Željo sklonio Zakarića iz tima: Bez dozvole pregovara s Partizanom

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.07.18. | 16:00

„Igrač i njegov menadžer ignorišu pravila FIFA“, poručuju iz Sarajeva

Nije još Partizan završio prelazni rok. Naprotiv. Goran Zakarić je jedna od meta sportskog sektora kluba iz Humske 1, međutim, nejasno je kad, kako i pod kojim okolnostima će crno-beli uspeti da dobiju zvanično najboljeg fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine u minuloj sezoni.

Osvajač Kupa Srbije je još pre polaska na pripreme u Sloveniju utanačio detalje saradnje sa igračem, sam Zakarić je u izjavi medijima potvrdio da želi samo u Beograd i da ga ništa drugo ne zanima, međutim, posao nije bilo moguće realizovati bez treće strane. U ovom slučaju Željezničara, koji je ugovorom „vezao“ krilnog vezistu do januara 2019.

Izabrane vesti

Tim povodom danas se oglasio klub sa Grbavice, zvaničnim saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.
Željezničar je pokrenuo disciplinski postupak protiv svog igrača Gorana Zakarića, jer je bez dozvole kluba stupio u pregovore sa Partizanom. Podsećamo, Zakarić ima važeći ugovor sa Željezničarom do januara iduće godine, a prema pravilima FIFA tek posle 9. jula 2018. može bez dozvole pregovarati sa drugim klubovima. Igrač i njegov menadžer Velibor Kvrgić već neko vreme, ignorišući pravila FIFA pregovaraju o ličnim uslovima i dele informacije o ponudama drugih klubova sa FK Partizan i tako direktno narušavaju model poverljivosti na štetu Željezničara, odnosno obeštećenja koje nam kao klubu pripada. Željezničar će o ovom slučaju obavestiti FS BiH i FIFA-, a igrač će do okončanja disicplinskog postupka trenirati odvojeno od prvog tima“, stoji u saopštenju Željezničara.


tagovi

Goran ZakarićLetnji prelazni rok 2018FK Željezničar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara