Komentari na vest

Žezus po ceni Halanda: Arsenal spreman da ispuni Sitijeve zahteve i plati skoro 60.000.000 evra

O

Objasnite mi

pre gotovo 2 godine

Kako siti baca pare kada je doveo sanea za 60 a prodao 60,doveo toresa za 20 a prodao za 55,doveo zezusa za 32 a prodao za 60???
9

93:20

pre gotovo 2 godine

Cak su i na Saneu zaradili jer je dosao za 52 miliona. Na Jesusu ce zaraditi sigurno ali mislim da nece biti 60 miliona.
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Žesus, Tilemans, Saliba, vrlo realno ostvarivo. Niko ne pominje Arsenal, a oni rade jedan od najboljih prelaznih rokova, ovo su sve vrhunska pojačanja, Saliba se vraća kao formiran igrač, plus dva ozbiljna igrača za koje sam ubedjen da će još napredovati u Arsenalu.
6

660103

pre gotovo 2 godine

Takticka igra Guardiola i Arteta
A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Arsenal je tu dje jeste,bas zbog ovakvih stvari ponudu brate koliko traze i uzmi ga,pepe je placen 80,white 60,65 dvije bydale,trecy ko dzaka su prije 5,6god platili 40 i sad oces da se cjenjkas sa citiem zbog igraca koji je uzeo 4lige u 5god i u svaku sezonu bio odlican,pa oces formiranog igraca da platis manje nego sto si prosjeke placao..volio bih da zbog ovoga totenhwm iskesira 60mil i uzme ga,a ovi nek se lupsju nogama u guzicu pa neka dovedu nekog engleza za te pare
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Realno Arsenal boljeg spica ne moze ni dovesti, obzirom na platezne mogucnosti i neigranje LS.. Jesus je odlican igrac, moze igrati sve pozicije naprijed, a ako je valjao Gvardioli toliko godina, valjace i Arsenalu. Sad zavrsavati ostale transfere i da se uigraju i iskoriste odlican raspored prvih pet kola, da se uhvati zalet kad ih je zrijeb vec pomilovao..
S

Slazem se

pre gotovo 2 godine

Mada ipak je puna cena mnogo za igraca koji ulazi u poslednjih 365 dana ugovora,mada Arsenal me uopste ne cudi 85M za Pepea i 65M za Vajta….sta reci.
O

Objective

pre gotovo 2 godine

Čudno da drugi velikani nisu više upirali za Gabriela. Rijetko da postoji bolji igrač, stavljen na tržište.