Komentari na vest

Zemljotres na Čizmi: Atletiko spremio 60.000.000 evra za Vlahovića!

B

Belopoljanski

pre gotovo 3 godine

A koliki je Iglicin deo? Te on je garantovao za ovog momka!?
D

Djuricic fan

pre gotovo 3 godine

Koliko bi bilo dobro gledati Atletiko sledece godine ako dodju Bernardo Silva (kao sto pisu neki) i Dule u 4-3-3 da imaju nekog napadackog trenera: Oblak - Lodi, Himenez, Savic (Hermoso), Tripije - Saul(Herera), Silva(Koke), Ljorente - Felix, Korea, Dule(Suarez). Steta sto Colo igra ovakvu defanzivu sa ovim igracima.
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Prije bih igrao za Seltu za 1, nego u Atletiku za 5 miliona dok god je Simeone trener.
i

i sta je bilo kad si se probudio

pre gotovo 3 godine

Aha vazi.Pa nije Madrid Birmingem.
M

Mile Kos

pre gotovo 3 godine

Polako, ne lozite se previse. Ovo su samo spinovi njegovog menadzera. Pre neki dan bese Liverpul, pre toga Juventus...ista prica kao sa SMS-om. Nece taj nigde, iako mislim da bi trebao da unovci ovu sezonu,jer se ovakva sezona gde ga je sve sralo vise ponoviti nakada nece. Isto kao i Luka Jovic stim sto je mali iz Bjelinje maznuo i lovu i starletu.
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Koliko si odgledao Vlahovićevih utakmica? Svako ko se malo ozbiljnije razume u fudbal rekao bi ti da pojma nemaš o tome što pričaš. Ali danas svako ima telefon i internet
P

Partymaker

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, okreni sve velike klubove i njihove skaute, kaži im da nemaju pojma
W

Westen

pre gotovo 3 godine

Generalno nije neki igrač a ni atletiko nije neki klub, taman bi se lepo uklopilo
p

pera kokot super genije

pre gotovo 3 godine

Sta sve covek ovde nece procitati.
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

nisi ni ti neki strucnjak pa ipak lupas gluposti
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Odlučio Dule šta da radi posle par neprospavanih noći, popričao sa porodicom, prelomio. I u zadnji čas ode čovek da čita komentare na Mocartu i ... ne zna šta će sad :) Jedni jedno, drugi drugo. Šta uradiste čoveku? ;)
l

leto je,leto je,leto je...

pre gotovo 3 godine

To bi mu bio vrhunac karijere,sampion Spanije,veliki i ozbiljan klub,a znate li vi koji su tamo napadaci igrali,ej.A ove price nekih,ne volim Atletiko,igraju defanzivno,igraju ruzno...su smesne.Atletiko drugi najefikasniji tim lige.Niste pogledali dva meca Atletika poslednjih sezona.Gabi,Tijago,Godin,Tores odavno vise nisu tamo.
G

Gost JP

pre gotovo 3 godine

Imali su boljeg od Batistute????
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Pa ovo bi mu bio pun pogodak. Ucis od Suareza , igraces jer on ne moze vise svaki mec u tri takmicenja , a kao u Firenci gde je dao 21 gol i u Atletiku cela ekipa igra za svog napadaca i stvaraju mu sanse. I strpljivi su sa mladima nije kao u Realu na po 5min i to ti je...
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Sto se Reala tiče, moras da imas i kvalitet, mada ni to nije presudno. Jovic jednostavno nije ni blizu tog kalibra. Bolje momak da se vrati negde, u neku manju sredinu, igra fudbal i uziva. Dobio je mnogo sanse od Zidana, a nije iskoristio nista. Ne moze sutra reci kako ga nije voleo Zidan. Ko je gledao Real kad igra Jovic, video je da izgleda kao da igraju sa igracem manje. Bilo ko od nasih napadaca da je bio u njegovoj koži, nadavao bi se golova Vlahovic, Mitar, Pavkov, Prijovic, Joveljic.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Kakva bi ovo pobeda bila, bukvalno idealan tim za njega...
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

E baš mu sad treba da sedi na klupi! Taman se dečko izborio za minutažu i raspucao,sad treba da greje klupu. Ako je pametan da ode samo u klub u kome će sigurno biti prvi izbor u napadu. Nebitno je sto je Atletiko defanzivan klub,bitno je što ne bi igrao sada kada mu je to najpotrebnije!
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Ko kaže da bi sedeo na klupi?! Suarez u 35 godina na može da odigra 2 meča po 90 minuta u 3 dana. Plus, ATM igra često sa špicem i lažnom devetkom, u rotaciji bi odigrao bar 30 utakmica sledeće godine i to u timu koji je kandidat za titulu.
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

Ma ne,igraće pored Suareza,kao što je i Jović igrao pored Benzeme!
M

Maroko

pre gotovo 3 godine

Bezveze je da ode u atletiko, najbolje bi bilo za njega da ide u juve
n

nekoNBG

pre gotovo 3 godine

Ovo bi za Vlahovića bio pun pogodak. Učio bi od majstora Suareza, sa njim delio minutažu, a od sledeće godine bi bio prvi napadač obzirom da Suarez može vrhunski da igra još godinu dana i tu je kraj. A imao bi ko da ga hrani loptama. Plus u klubu ima S. Savića što mnogo znači. U ATM bi imao vremena da se adaptira u prvoj sezoni, tamo nema nenormalnog pritiska kao u Realu gde moraš dati gol ili te nema, bez obzira koliko malo igraš... Realno, nije se još uvek igrački razvio za najbogatije klubove Liga petice jer oni traže Zvezde koje će davati odmah po 30+ golova po sezoni. Čuli ste Anćelotija šta je rekao kad je došao u Real : da Benzema mora dati 50 golova po sezoni kao prvi špic Reala, a ne 30. N3 volim ATM ali bi ovo bila dobra priča za malog.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Jovic 2
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ima smisla za ovaj transfer. Ekipa je dobra, ratnička, nesebična, nema umišljenih zvezda, igraju sa 2 špica, ili 1,5 špicem, tako da bi uz Suareza i on mogao da igra i da nauči mnogo toga od njega. Samo treba da daje sve od sebe. A i taj Suarez će uskoro u penziju... Nije uopšte loša opcija, ako je Atletiko stvarno rešio da ga dovede, pošto će sad celog leta da se piše o transferima...
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Odvratna uprava Partizana će i od ovog da se ogrebe i stavi u džep npvac
K

Kg

pre gotovo 3 godine

Nemaju ni dinar od Vlahovica. Mozda neka trening kompenzacija, ali proxenti ne. Sta je igrao u Partizanu dve utakmice
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

trening kompenzacija je 2.5%, tako da ce se lepo ocesati ko je zaista ova cifra u pitanju
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Koliko smo jadni kada se konstantno prica o nekim procentima, u ovom slucaju ako se desi da ga prodaju to je nekih 1.5 milion. A ljudi to spominju kao da je 20m. Bas smo se srozali. Pa ovima iz Partizana ni 50m ne bi pomoglo koliko svako na svoju stranu stavlja u dzepove. A ne neki procenti od Sadika i Vlahovica.
e

esex

pre gotovo 3 godine

2,5 posto je 40 ti deo od 100 posto sto je 1.5miliona e od 60 miliona e.
Г

Грдне ране

pre gotovo 3 godine

Какво црно уклапање, па да прође као Јовић.. Момку требају утакмице, свих 90 минута..
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Za razliku od Jovića ovog interesuje fudbal a nw starlete
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Za razliku od Jovica, Vlahovic zna lopte.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Evo da pitam ove strucnjake iz komentara da mi objasne zasto je Atletiko greska? Mozda nisam u pravu. Atletiko jeste defanzivan tim, ali napadaci tamo cvetaju. Sve vreme. Atletiko se brani sa 9 igraca, ali centarfor im sluzi za postizanje golova. I centarfor im je skoro sve u napadu. Ceo tim igra za njega. Igra se disciplinovan, timski fudbal, nema krila poput Vinisijusa i ostalih koji ti nece dodati kad si u gol sansi. Svaki put ces primiti loptu ako si u boljoj prilici od saigraca koji je ima. Prosto su tim i igra tako konstruisani, da napadac ako je dobar, postici ce 30 golova. A nije slucajno to kakvi su sve napadaci prosli kriz Atletiko u poslednjih 20 godina. Nikada, ni pre Simeonea Atletiko nije spadao u najofanzivnije timove u ligi. Ali spicevi su se razvijali fenomenalno. Ocigledno ima mnogo i do trenera koji tamo rade sa napadacima. Tako da ne vidim zasto je to pigresan klub, imam potpuno suprotno misljenje. Da je on neko krilo sa instinktom za gol, izuzetno kreativna, mekana desetka ili nesto slicno onda bih se slozio. Ali on je bas tip igraca za taj klub. Centarfor koji daje golove na vise nacina.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Prvo, ne valja jer neće biti standardan prve sezone. Postoji, naravno, i mogućnost da Suarez odlepi kao Ibra u stare dane i da onda bude i istoj situaciji kao Jović u Realu. Drugo, samo su Suarez, Kosta, i Falkao tamo ubijali. Svi ostali (Mandžukić je dobar primer) se muče u zadnje vreme. Da ne pominjem što u takvom stilu igre on nema šanse da se igrački razvija. Nema nikakvog dobrog razloga za Vlahovića da napusti Italiju, osim ako ponuda nije devetocifrena.
m

mandzukic

pre gotovo 3 godine

je imao odlicnu sezonu u atletiku na 28 utakmica je dao 12 golova a igrao u ratnickom stilu vise u odbrani nego u napadu,igrao je samo jednu sezonu tamo posto je pozvao juve i dao dobre uslove pa se stice utisak da je bio los u atletiku ali ustvari tu jednu sezonu je izgruvao muski
M

Mickoo21

pre gotovo 3 godine

@Skrabotina Samo Suarez, Kosta i Falkao, to je tebi samo? Onda pricamo o periodu u poslednjih 10 godina? A Grizman nije igrao centarfora? I on je igrao u Atletiku kako nece nikad vise nigde. To su najmanje 4 spica koja su razbijala na poziciji napadaca u Atletiku samo u poslednjih 10 godina. Plus je bilo jos nekoliko koji su igrali sasvim pristojno i srazmerno svom kvalitetu. Retko ko je podbacio. Malo klubova iz liga petice moze da se pohvali takvim ucinkom svojih napadaca u poslednjih 10 godina. A da ne pricamo o onom ranije, o Toresu, Agueru, Forlanu, itd.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Svi ti koje pominješ su bili razvijene zvezde kad su stigli u Atletiko. Grizman centarfor? Ne moraš da dokazuješ da fudbal poznaješ samo s menadžera. Tako ste i o Joviću pametovali. Italija je za njega majka, sve ostalo ruski rulet. Ko razume.
П

Послао од

pre gotovo 3 godine

@шкработина,је убедљиво најнеинтелигентнији лик на целом сајту, појма нема ни о чему а свима паметује. Искулирајте га. Лик је контраш, шта год ти написао удариће ти контру. Да си написао да је Гризман играо крило, он би ти написао да је био деветка у Атлетику.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

I sto bi otisao tamo? Da ima jednu ili ni jednu sansu po mecu. Znaci ukupno u sezoni mozda 20 sansi, da 5 golova i sledece leto ga oznace kao veliki promasaj. Bolje u firenci da ostane.
p

pernambucano13

pre gotovo 3 godine

Nece valjda tamo u pm... neka ostane u Fiorentini.
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

To bi bila greška, definitivno. Vlahovicu treba napadacka ekipa, a ne poput Atletika. Već sam i rekao, najbolje bi bilo da ostane u Firenci još sezonu-dve...
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Pogledaj samo spicevi kako su gazili u atletiko pa onda razmisli opet, cus napadacka ekipa, upravo u atletiku moze 20,25 golova dat jer radi cijeli tim za napadaca, pogledaj forlana,kostu prvi mandat, vilja, falkao pa i tores i sad suarez...
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 3 godine

Bas tako neka napadacka ekipa, najbolje kad bi haland otisao u celsi a na njrgovom mestu da dodje Vlahovic
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Dao 20 golova u raspaloj Fiorentini druže, o čemu pričaš bre?
Г

Грдне ране

pre gotovo 3 godine

Дефинитивно најбоље нападаче је имао управо Атлетико. Торес, Агуеро, Форлан, Суарез, Дијего Коста итд итд итд
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Mora još da napreduje Vlahovic da bi bio na nivou tih nabrojanih napadača. U karijeri je mnogo bitan izbor kluba, pogotovo kod mladih igrača...
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Nee tamo. Da sedi na klupi posle bomba sezone u defanzivnom klubu.
Ш

Шта ти је фидбал

pre gotovo 3 godine

Одиграш једну добру сезону и одмах си звезда одмах вредиш 60 милиона али није ни чудо што ће менаџери полако преузети фудбал школа ти не треба довољна је само лицена
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Nemam pojma šta je to "fidbal" ali dečko već tri godine igra solidno u jakoj ligi, samo su mu se ove sezone sve karte poklopile. Visoka cifra (naravno) ima veze s pranjem love, ali je tako već tri decenije u nazad.
@

@Шкработина

pre gotovo 3 godine

Друже колико је давао голова по сезонама у те три године нико није чуо за њега зато немој лупати тек од ове године су чули за њега и то кад је ушао у серију голова

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Kako bih voleo da ga gledam u Atletiku...
G

Gostic

pre gotovo 3 godine

Samo ne u atletiko
u

ultra voj srb

pre gotovo 3 godine

Sampion Spanije,11 puta uspeli pored Reala i Barse,dve Lige Evrope u poslednjih 8 godina,dva finala LS pod Simeoneom,a da tek ne pricam koji su napadaci igrali tamo poslednjih 15-20 godina.Tores,Vijeri,Haselbaink,Kiko,David Vilja,Forlan,Aguero,Falkao,Grizman,Dijego Kosta,Suarez,Mandzukic,Dzekson Martinez...U ovom momentu u svakom smislu su medju top 5,6 klubova u Evropi.