Komentari na vest

Zašto baš on!? Gudelj kao Mijatović 1998: Prečka donela Sitiju trofej Superkupa Evrope (VIDEO)

F

Familija

pre 9 meseci

Mančester siti je dominanta fudbalska sila a Sevilja je imala svojih šansi iz kojih nije našla načina da pobedi siti a gudelj pa to je odlučujući momenat meča kada sve stane u taj minut kada sve stane u taj jedan udarac sa kreča nekako i gol se tada smanji i golman izgleda veće nego inače to je pritisak velikih utakmica nema šta ko da krivi gudelja fudbal neće stati Mančester siti je ponavljam dominanta fudbalska sila sveta
J

JasamJa

pre 9 meseci

Opet raja hvali Gvardiolu, de neka mi neko navede kad je Pep sa slabijim timom dobio jači tim, molim vas. Koliko je sudijskih navlačenja imao kad je vodio Barcelonu sa najboljim timom u istoriji fudbala? Sve organizacije od ATP-a do UEFA-a štite špance, a ostalo je sve laž. Pa to niko ne izmišlja, imate kompilacije na YT sa penalima koji su svirani Barci, sa greškama sudija, jedina ekipa za koju se više navlačilo nego za Real, sve imate pa pogledajte! Taj vaš doktor fudbala je otjeran iz Bayerna jer švabo ne trpi rasipanje love bez rezultata! Zanima me gdje će poslije City-a, mislim da će biti Saudijska Arabija ili penzija.
M

Mali navijac Penal Madrida

pre 9 meseci

@JaSamJa Hahaha oteran iz Bajerna ? Coveku istekao ugovor i otisao iz Bajerna.Pravio je pauzu od godinu dana izmedju Bajerna i Citya i preuzeo je City. Napravio je pauzu isto od godinu dana kada je iz Barselone otisao u Bajern.Tako ce i ovaj put ali mislim da ide u Barselonu opet on. Kazes navlacenja za Barsu kad je vodio ? sta reci onda za Zidana i njegovih 4 LS koje je osvojio. I da Dzabe menjas nickove Uefalona znamo da ces plakati opet kao prosle godine od Citya,a i pre tri godine takodje. pustite komentar pisem ga tri puta nikako da ga pustite.
J

JasamJa

pre 9 meseci

Kakav crni uefalona doktore? Jesi zdrav? Pa ja Real ne podnosim isto kao ni Barcelonu. Inače, svašta je napravio sa Bayernom, dušu prodali da ga zadrže. Ipak mislim da se za nijansu zadnjih 15ak godina više navlačilo za Barcu nego za Real. Nisi me odgovorio na pitanje koji bolji tim je on dobio i kada
o

o22lw

pre 9 meseci

Pa to je sve karma, kako smo se rugali Gvardiolu, sad nam se vratiše sve.
S

Soy argentino

pre 9 meseci

I dalje sam misljenja da Hulijan Alvarez mora biti ispred Halanda. Haland je nevidljiv u velikim utakmicama.
A

Arnaut Cecem

pre 9 meseci

Siti ovo nije ni igra sa 20 % snage . Trenutno je Siti nakbolji tim na Svetu . Cim malo daju gas drugi TIM NE POSTOJI NA TERENU . Semesi se jos jedna tripleta !
L

Logitech

pre 9 meseci

Naravno, to samo oni koji povrsno prate fudbal nisu shvatili da Siti nije igrao najbolje sto moze, nisu zapinjali jer im tek predstoji borba na vise frontova, domace prvenstvo, LS, i raznorazni kupovi. Gradjani pobedjivali mnoge protivnike, jace od Sevilje, a ne mogu Andaluzane, ma kako da ne.
J

JasamJa

pre 9 meseci

Nisu zapinjali u utakmici za trofej koji nemaju u svojim vitrinama? Hehe Tupko Prvi i Tupko Drugi Kotromanić
E

Esex

pre 9 meseci

A detalje gledajte u emisiji ceca deca gundelj sou!!
д

дуда

pre 9 meseci

исто ме не интересује он као и Јокић скаче за амере...Нула поена.Имају кеша и боли их уво за Србију и Србе...
L

Lažni car

pre 9 meseci

Kiksara...
n

neba8ra

pre 9 meseci

Bože, šta vi poredite....
2

2305

pre 9 meseci

pametnom dosta , Piksi valjda ti je sad jasno da ovaj instagram fudbaler samo izgleda kao fudbaler
G

Gangulica

pre 9 meseci

Gundelj je bolji od Mijata ima duzu karijeru i renome a i cecinu kcer ku .:)
F

Fontana9

pre 9 meseci

Ceca u dilemi zna li zet da ga da.
v

vask

pre 9 meseci

Zato sta nezna bolje
R

RangoNS

pre 9 meseci

Gudelj da je pametan pa da ne prihvata toliko odgovornosti koliko prihvata, bio bi bolji igrac za 40%. Ubise ga kiksevi, pogotovo u reprezentaciji. Niko ga po dobru nece zapamtiti a igra prvu postavu u Sevilji.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Zabole nas baš za ovu prečku.
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Pod hitno u Obilic da vezba penale
G

Gost555

pre 9 meseci

Samo sto je ovo takmicenje nebitno, a ono SP protiv Danske ili koga smo vec igrali kad je Mijat pogodio precku, je bilo bitnije.
B

Blaki

pre 9 meseci

Holandija,svetsko prvenstvo.
D

Danske???

pre 9 meseci

E moj ti..protiv Holandije ,pise ti sve samo procitaj
B

Bogoljub Gagic

pre 9 meseci

Kako ovaj kiks Gudelja komentarise njegova tazbina zna li sta??
#

#p

pre 9 meseci

Arkan mrtav 'ladan
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Cim sam video da ga nema na pocetku medju planiranim izvodjacima, odmah mi je palo na pamet da ce promasiti kada dodje na red kasnije, jer posle dolaze neplanirani izvodjaci, i kasnije je mnogo veci pritisak, pogotovo sto su svi dali gol pre njega.
B

BRIGA

pre 9 meseci

i za Shiti i za Seviljske berbere, repka je potpuno druga dimenzija

🇷🇸+🇺🇸 =❤

pre 9 meseci

Utesice ga Cecina cerka nemoj da brigate
b

bluray

pre 9 meseci

Gudelju pala koncentracija jer nije video tastu i mladu bile su na kontra tribini... City ih je bas sabio zadnjih 20 min.ali morao je ono nesiri da resi...ovaj nivo to ne prasta...
N

Ne mož svaki put

pre 9 meseci

Vratilo se za Anthony Taylora
T

Top Gun

pre 9 meseci

Porasla mu kosica.
f

fusbaler

pre 9 meseci

hrvati ne mase, nas igrac tragicar, zato smo tu gde smo, mnogo su bolji i jaci reprezentativci
p

pfc

pre 9 meseci

Kakav je osecaj predstavljati se kao Srbin? Volis to, uzivas u tome ili te vuce poreklo?
@

@pfc

pre 9 meseci

samo uporedjujem kvalitet igraca, nema nikakve veze sa poreklom ne tripuj
?

??

pre 9 meseci

Sta ovaj grilis glumi, nosi stucne ko carape, nema ni kostobrane, safrizurom salu na stranu. Tripuje nekog figa
H

Hammers Srbija

pre 9 meseci

Kog Figa majstore, uporedi Figov list i ovo sto Grilis ima, covek ima list obim pola precnik pola m...
E

Esex

pre 9 meseci

Sve si u pravu...jedino sto ipak nosi kostobrane koji se ne vide od stucni...generalno vise lici na devojcurak nego na fudbalera
I

Istine radi..

pre 9 meseci

Pitanje mentaliteta.Hevati bez greske,a Gudelj...Zato smo tu gde jesmo ,a oni za klasu bolji

Bojank91

pre 9 meseci

Tsko je, "oni" nikad nisu promašili penal
O

Orao

pre 9 meseci

Krv ti... Kakva analiza. Pa Gorice mi moje, ugasio bih ti internet.
@

@Orao

pre 9 meseci

Uh kako si ti samo mocan lik. Drhti se pred tobom... Smehotresna olimpijado, ti ces nekom da gasis nesto, imas 168cm i jakih 42kg :D :D
D

Dadoms

pre 9 meseci

@Gaizka Kovacic tip veznjaka nisam za napad, nisam za odbranu, mlak.
m

mita i trta

pre 9 meseci

ma da neznalica ...haha ajde bre paljba ,igraj tamo u bolecu i cuti
P

Pald

pre 9 meseci

Gvardiola sta reci o tom coveku!? Godinama je forisrao, pametovao sa igrom bez klasicne devetke, i nije osvojio LS. Doveo devetku, manje pametovao osvojio LS. Silom prilika to uradio sa stoperima na levom beku. Sad isto ono pametovanke koje je imao sa spicem primenjuje na bekove i uporno na isto dovede beka i resi problem. Da sumiramo prelazni rok kedna od boljki Sitija je bio taj drugi stoper u paru sa Diazom, dovede Gvardiola i pocme da ga uparuje sa Akandjijem(koji usput ne zna kako je u Sitiju), na levog beka ponovo gura stopera, a imao celo leto da angazuje beka. Ode mu Gundogan on ga zameni Kovacicem koji je godinama unazad dokazao da nije za top timove, kvalitet na krilima imao je pre svega zbog rotacije koja je unistena odlaskom Mareza, ni tu nije doveo ni pojacanje ni adekvatnu zamenu. Da sumiramo izmisljanje tople vode ce ga uskratiti za veliki broj trofeja.
S

Saturn

pre 9 meseci

Prestani da gledas fudbal ako ti kovacic nije za top timove , iznosenje lopte 50 m , prvi korak , igra pod presingom , defanziva , jedino sto kod njega fali golovi i to ce faliti odlaskom gundogana taj igrac iz drugog plana al reci da kovacic nije top nivo je glupost … decko je masina , da srbija ima jednog takvog koji ce da povuce loptu a ne veznjake istog profila alibi igrace prvom do sebe i tako u krug
G

Gaizka

pre 9 meseci

Isto tako da prošle sezone nije izmislio u januaru formaciju 3-2-4-1 i Stounsu pronašao neku potpuno novu ulogu, pitanje da li bi mu se sezona okrenula u ovom pravcu i da li bi uzeli tripletu, jedinu tripletu u engleskom fudbalu uz Fergijevu 1999. Vidimo da su posle toga polako i Arteta i Klop krenuli da isprobavaju tu formaciju, Klop sa Trentom a Arteta sa Timberom/Partijem. Kao i svi, nekad se prekombinuje a nekad to ispadne istorijski kao prošle sezone.
D

Delija33

pre 9 meseci

I ja mislim da nije za top klubove OSIM za tiki taka klubove kao sto su city barca jer nas to ima sto njima treba a za prvu postavu naprimer reala liverpula bajerna nije
P

Petrinjo8182

pre 9 meseci

Zato sto je Gundelj. Trebali su još u prvom da ga prime preko njega kad ga je preletela lopta a Bono ga spasio.. sve u svemu smesan igrač, tako će i nas Gudelj Mijailovic da izgleda u Evropi..
n

nevataj se za glavu

pre 9 meseci

ce pocupa ono sto je skoro zasadio
O

Orao

pre 9 meseci

Daleko od toga da branim decka, ali reci za coveka da je smesan igrac? Moj brate, on kao smesan obezbedio cukununucice, a ja i ti se grebemo za komsijin net.
P

Peteinjo8262

pre 9 meseci

Svaka čast za karijeru i novac to mu niko ne spori, mi komentarisemo samo kao sportski zaljubljenici u fudbal, ne vezano za materijalno stanje koje je nebitno u ovoj vesti..
d

dadobob

pre 9 meseci

Stiskao je City gotovo cijelu utakmicu, ali ne mogu se oteti dojmu da je En-Nesyri morao završiti barem još jednu šansu i onda bi to bilo to. City igra odličan presing, odlično drži loptu, ali vidi se da tu fali okomitosti od De Bruyneovih lopti i kretnje bez lopte Gundogana. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Newcastle postaviti igru u subotu.
q

qqq

pre 9 meseci

Zato sto veze nema. Kojoj ozbiljnoj ekipi moze gudelj da suta penal, jos ga prebacili sa veznog u odbranu.

uefalona

pre 9 meseci

Bednici sa 115 FFP prekrsaja jedva Sevilju pobedise. Gundelj smotan.
6

656

pre 9 meseci

Bitno da real nema prekrsaja bednici pokrali 3 lš zaredom da ima pravde bili bi izbaceni na 20 godina iz evrope
G

Gost99

pre 9 meseci

Jedva dobise Sevilju ali si zato Real dobro razvalili :D
r

rea

pre 9 meseci

Od svih klubova našao si Real koji u poslednje 4 godina ima potrošeno fazon 200, a zarađeno 400 miliona samo od prodaje igrača, a gde su tu dresovi kojih Real proda jedno 164 puta više od Sitija i sličnih veštaka, a to sve ulazi u FFP.
M

Mali navijac Penal Madrida

pre 9 meseci

@Uefalona Zamisli ti kazes bednici,a mogu da uzmu Realu koga god zele. Dzabe menjas nickove poprskace ti opet Gvardiola Penal Madrid. Nije ni pocela sezona u LS,a vec si poceo da cvilis. Pustite komentar
m

monteroo

pre 9 meseci

El nesiri je ovo morao zavrsiti sa dva zicera....Anastasia ga sasio u precku,jer su mu u turskoj pomerili nisan za vreme presadjivanja siski... Nzm sto nije stavio Akunju....
8

82828

pre 9 meseci

EN Nesiri majstore
4

43

pre 9 meseci

Haland opet nestao u velikom mecu
n

neverovatno je

pre 9 meseci

Da siti bez pola tima al bukvalno igra visok presing i drzi tempo u svom stilu.Sevilja je odigrala vrh al siti je zasluzio i ovaj trofej...
e

everton

pre 9 meseci

Ovaj El Nesiri suri glavom kao nekad Viduka, tacno jedan podcijenjen skil kod napadaca
M

MUFC 23MJ

pre 9 meseci

Mozda bolje kao Oliver Birof ili Birhof kako pocese posle toga da ga zovu ,jer bas se secam kada sam bio klinac Kalco je bio najjaca liga a Oliver je igrao za Udineze i dobio nadimak zlatna glava jer je u 2 sezone dao 20 tak golova samo glavom,nestvarno za danasnji fudbal
p

pfc

pre 9 meseci

Pa i cita se birhof, ucio si nemacki sa gilmova za odrasle. Hof znaci dvoriste i "h" se cita
l

lelew

pre 9 meseci

Nikako nije trebao on da sutira peti mogao je suso da sutira
I

Igorrr

pre 9 meseci

Tim iz sredine tabele spanske lige, potpuno ravnopravno igra sa dominantnim sampionom engleske lige! Steta za one dve sanse pocetkom drugog poluvremena, mogli su tada da prelome utakmicu! Spanska liga najjaca na svetu!
J

Je si li ti normalan

pre 9 meseci

Koja ravnopravna igra Siti 77% odsto posed lopte 9:0 korneri i 30:4 šutevi na gol siti 13 u okvir gola ovi 4 i svi šutevi iz kontre.
B

BeNiHiMe ArAtAmE

pre 9 meseci

Siti bez De Brujnea mng tanak, Sevilja je bila odlična, šteta za Gudelja ali to je fudbal, svakom može da se desi..
B

Brat Nevera

pre 9 meseci

Čini mi se da nisam jedini koji je primetio kako Siti deluje slabije bez Gundogana, Mareza, De Brujnea i Silve, a sve sa Grilišom, Kovačićem i Palmerom u vezi. Videćemo šta nosi nova sezona, ali ruku na srce, Palmer ima potencijala, samo je još mlad...
г

гостогосто

pre 9 meseci

У праву си, али тек је почетак сезоне. Смислиће опет Гвардиола нешто, можда неће бити доминантни као прошле сезоне, јер оно је до финала било баш гажење у ЛШ, али биће добри опет сигурно.
G

Gaizka

pre 9 meseci

Zaboravio si stub odbrane Diasa a i Stonesa koji je preokrenuo prošlogodišnju sezonu Sitija u novoj ulozi. Previše je to izostanaka da bi ekipa bila sigurna sa potpuno novom odbranom. Kad nema sigurnost u poslednjoj liniji, pogotovo Siti koji gradi napad iz odbrane, sve druge linije ti postanu nestabilne. Večeras ne samo KDB, već i Bernardo, Stones i Dias.
Z

Zvezdina Dete 011

pre 9 meseci

Molim vas objasnite mi sto ste očarani Gvardiolom, molim vas stručno samo ako može? Čovek najveći budžet na svetu ima, svi igrači kupljeni i to ogromne pare, niko iz akademije, i to godinama ima luksuz da radi šta hoće. 7 GODINA, najskuplji tim na svetu, sa najvecim budzetom, najskupljim transferima i samo 1 Liga šampiona i to u sezoni gde su Bajern, Barsa, Real, Junajted, i slicna fudbalska elita najslabiji ikada.... Jel moze neko da mi pojasni kako neko moze njega da hvali, kome je on dobar trener? Da Murinjo ima te uslove i taj učinak svi bi ga doživotno pljuvali...
Z

Znik

pre 9 meseci

Zato sto je kanta.
g

ggggsrb

pre 9 meseci

Decko koji igra superkup evrope, protiv najboljeg napada i odigra dobro je kanta. A sta si ti onda koji sedis tu i kuckas komentare na vestima?
V

Vasilis

pre 9 meseci

Haland, novo finale/velika utakmica i nova uzasna partija. Nemoguce je da igrac koji daje po 2-3 gola bez problema na drugim utakmicama, kada dodje ovakav test bukvalno nema 5 dodira sa loptom.
t

trofeji se

pre 9 meseci

osvajaju u " malim " mecevima .za velike meceve imas Vlahovica
a

alooo

pre 9 meseci

Nije bas jao Mijatovic, Mijat je raspalio ljudski tresla se precka celu utakmicu, a Gudelj vise plasirao.
С

Севиља

pre 9 meseci

Штета
S

Sekcija Lajkovac

pre 9 meseci

Kad sam video da Gudelj sutira peti penal, odmah sam rekao ovaj ga masi! Jednostavno sam imao takav osecaj!
С

Самурај

pre 9 meseci

Штета за Севиљу...
G

Gaizka

pre 9 meseci

Još jedan evro trofej za četu Pepa Gvardiole!
C

CZ***

pre 9 meseci

Da, drugi ukupno! Pravo brdo trofeja!
G

Gaizka

pre 9 meseci

Istorijska Liga Šampiona koja je Mančester Siti svrstala u odabrano društvo sa još 22 kluba osvajača ušatog pehara.
o

ovaj sto

pre 9 meseci

Kaze drugi ukupno.Nagradno pitanje za tebe.Koliko timova u istoriji je osvojilo tripletu?Gledaj to malo sa istorijske strane...