Zdravko Mamić iskren: Nisam želeo Zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.08.21. | 13:03

„Treba sve uraditi da spustimo tenziju“, poručio gazda Dinama

Kroz veliku ličnu dramu već mesecima prolazi Zdravko Mamić. Ali je isto tako jasno da je on apsolutni gazda Maksimira, i čovek koji je stvorio klub kojii poslednjih godina beleži sjajne rezultate.

Harizmatični Hercegovac je nekoliko puta poslednjih godina pričao kako ne bi voleo da žreb spoji Crvenu zvezdu i Dinamo. Međutim, moralo je to da se desi jednog dana.

Izabrane vesti

I desiće se ako Modri i crveno-beli obravdaju uloge favorita u trećem kolu.

„Nisam želeo Crvenu zvezdu, jer ću sad morati da je pobedim . Nisam želeo Crvenu zvezdu, ali šta je tu je. Sad je najvažnije do utakmice spuštati tenziju i učiniti da sve prođe u sportskim okvirima. Nego, hajde da sačekamo, i Zvezda i Dinamo imaju još po dve utakmice do tada, nemojte da bude da pravimo ražanj, a zec još u šumi. Čekaju ih ozbiljni rivali u 3. kolu, najpre sa tim da se izbore, pa onda da pričamo o ovoj utakmici“, rekao je Zdravko Mamić za Informer.

On je istakao da je najvažnije da sve prođe u sportskim okvirima, bez dizanja tenzije.

„Naravno, ako do utakmice dođe, ja ću jako želeti da prođe Dinamo, uprava Crvene zvezde će želeti da prođe Zvezda i to je normalno. Van terena možemo da budemo prijatelji i da se družimo, ali na terenu ćemo biti rivali. Uveren sam da će sve proći u najboljem redu, kako u Zagrebu, tako i Beogradu, nikom nije stalo da dođe do bilo kakvih nereda. Važno je samo da svi ostanu mirni i ne dižu tenziju“, dodao je Mamić.


tagovi

Zdravko MamićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara