Završen sastanak Maldinija i Ramadanija o Rebiću i Joviću

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.07.20. | 19:36

Bez konkretnih rešenja

Od sinoć je i definitivno poznato da će Paolo Maldini voditi ovaj prelazni rok u Milanu nakon što je klub sa San Sira odustao od ideje da dovede Ralfa Rangnika na pozicije trenera i sportskog direktora. Dan posle odluke koja mu je blindirala fotelju, legendarni Rosonero je krenuo sa prvim ozbiljnim razgovorima oko prelaznog roka.

Milanov direktor je u društvu saradnika Rikija Masare danas sastančio sa poznatim menadžerom Falijem Ramadanijem i Fiorentininim sportskim direktorom Danijeleom Pradeom. Teme su bili Ante Rebić i Luka Jović, bivši napadači Ajntrahta iz Frankfurta koje zastupa Ramadani. ž

Izabrane vesti

Milan je letos doveo Rebića iz Ajntrahta na svogodišnju pozajmicu, a su suprotnom smeru je poslao svog napadača Andrea Silvu. Rebić je eksplodirao u drugom delu sezone i jedan je od najboljih igrača Milana koji želi što pre da ga otkupi. Rosoneri bi najradije ponudili Nemcima da trajno zamene napadače, dodaju nešto novca i prekinu pozajmice, ali to ne odgovara Ajntrahtu, niti je moguće bez zelenog svetla Fiorentine.

Naime, Rebić je u Ajntraht došao upravo iz Fiorentine kojoj je tada pripalo 2.000.000 evra i 50 odsto od naredne prodaje. S obzirom da je Rebićeva aktuelna cena makar 30.000.000 evra, jasno je zašto je Viola protiv trampe Milana i Ajntrahta. A i Nemci bi radije da zarade neki novac kad već polovinu moraju da daju Fiorentini. Dok se taj čvor ne preseče, neće se znati Rebićeva sudbina.

Milan je zainteresovan i za Luku Jovića koji je sa Rebićem nekada blistao u napadu Ajntrahta. Srpski napadač nije imao dobru debitantsku sezonu u Realu i sve češće se spekuliše oko njegovog odlaska iako je Zidan u više navrata najavio da je spreman da mu pruži još šansi. Pitanje je i da li i Jović uopšte želi da ode iz Madrida.

Ipak, u Milanu imaju neke Ramadanijeve signale da bi Srbin bio raspoložen za selidbu u Lombardiju, ali i tu postoje prepeke. Pre svega Jovićeva plata od oko 5.000.000 evra što je previše za Milanov budžet. Iako se Maldiniju jako dopada, srpski napadač je za sada samo ideja o čijoj realizaciji nema daljih naznaka. Prelazni rok je tek počeo... 


tagovi

Paolo MaldiniFali RamadaniLuka JovićAnte Rebić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara