Kilijan Mbape je bolestan

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.03.20. | 11:49

Možda neće zaigrati protiv Borusije

Na svu muku ostade, po svoj prilici, Pari Sen Žermen bez najefikasnijeg igrača u utakmici vrednoj plasmana u četvrtfinale Lige šampiona. Em što ima zaostatak od jednog gola iz prvog meča, em što će revanš igrati pred praznim tribinama, prvak Francuske je u opasnosti da ne računa na Kilijana Mbapea u duelu sa Borusijom iz Dortmunda.

Krilni napadač propustio je dva uzastopna treninga i pod velikim je znakom pitanja za susret koji je na programu u sredu od 21 čas na Parku prinčeva. Razlog je u prvi mah bizaran: upala grla. Ali u svetlu širenja zaraze od virusa korona, ceo svet je u panici, pa je i Mbapeu, iako je reč o prehladi, savetovano da ne izlazi iz kuće i ne pojavljuje se na treninzima.

Izabrane vesti

Zbog bolesti je propustio rad sa ekipom u ponedeljak, a nije ga bilo ni jutros u trening centru Svetaca, što pojačava glasine da ovako rovit ima male ili skoro nikakve šanse da se nađe u kombinaciji za meč. Naravno, do srede veče dovoljno je vremena da Kilijan Mbape ozdravi, s tim da i L'Ekip navodi kao je Tomas Tuhel u dilemi da li da francuskog reprezentativca stavi u startnih 11 ili ga ostavi na klupi. Ako uopšte bude mogao da bude u protokolu.

Pari Sen Žermenu je potreban najmanje jedan gol, a kako je Mbape dao čak 30 na 32 meča ove sezone jasno je da predstavlja najače oružje lidera Lige 1. Pogotovo što je u minula tri susreta bio precizan čak šest puta.

Ukoliko Kilijan ne bude mogao na teren najverovatnije će ga menjati Edinsona Kavani.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara