Ljubomir Fejsa (©Reuters)
Ljubomir Fejsa (©Reuters)

Žezus pušta Fejsu da traži novi klub

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.20. | 14:48

Vreme je za novu selidbu iz Portugalije

Nije se posrećilo Ljubomiru Fejsi da se izbori za ostanak u Alavesu, a posle neuspele šestomesečne pozajmice u Baskiji vreme je za novu selidbu. Ovog puta trajnu.

Najuticajniji portugalski list Abola tvrdi da je Fejsa dobio zeleno svetlo od Žorža Žezusa da potraži ovog leta novi klub. Navodno, Žezus je odlučio da svim igračima koji su bili na pozajmicama iz Benfike prošle sezone pruži šansu da tokom priprema dokažu svoju vrednost i da potom odu ako ne budu zadovoljili tražene kriterijume. I to važi za sve osim za Fejsu.

Izabrane vesti

Jednostavno, Žezus nudi srpskom vezisti mogućnost da na vreme pronađe novi angažman i uhlebljenje u znak zahvalnosti posle svega što je tokom sedam godina na Lužu uradio. A, osvojio je sve što se na lokalu moglo osvojiti i bio višestruki uzastopni šampion Portugalije. Fejsa je u Benfiku stigao leta 2013. i to baš u eri Žorža Žezusa i brzo je postao jedan od neizostavnih elemenata šampionskog tima Orlova.

Fejsa je i prošlog leta bio na izlaznim vratima Luža, pominjali su se neki klubovi u Turskoj, ali je na kraju sačekao pre nego što je otišao u Alaves na pozajmicu.

Inače, kao razlog zašto ostali imaju šansu da se dokažu ističe se činjenica da su golman Bruno Varela, desni bek Pedro Pereira, štoper Kristijan Lema, vezista Filip Krovinović, krilni ofanzivac Kris Vilok i napadači Ze Gomes, Fakunko Ferejra i Žonder Kadiz svi slobodni da idu i Žezus hoće prvo da iscrpi sve opcije unutar kluba, pre nego što se krene u dovođenje pojačanja.

Podsetimo, Benfika je na potpis do Evertona Soaresa iz Gremija po ceni od 20.000.000 evra, a blizu Luža su Edinson Kavani, Jan Vertongen i Luka Valdšmit, koji je dogovoren iz Frajburga za cenu od 12.000.000 evra, plus dva miliona kroz bonuse. 



tagovi

Ljubomir FejsaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara