Zdjelar (© Star sport)
Zdjelar (© Star sport)

Zdjelar zbog De Rosija nosi 16

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.01.21. | 09:31

I uverava da bi opet pucao penal, iako je promašio u finalu kupa

U OFK Beogradu 27, u Olimpijakosu 44, u mladoj reprezentaciji četvorka, a u Partizanu 16. S razlogom. Tek u Humskoj ispunio je Saša Zdjelar ambiciju da mu omiljeni broj krasi poleđinu dresa.

Kako sam ističe, sve zbog Danijelea de Rosija, „kapitena budućnosti“, kako su višegodišnjeg centralnog vezistu Rome oslovljavali u vreme dok je delio teren sa Frančeskom Totijem.

Izabrane vesti

Broj 16 ima posebno značenje. Izabrao sam ga zbog De Rosija, nosio ga je ceo život u Romi. To mi je bila želja, ostvario sam je“, ističe najstandardniji prvotimac crno-belih ove sezone u razgovoru za klupsku televiziju.

Bivši italijanski reprezentativac je samo jedan od fudbalera koje je motirino Parnog valjka pokušavao da kopira dok je fudbalski stasavao.

Imao sam dosta idola, među njima De Rosija i Stivena Džerada, pokrivaju moju poziciju. U ovom trenutku status idola se izgubio. Sve igrače posmatram, ali nemam uzoras“.

Nema novi A reprezentativac Srbije ni problem da prihvati odgovornost. Uverava da bi opet pucao jedanaesterac u penal-seriji, iako je bio jedan od dvojice igrača koji su promašili udarce sa bele tačke u junskom finalu Kupa Srbije, sa Vojvodinom.

Naravno da bih. To se ne dovodi u pitanje. Uvek bih šutirao“.

Pripreme crno-belih u Turskoj su uveliko zašle u drugu sedmicu. Ostale su još tri kontrolne utakmice (prva u ponedeljak sa ukrajinskom Desnom), a po povratku za Beograd očekuje se da Saša Zdjelar potpiše novi ugovor (sadašnji mu ističe na leto) kako bi doneo klubu finansijski benefit u trenutku kad bude odalzio u inostranstvo. A kad je reč o destinacijama...

San svakog momka koji počne da se bavi fudbalom je da se oproba u najjačim ligma Evrope, meni se najviše sviđaju italijanska i španska“, zaključio je neumorni zadnji vezni.


tagovi

FK PartizanSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara