Zinedin Zidan (©Reuters)
Zinedin Zidan (©Reuters)

Zidan o Joviću: Najlakše je reći da sam ja kriv, a nisam

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.21. | 14:06

“Ja sam srećan zbog Luke“, kaže trener madridskog Reala

Čim navuče dres reprezentacije Srbije ili Ajntrahta Luka Jović se pretvori u nezaustavljivu zver. U Realu je pak izgledao kao maca. Pa sad madridska javnost debatuje: da li je baš sve samo do Jovića ili je i šef stručnog štaba Kraljevskog kluba Zinedin Zidan mogao da mu pruži nešto veću priliku. Sam Zidan tvrdi da nema ništa protiv Luke, naprotiv...

Izabrane vesti

Srećan sam i dopada mi se to (što je postigao dva gola na povratničkom debiju za Ajntraht, prim.aut). Želim i njemu i svima drugima sve najbolje“, počeo je Zidan na konferenciji za novinare misleći i na Jovića, ali i na slučaj Alvara Odriozole, koji odbija da ode, iako je jasno da se neće naigrati na stadionu “Santjago Bernabeu“

Svašta može da se desi do 31. januara. Pogledajte samo Jovića. Ali ja mnogo volim sve svoje igrače i računam na sve njih“.

Kurtoazne izjave. U skladu sa Realovim imidžom. Ali na Jovića baš i nije računao. Bar ne ozbiljno. Prethodno su tako klub napustili i Serhio Regilon, Ašraf Hakimi... Posle toga su se pokazali kao dobri igrači, ali Zidan nije poznat kao trener koji se posebno bavi promocijom mladih igrača. Zizu je tu da donese rezultat. I zato ne želi da se izvinjava.

Uvek je moja krivica, uvek. Najlakše je reći da je trener. Ali Real je težak, iskusio sam to kao igrač... Ima trenutaka kada moraš da iskoračiš i pokažeš da si za Real. Luka to ima. Mislim da nismo pogrešili kad smo kupili Luku i srećan sam zbog njega. Jednog dana će davati golove i u Madridu. Ali nije isto kad igraš za Real ili za neki drugi klub. Luka ima budućnost i može da, kao i svi drugi, pokaže da je igrač za Real. S tim da će ovde uvek imati veoma jaku konkurenciju. Nije tu trener kriv“, poentira Zidan.



tagovi

Zinedin ZidanLuka JovićZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara