Komentari na vest

Zidan odbio Marselj jer mu se ne sviđa trenutni projekat

B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

Odbio jer je alibi trener kao i Gvardiola. Prvo da se obezbedi da ima sudjenje u wovju korist, onda da ima u 3 najjača tima i budžet koji mu treba., sve sami stručnjaci... Pokaži da sami pravi sa Marsejom, Romom, Leverkuzen, Totenhemom ili Seviljom recimo.
V

Vinegar

pre 7 meseci

Za evropske klubove je najvaznije da se odbrane od Arapa po pitanju trenera. Ako u naredne 2-3 sezone Arapi uzmu i neka velika trenerska imena poput Zizua to ce biti veliki problem
J

Junker

pre 7 meseci

Neki, po mom misljenju, ocekivani angazmani u buducnosti. Colo u Interu. Zidan Juventus/Junajter. Klop u Realu. Murinjo selektor (stilski najbolje Urugvaj).
V

Vasilis

pre 7 meseci

Zizu je stekao trenersko ime vrlo brzo koliko i dok je bio fudbaler. Ja Zizua vidim kao Pepa, samo u najvecim klubovima. Da Juventus nije u ovakvim problemima, Zizu bi njih preuzeo. Drugi klub, velikan, ali isto u nekoj bezidejnoj situaciji je Junajted. Ako se uskoro nekako izvuku iz svega i zalice na ono sto su bili i sto treba da budu, Zidan preuzima nekog od ta dva kluba.
b

bosko2020

pre 7 meseci

Cak i da je sve najbolje ne bi on prihvatio jer je gospodin zeljan kluba koji ima sansu za LS,niti bi dobio para blizu u Marseju za pojacanja,eventualno borba LK trofej,ostalo ne vidim sta mogu
m

milo123

pre 7 meseci

obozavam ove sto vole projekte (projekat: mora biti najjaci klub sa neogranicenim budzetom, ali sa odlicnom i poslozenom ekipom vec (ko bi se time bavio lol), onda, sudije moraju da budu na mojoj strani, ako je moguce i protivnici da se sklanjaju... Citaj Real Madrid.