Komentari na vest

Završeno čerupanje Evropljanja (zasad): Saudijci spiskali prvu milijardu

b

budvanin

pre 8 meseci

Nevjerovatno sto su gurabije od seika sa parama napravili od fudbala i koliko su ga obesmislili milionima. Tu je po meni najveci krivac FIFA koja je kao kuca fudbala ne trebala nego morala da napravi neki fer plej i da se zna sto i koliko moze a ne svaki tim 0 od prodaje pa po 50 100 i vise miliona trose. Treba da si ozbiljno poremecen da iz Evropskog fudbala u najbolje godine odes u Saudijsku Gurabiju. Kad vise niko za njih ne bude znao za par mjeseci plafon onda ce znati sta su napravili i da su prodali djavolu dusu za pare kojih im ni odje nije falilo. Svakom igracu koji je posao tamo zelim brz zavrsetak karijere. Hvala Bogu sto sam uvaatio dobar dio normalnog fudbala i gledao velika imena poput pravog Ronalda, Ronaldinja, Bekama, Zidana, mog omiljenog Roberta Karlosa, Batistute i Rivalda i ostalih fenomena fudbala. Na saudijsku naftu ode fudbal na put bez povratka.
9

999

pre 8 meseci

Hahahah a Roberto Karlos isao u Ceceniju igrati, Batistuta u ono doba u Katar isao.. Rivaldo u UZBEKISTAN jbt.. kao da nisu u karijeri dovoljno zaradili, pa isli u te dijelove svijeta. Ali oni su smekeri fudbalski, a ovo su sad lovci na novac. Da je bilo tad ovog novca, svi bi oni otisli, a vi slobodno romantizujte..
B

Beks - NUFC

pre 8 meseci

Častiti tvoje, oli mi reć' koliko se kreće privatan smeštaj u Budvi? Nisam bio nekoliko godina, izgubio sam uvid.
j

jao jao

pre 8 meseci

moj druze pricas o lojalnosti a ni ne znas da su svi koje si nabrojao pod stare dane otisli da se ogrebu u nebuloza klubove od roberta karlosa pa nadalje a tek sto nisi u stanju da shvatis da je evropa saudijska arabija pre arabije to je najjace.Pa Juzna Amerika mama fudbala sta mislis kako se osecala pocetkom 21. veka kad su preko noci krenuli evropljani da joj za pare odvode najbolju decu od 16,17? Engleska pl je takodje arabija za ostale lige u zadnjih 5 godina izivljavaju se timovi iz donjeg doma uzimaju najbolje igrace timovima iz italije samo zbog para i ti pricas o postenju?
2

2811jsjsb

pre 8 meseci

vecinom istroseni igrači...nejmara nece niko,SMS prodaju svaki prelazni rok u juve man.utd.real...na kraj ode tamo i on,Mane,Kante,benzema to je istroseno vise...jedino mi žao Mitrovića,da je Englez kupio bi ga siti ili celzi za 200 miliona funti,ali posto je Srbin tu je đe je
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Kada Arapi sednu za vožnju na ringišpilu, otkači se cela konstrukcija (scena iz De Palmine "Furije"). Suštinski su razni privredni magnati već izmenili sliku o fudbalu, ponajviše putem kupovine mnogih engleskih klubova, ali i onih iz drugih zemalja. Lopta se prebacuje na teren većeg novca. Krenulo je od slučaja Bosman, ali se otišlo u takav raskorak da ga mnoge nacije i većina klubova teško mogu suziti, koliko god ko imao kvalitetnu školu fudbala i talentovane trenere i igrače. Toliko se povećava broj čipova na stolu da će gotovo svi žrtvovati sopstveni identitet, kako bi mogli i maštati o ikakvoj pobedi iz duela sa ekstremno bogatim ekipama. Na terenu će ostati životinje, pored njega slepi poslušnici, u publici zalutali sa piknika, a u kancelarijama bahati milijarderi, kriminalci i prostitutke.
D

Dejani

pre 8 meseci

Bar za razliku od Engleza ovi ne nude nerealne ponude za sam transfer, nego isti novac dadnu radije samom igraču kojem naravno krene vida na usta kada vidi nule u ponudjenom ugovoru.
P

Perun91

pre 8 meseci

Nekoliko Saudijskih klubova spiska milijardu, svi vriste i cude se...sam Celzi spiska milijardu, niko nista, smiju im se.
l

liga bez briga

pre 8 meseci

Ovde se prva 4 mesta vec znaju..mozda i prvih 6...Ovi svi ostali bi ispali i kod nas iz lige..
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Uzmite još rešite nas bede pa da igramo fudbal opet.
S

Srbija 1999

pre 8 meseci

Dupe im zinulo za devize !