Završeno: Miljan Vukadinović u šampionu Kazahstana, debituje protiv Ferencvaroša

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.22. | 17:10

Doskorašnji krilni fudbaler Voše potpisao na dve i po godine

Godinama je Miljan Vukadinović važio za jednog od najboljih igrača Superlige, izvan Crvene zvezde i Partizana. Verovatno i najboljeg. Ali elitni rang srpskog fudbala ostao je danas “kraći” za još jednog igrača ozbiljne klase.

Doskorašnji krilni fudbaler Vojvodine potpisao je ugovor na 2,5 godine sa šampionom Kazahstana, Tobolom. On se na taj način pridružio srpskoj koloniji u tom klubu, pošto su jedni od najboljih igrača Tobola Zoran Bambi Tošić i Dušan Jovančić. Dok je na klupi Milan Milanović. Upravo je popularni Švaba bio jedan od inicijatora Vukadinovićevog dolaska u Tobol, pošto ga odlično poznaje iz perioda u Zemunu.

Izabrane vesti

Upravo je igrama u Gornjoj varoši Miljan Vukadinović skrenuo pažnju na sebe. Na 78 utakmica u dresu novosadskog superligaša postigao je 22 gola i upisao deset asistencija.

Bio je možda i najzaslužniji za osvojeni Kup Vojvodine 2020. godine, kada je odigrao sjajan meč na Čairu protiv Partizana i postigao pogodak.

Pored Vojvodine i Zemuna Miljan Vukadinović je igrao za Mladu Boleslav, Slaviju iz Praga i kruševački Napredak.

Tobol kao šampion Kazahstana učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Očekuje se da Miljan Vukadinović bude u konkurenciji za revanš meč protiv Ferencvaroša naredne srede.



tagovi

Miljan Vukadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara