko smo od njih...
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Zasluzena pobeda Atalante, izasli gore visoko pritisli ih i ogigrali bez grekse, dok ovi na svom terenu nisu presli sredinu kako treba, ovo je dokaaz kad nema penale nemogu ni do boda a komoli nesto drugo, a jos vecea fora dibala im trazi 15 mil eura da produzi ugovor a covek nemoze da se sastavi sa loptom i onda on trazi 15 mil godisnje, a navijaci ga proglasili novi del piero znaci cirkus sa njima ziva komadija 😆 i ko je njima reko da ce Vlahivic kod njih da tamo igra Ligu Konferncije sledece sezone, ne nece onda moze da ostane u Fiorenci komotno, a komentaor kaze kad je kamera uocila anjelija, kaze anjeli gricka nokte 😁 dok alegri bezi u svlacionicu da ga kamere ne navataju, ma srecan alegri svima koji slave 😆😆
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Gile uozbilji se brate, juventusa i vahovica stavljas u isti kontekst, vidis da im finansiska upala u klub, haos opsti, oni i ove igrace postojecd sko zadrze bez lige sampiona je uspeh

MILAN1989

pre preko 2 godine

Граматика на нивоу 🙂
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

@Capo di tuti capi, pa kad pogledas i jeste tako. valjda je ona najmanja kvota postavljena ovde da prelazi tamo sa kvotom 2,00 isto kao i ona sto je postavljena na pocetku sezone, da juventus uzima Skudeto sa kvotom 1,90 bas su dobre te kvote :)
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Ovo je još super u odnosu na ono šta Juventus čeka do kraja ove paklene sezone.
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Vidi se da trenutna situacija unutar kluba utice na igrace, ako je prosle sezone cudom izborio ligu sampiona, ove godine ce to biti nemoguca misija, manje vise bodovna prednost, nego sto juventus izgleda kao rastimovani orkestar a sada jos i problemi u klibu i istraga. Mislim da ni najokoreliji navijaci juvea nisu nimalo optimisticni ove sezone.
Q

QQ3

pre preko 2 godine

Ne pratim Itslijanski fudbal tamo od 2003/04 god… Prosto mi je neverovatno ono fudbalska sila nacija od 60.miliona nigde ozbiljnih talenata omladinske skole ocaj zivi u svim najvecim italijanskim klubovima, onda vidis Engleze stancaju mlade fudbalere ka na traci….
G

Gost13

pre preko 2 godine

Gde su im? Pola tih igrača su naturalizovani Irci. Osim Fodena i Sanča ko im je taj koga štancuju a da je postigao nešto više?
E

Englez

pre preko 2 godine

I Italija postane prvak Evrope u sred Engleske. Ne dipr
T

Trn

pre preko 2 godine

Štancaju engleski mediji, ne budi smiješan. Tamo svaki lik koji odigra 7 minuta a englez je navodno vrijedi 50M i više. Videlo se to i finale EURA. A osim toga nepamtim kad je neki engleski igrač bio u uži izbor sa zlatnu loptu. Ajde ako toliko dugo štancaju, zašto LŠ osvoji baš engleski tim koji ima najveći oslonac na inostrane igrače (Čelzi). Mendy, Rudiger, Azpi, Kante, Havertz, Werner, Ziyech, Pulisic... prodali Tomoria (koji je postao strašan štoper), Abrahama i jos neke engleze (po pasošu) pustili iz kluba. Sada je tu njih par i pokušavaju sa njima, James i slični koji su svakako sjajni igrači ali daleko od toga da bi bez ostalih uopšte bili na ovom nivou.
K

Kakarot987

pre preko 2 godine

@Gost 13 Kako gde su? Melton-Najs, pa onda onaj iz Evertona Kalvert-Luan, Grinvud, Rasford, Tomori, onaj sto igra desnog beka u Atletiku sto je dosao iz Barnlija, Dzoi Bakster, Ros Barkli, Dzon Stouns, Kajl Volker... I niko od njih nije irskog porekla. Za ovog sto pita koji je poslednji engleski igrac bio nominovan za zlatnu loptu, pa recimo Runi, Lampard i Dzerard, oni su bili medju kandidatima za dobitnika zlatne lopte.
C

CL16

pre preko 2 godine

ocajan Juventus! da li je do trenera ili igraca, vise ni sam ne znam! :) igraci djeluju katastrofalno i kad su u posjedu lopte i kada se brane... cak mi se cini da je onaj Juve sa Del Nerijem igrao ljepse, bar su stvarali sanse, davali golove... ovo sada sto igraju je blago receno katastrofa! a ono najgore je sto nema zara u igracima, nema onog Juve mentaliteta! po mojoj procijeni, trebace Juveu jos minimum 2-3 godine da se oporavi s obzirom na situaciju, a pogotovo na to sto je uprava izgubila kompas, ne znaju đe su! ovu sezonu bez bar 3 top, ali TOP pojacanja mogu vec sad otpisati, a i sa pojacanjima je sve upitno! FORZA!
E

Eeeeee

pre preko 2 godine

Ovi propadaju, a veliki Milan se vraca.

R.Baggio10

pre preko 2 godine

Gdje se Vraca Milan ekipa koja je uz Juventus glavni krivac za raspad serie A,koliko je puta Milan ispao iz lige zbog namještanja do nove godine i caooo grande Milan......
T

TiZo

pre preko 2 godine

Ovi iz Juventusa godinama se krpili evropskim otpadom, izgleda da to vise ne daje rezultate, ovi ostaju bez LS.

R.Baggio10

pre preko 2 godine

la vida locaaa😅😅😅😅
T

Trn

pre preko 2 godine

Mašina se pali pa gasi... rekao bih vrlo brzo će da crkne hahahah

nikola.p

pre preko 2 godine

Било би фер када би измислили нову услугу на телевизорима: муте за коментаторе! Што би реко овај "објективни" са Арене 1 премијум, Аталанта је у потпуности надиграла Јувентус... Са једним ударцем на гол, из грешке Јувентусових играча... стварно безобразлук. Навијач сам Јувентуса, свака част Аталанти али није лепо то што коментатори раде...па зар утакмице неки од нас треба да пратимо без тона. Срамота.
K

KEKW

pre preko 2 godine

Ti pored na laptopu udji u jutjub i pusti djubrentusovu himnu,hahaahah
C

CL16

pre preko 2 godine

i ja sam navijac Juventusa, ali komentator i ako ocajan i poznaje fudbal kolko moja baba je u potpunosti u pravu! :) nikad nas Atalanta rutinskije i zasluznije nije dobila nego veceras! treba biti objektivan i reci da je ova ekipa losa i da bukvalno ne znaju ni đe su, ni sta igraju! :) uzas, druze!

nikola.p

pre preko 2 godine

КЕКВ Ха ха

nikola.p

pre preko 2 godine

CL 16 Не спорим ја друже победу Аталанте и лошу игру наших, али нетактичност коментатора, безобзирност према Јувентусовим играчима, професионална обавеза да буду прецизни... Ја бих пре казао... Аталанта је постигла прва гол и великом борбеношћу, трчањем и грубом игром, без да је стварала шансе, а Јувентусу једва допустила пар, успела да задржи резултат и оствари веома значајну победу. А не доминација и слично. Челси је доминирао...то је доминација. Ми јесмо били лоши, али то не сме аутоматски да значи да су они били доминантни или убедљиви или било који други терминолошки покушај стављања соли на рану, кад то није тако било објективно. А објективност је професионална обавеза коментатора. Утакмицу не спорим, изгубили смо, у великим проблемима смо, али безобзирност у коментарисању је безобразлук и недопустиво. Још од човека који нема појма... Арена је озбиљна телевизија, мора да поштује сваког навијача, недопустиво.

La Joya

pre preko 2 godine

Ja se ne secam da sam jednu jedinu utakmicu koju Juve igra mogao na miru da gledam od ovih komentatora sa arene, uporno svaki ali svaki mec oni konstantno kroz komentare pokazuju koliko ne vole Juve. Ljudi dovoljno vam je da gledate mec Juventusa kada igra s nekim i meceve kada igraju Napoli Milan i Inter, koliko hvalospeva i uzbudjenja kada ova tri tima igraju ja mislim da odmah nakon tih tekmi kada im ova tri omiljlena tima pobede oni pale vatromet i otvaraju sampanjac. Ccc sramta, ako si komentator poznate sportske televizije i imas primanja koja imas trebas barem malo da budes objektivan... ;)
A

Asdf

pre preko 2 godine

Haha pa juventus tako osvoji 9 titula sa tom igrom i svi su pisali i komentarisali kako juve razbija.. razbijao je samo one davljenike..
S

Somieras

pre preko 2 godine

Tri sata nisu gol dali.Kakva bruka za Juventus