Matija Popović (@MN Press)
Matija Popović (@MN Press)

Zastoj u pregovorima na relaciji Popović - Milan: Klubu ne odgovaraju zahtevi Matijinih menadžera

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 14:45

Mladi fudbaler je izrazio želju da obuče crveno-crni dres, ali iako je to izgledalo kao gotov posao, moguće je da se ne dogodi

Po rastanku sa Partizanom i navršenog punoletstva, Matija Popović izabrao je Milan. Mladom napadaču dopao se program koji su mu predstavili šef skauting službe Žofri Monkada i sportski direktor Antonio D'Otavio, a po kom bi trenirao u mladom timu koji vodi nekadašnji prvotimac Rosonera Injacio Abate i bio pod nadzorom saradnika Stefana Piolija, čekajući šansu na velikoj sceni. Italijanski mediji u utorak su pisali da je sve dogovoreno i da će Popović uskoro zadužiti opremu slavnog kluba, uz ugovor do leta 2028. godine.

Ipak, dan kasnije Kalčomerkato javlja da su pregovori naišli na prepreku i da bi, čak, sve moglo da propadne. Navodno, zapelo je zbog uslova koje su menadžeri momka rođenog u Nemačkoj postavili pred čelnike Milana.

Izabrane vesti

Popović i ljudi zaduženi za njegovu karijeru samoinicijativno su doputovali u Italiju na završne pregovore, piše italijanski sajt specijalizovan za transfere fudbalera, međutim, put bi mogao da bude uzaludan. U Milanu ne žele de budu ucenjivani i smatraju da samo volja dečaka da izabere njihov klub pre Barselone, Borusije Dortmund i Mančester Sitija, koji se takođe spominjao kao zainteresovan, nije dovoljna da bi dogovor bio postignut.

Ukoliko zaista ne potpiše za Rosonere, mogao bi mladi napadač da se okrene nekoj od ranijih ponuda. Ukoliko one i dalje važe.

Podsetimo, Matija Popović je rođen 2006. godine. Očekivalo se da prošlog leta dobije šansu u prvom timu Partizana, ali zbog odluke da ne produži ugovor klub ga je skrajnuo. Umesto na treninzima Igora Duljaja radio je individualno i čekao 8. januar da napuni 18 godina i postane slobodan igrač. Kada se to i dogodilo pre dva dana, činilo se da je pitanje trenutka kada će se slikati sa Milanovim dresom u rukama, ali nije uvek sve kao što se čini...



tagovi

ac milanMatija Popović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara