Zar smo za ovo platili 60 evra? Navijači Vest Hema masovno napustili stadion u poluvremenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.24. | 16:27

Debakl već u prvom poluvremenu susreta sa Arsenalom doveo do pražnjenja tribina na stadionu Čekićara

U dobrom raspoloženju ispratili su fudbaleri Vest Hema 2023. godinu, ali su u 2024. ušli mimo svih očekivanja. I dalje su Čekićari bez pobede, a osim u slučaju čuda kakvo se retko događa, tako će biti i nakon susreta sa Arsenalom u 24. kolu Premijer lige.

Već na poluvremenu londonskog derbija Tobdžije vode sa 4:0, a moglo je da bude i ubedljivije. Imao je Arsenal čak 18 šuteva ka golu domaćeg tima, dok su izabranici Dejvida Mojesa bili prilično neorganizovani.

Izabrane vesti

Loše izdanje ekipe dovelo je do masovnog odlaska Vest Hemovih navijača sa tribina već pred kraj prvog dela utakmice. Reke ljudi slivale su se sa London stadiona ka pabovima, da se ublaži tuga naneta od komšija.

Ima još do kraja utakmice, ali to i ne deluje kao baš dobra stvar po Čekićare, koji su po povratku sa odmora primili još dva gola...

Nije baš navijački ostaviti tim na cedilu i bez podrške u teškim trenucima, ali imaju pravo navijači Vest Hema i alibi u skupim cenama ulaznica. Niko ne voli da plati 60 evra (koliko su koštale najjeftinije karte za ovaj mečm, dok su najskuplje bile nešto više od 100 evra), a onda gleda kako veliki rival razbija njegov tim.


tagovi

ArsenalVest HemPremijer liga

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara