Fejsa i Živković (©Reuters)
Fejsa i Živković (©Reuters)

Žezus pravi rez: Fejsa precrtan, Živkovića nema među otpisanima

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.20. | 17:40

Sedmorica na izlaznim vratima iz Benfike

Vreme je za velike rezove u Benfiki. Doveden je Žorž Žezus da vrati Orlove na staze stare slave, a to zahteve i određene žrtve, odnosno seču u igračkom kadru lisabonskog kluba.

Kako piše Rekord, sedmorica igrača su stavljena na transfer listu, po direktivi trofejnog stručnjaka. Pre godinu dana na istom takvom spisku „za odstrel“ bila su i dvojica srpskih internacionalaca, Ljubomir Fejsa i Andrija Živković, a ako je verovati ovom sportskom listu, ovog puta je za transfer predviđen – samo jedan.

Izabrane vesti

Štaviše, prvi na spisku precrtanih je Fejsa, koji je prošlo proleće proveo na pozajmici u Alavesu. Klub iz Vitorije je, navodno, bio zadovoljan njegovim igrama i raspoložen da ga zadrži, ali je to bila, ipak, prevelika finasijska gimnastika za plavo-bele.

Spisak igrača na koje Žezus ne računa dopunjuju i Hrvat Filip Krovinović, koji je bio na pozajmici u Vest Bromvič Albionu, potom argentinski napadač Fakundo Fereira, vezista iz Gvineje Bisao Alfa Semedo, portugalski defanzivac Pedro Pereira, engleski napadač Kris Vilok i argentiski defanzivac Kristijan Lema.

Interesantno je da su gotovo svi ovi igrači prošlu sezonu završili na pozajmicama.

Na spisku otpisanih nema Andrije Živkovića, što je možda znak da Žorž Žezus planira da mu ukaže šansu, makar na početku svog mandata.


tagovi

Ljubomir FejsaAndrija ŽivkovićBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara