(©Starsport)
(©Starsport)

Zbiljić: Želim da Tadić završi karijeru u Vojvodini, da bude kao Šestić iz šampionske 1989.

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.09.23. | 22:20

“Popoviću zameram što mnogo priča sa sudijama, Batak smenjen zato što je izgubio kontrolu nad igračima”, poručuje prvi čovek Stare dame

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić već je najavio napad na titulu u sezoni 2025/26, a gostujući u emisiji “Pregled kola” na TV Arena Sport, prvi čovek Stare dame otkrio je da je plan da vrate neke bivše igrače Vojvodine, koji bi trebalo da budu okosnica ekipe koja će krenuti po prvi šampionski naslov nakon tri decenije.

Iako nije naveo konkretna imena fudbalera sa kojima pregovaraju, Zbiljić je istakao da mu je velika želja da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini.

Izabrane vesti

U stalnim smo pregovorima sa nekim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga pregovara sa dvojicom nekadašnjih igrača Vojvodine, koji su zvučna imena. Voleo bih da vratimo dva ili tri bivša igrača, ne više od toga, jer treba dati prostor i klincima koji dolaze. Međutim, radimo svakako i na povratku nekih fudbalera. Jako je bitno da se barem jedan vrati, znam to po odbojci, jer kad jedan dođe bude okidač, pa se onda ostali sami nude. Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest meseci. Tadić bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale”, rekao je Dragoljub Zbiljić za Arenu Sport.

Predsednik Novosađana naveo je i razloge smene trenera Radoslava Bataka.

“Batak nije smenjen zbog APOEL-a. U jednom momentu je jednostavno izgubio kontrolu nad igračima, što nije dalo rezultate, pa je Upravni odbor morao da reaguje. Naravno, mislim da je on svoj posao radio časno i pošteno i sa mnogo energije”.

Zbiljić ima velike reči hvale za novog stratega Vojvodine Ranka Popovića, a zamera mu samo jednu stvar.

“Ranko ima izrazit pobednički karakter, gledam često treninge i vidim da to ide u dobrom smeru. Zna i da kritikuje, ali to žargonski rečeno radi na jedan šmekerski način. Ima veliki autoritet, a jedino što mu zameram jeste što mnogo priča sa sudijama. To ne volim, mi smo Vojvodina. Neka sudije rade svoj posao, a mi ćemo svoj. Ranko je i dobar poznavalac vina, pa moram i za to da ga pohvalim ha-ha”.

Vojvodina je bila na pragu potpisa jednog ruskog internacionalca, ali je u poslednjem momentu došlo do zastoja.

“Bio sam 99 odsto siguran da ćemo dovesti jednog igrača iz Dinamo Moskve. U pitanju je Rus koji igra standardno na poziciji krila. Želeo je klub da ga pusti, hteo je i igrač da dođe, ali je na kraju zapelo oko administracije i nismo transfer sproveli u delo”.

Prognozirao je i ishod predstojećeg meča Vojvodine, koja u četvrtak ide na noge ekipi Voždovca.

“Očekujem pobedu Vojvodine od 3:1”, istakao je Dragoljub Zbiljić.


tagovi

FK VojvodinaDragoljub ZbiljićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara