Zinedin Zidan (©Reuters)
Zinedin Zidan (©Reuters)

Zidan i Juve: Za sada sam u Madridu, videćemo...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.04.21. | 16:17

Zizu i dalje voli crno-bele

Tri trofeja Lige šampiona i korak od polufinala u tekućoj sezoni. Zinedin Zidan po tim peharima je jedan od najboljih trenera sveta u poslednjih 30-40 godina.

Sve je osvojio na klupi Real Madrida, gde i dalje, čim nešto malo ne ide, počinju kritike na njegov račun, trzavice s upravom kluba... A, Juventus bi ga, verovatno, širokih ruku dočekao. Jer, torinskim crno-belima je trofej Lige šampiona opsesija. Osvojili su „stotinu“ domaćih trofeja u 21. veku, ali ušati pehar im uporno izmiče.

Izabrane vesti

I sada se ponovo priča o smeni Andree Pirla na kraju sezone. Ko bi, onda, bio bolje rešenje za Staru damu od Zi Zua?

I Italija i Španija, Real i Juventus su mi u srcu. Proveo sam pet godina u Torinu i Juventusu, još su mi važni. Budućnost u Juveu? Za sada sam ovde u Madridu, ali videćemo“, rekao je Zidan posle pobede nad Liverpulom.

Real je dobio prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula sa 3:1 i na dobrom je putu da se plasira među četiri najbolja tima na kontinentu.

Dobro smo proučili Liverpul pre utakmice i sprečili smo ih da igraju na njihov način. Zaslužili smo pobedu od 3:1, ponosan sam na tim, u dobroj smo formi, ali igrači su sad vrlo umorni. Nadam se da će se oporaviti do Klasika. Ništa još nismo osvojili, ali smo srećni zbog trijumfa. Sve što igrači rade je neverovatno, s obzirom na sve poteškoće koje smo imali u prethodnom periodu“, podvukao je Zidan.

Vremena za spavanje na lovorikama nema, jer za vikend nas čeka okršaj Reala i Barselone.


tagovi

Real MadridJuventusZinedin Zidan

Obaveštavaj me

Juventus
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara